divendres, d’octubre 29, 2004

Cap de setmana de Halloween

Aquests són els concerts i les festes de Halloween previstes pel cap de setmana:

Divendres 29
· Centre Cívic de Sant Pere, Igualada:
a partir de les 22:00. Hi haurà sopar, que costarà 15E.

· Rodeo Country: decoració i ambient per l'ocasió, xarrup de benvinguda de regal i els habituals sorteigs. A partir de les 21:00h. Es pot sopar al mateix local. La festa al Rodeo serà els tres dies del cap de setmana. Dissabte a partir de les 22:30 i diumenge a partir de les 19:00h. [Entrar a la web]

· Saloon: sopar organitzat pel grup Country Riders, amb reserva prèvia, a partir de les 22:00. Imprescindible vestir de negre o amb motius de halloween! A les 24:00h, entrada lliure i ball per a tothom.

· Country Magma: a partir de les 22:00h i fins que el cos aguanti! Llums, imprevisibles esdeveniments i sorpreses que no et pots perdre. A més, és clar, dels balls i classes habituals. A Pineda de Mar. [Entrar a la web]

· Concert dels RC Brothers al Shotwell 59: a més a més de la classe de la Neus, podreu gaudir després d'un molt bon concert al local del carrer Aviació. [Entrar a la web]


Dissabte 30
· Texas Country Bar:
menú especial per la ocasió i regals pels més ben disfressats a la ja tradicional festa de Halloween del Texas de Vilassar. Es podrà sopar allà mateix. [Entrar a la web]

· Nashville Country Club: concert dels Redneck House Band. No us perdeu l'actuació d'aquest nou i sorprenent grup català. Tocaran el hit "I'm really hot" que tant de moda s'ha posat i segur que us podreu fer amb una còpia de la cançó! Val la pena! [Entrar a la web]


Diumenge 31
· Nashville Country Club:
festa de Halloween a partir de les 00:30. Es recomana anar disfrassat i amb la carbassa decorada! :-) Regals i sorpreses per a tots. [Entrar a la web]Aquesta és tota la informació que he pogut recollir al Fòrum Countrycat, al mail countrycat@terra.es o navegant per les webs dels locals. Si m'he deixat alguna cosa, podeu utilitzar qualsevol eina per fer-nos arribar la informació que falti.


Bona castanyada a tothom!

dijous, d’octubre 28, 2004

Nashville Star 3, al Març de 2005


Nashville Star
Font: http://www.realitytvcalendar.comEl proper mes de Març (que ja serà el 2005, carai com passa el temps...), començarà una nova edició, la tercera, del concurs Nashville Star.

Aquest concurs ve a ser una mena d'Operación Triunfo en versió Country, o més o menys Country, depenent del grau de "puresa" que cadascú vulgui atorgar-li.

Els dos guanyadors en les edicions anteriors van ser Buddy Jewell (la primera edició) i Brad Cotter (la segona temporada).

També com a OT, la segona edició ha perdut força respecte la primera. No en va, les vendes del CD de debut del segon guanyador han quedat molt per sota de les que va aconseguir Buddy Jewell, que va ser tota una revelació.

Ja s'han obert els càstings de cada any per trobar la nova estrella mediàtica del Country. Podeu trobar una llista amb els llocs des d'aquesta pàgina.

La novetat d'enguany no és gaire encoratjadora. Segons publica aquesta notícia, els directius de la cadena han optat per buscar un perfil menys tradicionalista i més nashpop, com alguns anomenen al country descafeinat de Nashville.

El guanyador/a del concurs rebrà un contracte amb un segell dels grans, i en principi se li obriran moltes portes en el món discogràfic. Però per arribar fins aquí encara falta un temps...

dimecres, d’octubre 27, 2004

Darryl Worley


Darryl Worley
Font: Web oficial del cantantDimarts vinent surt a la venda el nou treball de Darryl Worley, titulat amb el seu mateix nom, Darryl Worley.

Pels qui no el tingueu situat musicalment, Darryl Worley és qui canta cançons com ara A good day to run (té el ball A good day to run, de l'Anna Balaguer), Tennessee River Run (l'he vist ballar amb diferents coreografies) o Callin' Caroline (ball homònim que va quedar en tercera posició al concurs del Nashville d'enguany)

El que aquí us presento, és el quart treball de Darryl Worley. Prèviament hi havia hagut Hard rain don't last (2000), I miss my friend (2002) i Have you forgotten? (recopilatori de l'any 2003).

A continuació teniu les cançons del nou disc:
01 Awful Beautiful Life
02 If I Could Tell the Truth
03 I Love Her, She Hates Me
04 If Something Should Happen
05 Work and Worry
06 If It Hadn't Been for Love
07 Was It Good for You
08 Find Me
09 Wake Up America
10 What Makes a Man Do That
11 Better Than I Deserve
12 Whistle Dixie

Després d'escoltar-lo una mica per sobre, jo em quedo amb les cançons 2, 5 i 7. I vosaltres?

Podeu escoltar senceres les cançons des d'aquesta pàgina de la CMT.

Si voleu, podem comentar la jugada al Fòrum Countrycat.

dimarts, d’octubre 26, 2004

Amy Dalley


Amy Dalley
Font: CMT.comUn dels balls del concurs del Nashville d'enguany, el Nothing to lose (amb una sola "o", el full del ball n'hi posa dues!), de la Rebeca i l'Aleix, tenia una cançó que a molts ens va captivar.

La cançó és diu Men don't change (= els homes no canvien mai) i la canta Amy Dalley.

Vaig conèixer la cançó fa temps gràcies a la Launch Radio de Yahoo, de la qual vam parlar en aquest missatge. Per què veieu fins a quin punt és recomanable aquesta emisora de country a internet.

Igual que a l'Aleix, em va sorprendre la cançó i me la vaig apuntar ràpidament. (Ves per on, també l'hi havia fet un ball, però ja us dic ara que el Nothing to lose li escau molt més, per la qual cosa ja buscaré una altra cançó pel meu...).

Doncs bé, he resseguit el ciber-espai buscant informació sobre Amy Dalley i us l'escriuré a continuació.

L'Amy Dalley va nèixer a Kingsport, TN.

Contràriament a molts altres cantants, a la seva família no hi havia rastre de músics, només el seu avi (que no va arribar a conèixer) havia tingut alguna cosa d'artista.

Bé, cap als 12 anys ja va començar a escriure cançons i a cantar en públic, de manera que es pot dir que mica en mica va anar prenent confiança a l'escenari. A més a més també li agradava actuar i algun que altre paperet va representar als teatres de la seva zona.

Després de la graduació va començar estudis a la East Tennessee State University, però aviat ho va deixar estar per incorporar-se a un espectacle de Dollywood, amb 12 persones més.

Al cap d'un temps, va tornar a canviar de feina i es fa afegir a un grup local, que tocava a clubs cada nit/matinada.

Va ser l'any 1994 quan va plantejar-se fer carrera a Nashville, cantant a locals en les típiques nits de "micro obert".

Aviat va crear la seva pròpia banda, els Gypsy Hillbillies i van marxar de gira pel país.

Després de quatre anys, es va concentrar en escriure les seves pròpies cançons i va fer cap a Nashville de nou per fer carrera en solitari, però amb molt més rodatge.

Les seves cançons han aparegut a un àlbum de la Martina McBride i en un episodi de la sèrie Dawson's Creek.

Amb tot, a data d'avui Amy Dalley encara no té cap àlbum publicat.

La seva trajectòria es limita de moment a dos singles publicats pel segell Curb Records. El primer, l'any 2003, Living together i el segon, aquest 2004, Men Don?t Change.

Podeu escoltar fragments dels dos singles des d'aquesta pàgina.

Finalment, us recomano que mireu el vídeoclip de la cançó Men don't Change, des d'aquesta pàgina de la CMT.


Enllaços relacionats:
- Web oficial de l'artista. Anar-hi.
- Informació de l'artista a la web de la CMT. Anar-hi.
- Cerca al google sobre Amy Dalley. Anar-hi.
- Llegir la lletra de la cançó Men don't change. Anar-hi
- Ball Nothing to lose. Anar-hi.

dilluns, d’octubre 25, 2004

Bases del concurs del Saloon


Saloon Country Music Bar
Font: Countrycat FotografiesEn Dan McFlyer va enviar-me informació sobre el proper concurs de line dance del Saloon, el local del carrer València, 166, de Barcelona.

Tindrà lloc el divendres 3 de desembre i serà la segona edició.

Com que malauradament el local no disposa de pàgina web (perdoneu si en té, però no l'he trobada), us penjo a continuació les bases perquè tots les pogueu consultar.


1.- Quants?
Els participants al concurs s'hi podran presentar en grup format per un mínim de dos/dues participants i un màxim de sis membres. Cap dels membres que hi participi ho podrà fer més d'un cop. Cap individu que es presenti al concurs podrà ser seleccionat per formar part del Jurat.

2.- El Rol de tot plegat:
La inscripció dels grups al concurs es podrà fer per via correu electrònic a concurs_de_ball_saloon@hotmail.com, trucant al telèfon 93 453 75 74 o també personant-se al Saloon.

Totes aquestes formes d'inscripció s'hauran de fer com a molt tard tres dies abans del concurs. Cada participant o equip de participants, haurà de inscriure's amb el nom del grup, el nombre de participants, el nom del ball i haurà de dur al Saloon amb tres dies d'antelació com a molt tard, el CD amb la cançó la qual efectuarà el ball.

El ball podrà ser inventat pels concursants o un que ja estigui creat i que es balli a Catalunya, tot i que els balls inventats pels concursants tindran dos punts extra.

Els balls creats amb motiu d'aquest concurs, no podran usar cançons que ja tinguin ball i que es ballin a Catalunya.

Així mateix, el ball creat amb motiu del concurs i els que ja estan creats, no tindran limit de passos i temps tot i que sempre és d'agrair els balls més aviat curts, i que tothom voldrà aprendre posteriorment.

La música ha de ser Country i els balls, no han de ser necessàriament Line Dance, es a dir, es pot presentar a concurs amb un ball de canvi de parelles, un two step, un tripple step, una contradança, naturalment un line dance, etc.

Si dos grups es presenten a Concurs amb la mateixa cançó, el primer que s'hi hagi inscrit tindrà preferència, el segon, haurà de canviar de cançó.

L'ordre de participació del concurs, es decidirà, per sorteig, abans de començar l'esdeveniment, davant de tothom i de forma totalment pública.

3.- Qui mana aquí?
El jurat estarà format per dos professors de Country Line Dance del local, un membre de la direcció del local i un client habitual del Saloon que tingui un nivell avançat de ball i que faci més de dos anys que balla Country.

Aquest jurat serà escollit per sorteig, que efectuarà la direcció del local, en conseqüència a les normes d'aquestes bases del concurs (punts 1 i 3). Cada persona que forma el Jurat donará la seva puntuació de forma individual, sumant-se després, tots els punts aconseguits.


4.- Puntuació
4.1. La originalitat del ball, creat amb motiu d'aquest concurs (1 a 10 punts)
4.2. L'harmonia del grup de ball en vers el treball en equip i el ball conjunt, així com l'estil i la mobilitat (1 a 10 punts)
4.3. Que el ball s'adapti a la cançó, formant entre tots dos el mateix ritme i que estigui ben creat (1 a 10 punts)
4.4. La uniformitat o manera de vestir del grup (1 a 5 punts)
4.5. La dificultat del ball (1 a 10 punts)
4.6. Efectuar el ball sense errades producte dels nervis o no (1 a 10 punts)


5.- Per què?
Doncs per pasar-nos-ho d'allò més be, entre tots, i gaudir d'una tarda-nit de country com Déu mana. Sempre amb el màxim bon rotllo que ens caracteritza a tots en aquests afers, i esperem, la màxima participació possible, ja que quants més serem, millor ens ho passaremFins aquí les bases oficials del concurs. Molta sort a tots/es els qui hi participeu!

divendres, d’octubre 22, 2004

Agenda pel cap de setmana

Només dues activitats pel cap de setmana m'han arribat al mail countrycat@terra.es

Divendres 22
· Nit americana al Texas Country Bar.

Avui a la nit hi ha festa grossa al Texas de Vilassar. A continuació us n'escric el programa que m'han passat.

De 21.00 a 22.30 hores, hi haurà sopar a un preu de 10E el menú. El menú inclou la nova Pizza Texas (base de truita mexicana amb salsa de tacos i jalapeños, bacó i cobert amb formatge americà), una gerra de cervesa o refresc i un tros de pastís de poma de postres.

Després de sopar, ball i bona música com és habitual.

Recomanen fer exercici ballant, perquè a partir de les 3:00 del matí hi haurà un autèntic esmorzar texà: ous ferrats, bacó, frijoles, panace amb syrup i café americà, vas de llet o refresc. El preu de l'esmorzar és de 10E. Si es vol esmorzar cal demanar-lo abans de les 03:00h.

Podeu tenir tota la informació del Texas Country Bar entrant a la seva pàgina web.


Dissabte 23
· Concert dels Wild Horses al Wildbunch.

A partir de les 00:30h, els Wild Horses actuaran al honky tonk de l'Hípica Rosell de Vilassar.

L'entrada valdrà 6E i inclou consumició.

Podeu tenir tota la informació del Wildbunch entrant a la seva pàgina web.Podeu consultar els horaris de les classes de line dance del honky tonks catalans des d'aquesta pàgina.

I ja sabeu que podeu utilitzar el Fòrum Countrycat per anunciar qualsevol esdeveniment country que m'hagi oblidat.

dijous, d’octubre 21, 2004

Mark Nesler


Mark Nesler
Font: Web oficial del cantantL'altre dia, quan vam comentar al Fòrum Countrycat la versió del ball Heaven en parella (properament a Countrycat gràcies a la Núria), us deia que la cançó del ball (que jo conec, igual n'hi ha alguna altra) era per mi de les millors cançons del country dels 90.

La cançó la canta en Tracy Byrd i duu per nom Heaven in my woman's eyes. Podeu llegir-ne la lletra des d'aquesta pàgina.

Doncs bé, vaig veure que l'autor era un tal Mark Nesler, del qual no n'havia sentit a parlar mai abans. I vaig pensar que algú capaç de crear una cançó així deu tenir altres temes boníssims.

Així que, ni cort ni peretzós, vaig anar de pet al Google per investigar una mica aquest bon home.

Mark Nesler ha publicat dos àlbums com a cantant: l'any 1998 I'm Just That Way i Up All Night l'any 2003.

El primer era un àlbum molt lent, de baladetes més aviat corrents. A mi no m'ha acabat de fer el pes.

El segon per mi millora força, centrant-se més en el Honky tonk que tant ens agrada a molts.

Podeu jutjar vosaltres mateixos els dos treballs:
· Per escoltar fragments de les cançons del primer àlbum, I'm Just That Way, des d'aquesta pàgina.
· Per escoltar fragments de les cançons del segon àlbum, Up All Night, des d'aquesta altra (cliqueu a "Download" perquè l'opció "Listen" no funciona).


Però com ja he dit, la seva carrera principal és la de compositor. No en va, ha donat cançons a gent com George Jones, Tracy Byrd, George Strait, Mark Chesnutt, Tim McGraw i molts més.

Des d'aquesta pàgina podreu veure algunes de les cançons més famoses que ha compost: Just to see you smile, Go on, Living and living well, ...

dimecres, d’octubre 20, 2004

Les fotografies i els balls del Concurs


Fotografia del Nashville Country Club
Font: CountrycatLes imatges de la final
Finalment he pogut trobar una estona per penjar les fotografies que vaig fer el diumenge, a la final del VI Concurs de Line Dance del Nashville Country Club, a Terrassa.

De cada grup n'hi ha dues, amb més o menys traça per part meva. Malauradament la qualitat de les fotografies dista molt del què pretenia. La manca de llum sumada a una càmera sense flash fan que s'eixampli la llegenda de les fotos-fosques-de-Countrycat! ;-)

Però ja sabeu que si algú de vosaltres vol, em pot enviar per e-mail tot el material gràfic que vulgui. En tot moment citarem la font. Ho podeu fer a les direccions countrycat@terra.es o bé countrycat@gmail.com

Per veure les fotos de la final (de dissabte no en tinc perquè no hi vaig ser), entreu a aquesta pàgina.


Els balls del Concurs
Polèmiques al marge, amb més o menys passos, ocupant més o menys espai, vestint millor o pitjor, i sobretot, arribant o no a la final i guanyant-la o no, la veritat és que hem de fer tots plegats l'esforç de mirar-nos-ho tot des de dalt, i veure que al cap i a la fi, el què ha de quedar de concursos com aquest són els 22 balls que es van presentar.

Aquest és el veritable patrimoni que tenim la obligació de no perdre. Només és la meva opinió.

Bé, després del rotllo, deixeu-me que us posi els enllaços als balls que fins al moment he rebut per mail (i moltes gràcies a tots/es per la vostra col·laboració):
· Jemavi (Veure el full del ball).
· Cocktail (Veure el full del ball).
· Mr. Mom (Veure el full del ball).
· Raindrops (Veure el full del ball).
· Take me down (Veure el full del ball).

dilluns, d’octubre 18, 2004

VI Concurs de Line dance del Nashville


Two Plus Two: Guanyadors del Concurs
Font: CountrycatNo va ser fàcil, com cada any, que el jurat pogués decidir els guanyadors. I no ho va ser perquè, segons el meu punt de vista, pràcticament tots els balls tenien un nivell igual de bo.

Ja sé que és el què es diu cada any, però estareu d'acord que fa un any tots imaginàvem que el Legends o el Four Wheel quedarien dels primers. Doncs aquest any no era tant senzill endevinar-ho.

Els guanyadors van ser el grup anomenat Two Plus Two, de dos nois i dues noies (disculpeu, no em vaig quedar amb els noms). La cançó, tot un encert. Una de l'Ann Tayler que duu per nom Right in the middle. Pels qui no sapigeu com fa, des d'aquesta pàgina en podreu escoltar un fragment.

El ball també es diu Two Plus Two, i espero poder-lo aconseguir ben aviat per poder-lo penjar a Countrycat (ei! com qualsevol altre del concurs, eh?). Era un ball en línia però que destacava de la resta perquè en durant uns quants temps elles i ells es quedaven mirant o bé d'esquena, depenent de la paret. És un ball ràpid però no impossible, per entendre'ns.

El premi pel primer lloc eren uns barrets marca Stetson.

En segon lloc va quedar el grup Country Jukebox, en el qual hi participava la Cinta, que en aquest concurs va canviar la cadira de jurat per la tarima de participant. El ball també es diu Raindrops. La cançó és d'en Joe Nichols, What's a Guy Gotta Do (de l'àlbum Revelation). En podeu escoltar un fragment des d'aquesta pàgina i en podeu saber la lletra clicant aquí.

El premi pel segon lloc, una camisa country.

El tercer graó del podi va ser per tres noies que formaven el grup Ruta 66. El ball es diu Calling Caroline i la cançó d'en Darryl Worley, Callin' Caroline. En podeu escoltar un fragment des d'aquesta pàgina i en podeu saber la lletra clicant aquí.

El premi pel tercer, uns texans.

El premi al millor vestuari se'l va endur el grup Keep it Teki, capitanejat pel David, profe del Kansas. El ball, que també es diu Keep it Teki tampoc estava gens malament. La cançó era de la Danni Leigh, Mixed up mess with a heart.

A continuació us escric la totalitat de grups que es van presentar, amb els noms dels balls, les seves cançons i si van passar a la final. És gràcies a la Mercè, que molt amablement va anar-se apuntant totes les dades i després me les va passar (Gràcies xicota!).

· Ball: Down. Cançó: Cross Canadian - Down
· Ball: Kids Show. Cançó: Daryle Singletary - Amen kind of love. Finalista.
· Ball: Two Plus Two. Cançó: Ann Tayler - Right in the middle. Primer lloc.
· Ball: Sick. Cançó: Charlie Shearer - The string
· Ball: Kit Kat. Cançó: Noah Gordon - I need a break
· Ball: Walking Backwards. Cançó: Brandon Sandefur - Walking Backwards
· Ball: Take me down. Cançó: Pat Green - Down to the river. Classificat per la final. Veure el full del ball
· Ball: Jemavi. Cançó: Garth Brooks - Take the keys to my heart. Veure el full del ball.
· Ball: Keep it Teki. Cançó: Danni Leigh - Mixed up mess with a heart. Premi al millor vestuari.
· Ball: Hellow. Cançó: Daryle Singletary - Redneckin'
· Ball: Dark Whiskey. Cançó: Gary Allan - Drinking dark whiskey
· Ball: Cocktail. Cançó: Billy Yates - Alcohol abuse. Veure el full del ball.
· Ball: Titanic. Cançó: Keith Gattis - Titanic. Veure el full del ball
· Ball: Ready to dance. Cançó: Aaron Tippin - The night shift. Classificat per la final. Veure el full del ball
· Ball: Jocker. Cançó: Kevin Denney - Correct me if I'm right. Classificat per la final.
· Ball: Only the lonely. Cançó: Dierks Bentley - How I amb doing
· Ball: Calling Caroline. Cançó: Darryl Worley - Callin' Caroline. Tercer lloc.
· Ball: Travelling to Memphis. Cançó: Elvis Presley - When she cries.
· Ball: Rain drops. Cançó: Joe Nichols - What's a guy gotta do. Segon lloc. Veure el full del ball
· Ball: Why. Cançó: Beddy Hobbs - They Always Look Better When They're Learnin'
· Ball: Nothing to loose. Cançó: Amie Dalley - Men don't Change. Classificat per la final.
· Ball: Mr. Mum. Cançó: Lonestar - Mr. Mum. Classificat per la final. Veure el full del ball.

A nivell de balls, ja he comentat que els que vaig veure a la final (dissabte no hi vaig ser) els vaig trobar tots d'un nivell molt similar.

Pel que fa a les cançons, crec que és força curiós que la majoria de temes no són dels artistes més mediàtics. Per entendre'ns, de totes les cançons no n'hi ha cap d'Alan Jackson o George Strait.

Només un cantant ha tingut dues cançons, Daryle Singletary.

No sé si d'això se'n pot treure cap conclusió, però potser indica que cada cop prenen més força autors novells o poc coneguts davant de "fenòmens mediàtics" dels grans segells discogràfics. Uns cantants que molts classificarien de segona fila però que aporten unes tonades molt més fidels al country que la majoria dels top-vendes.

Deixeu-me repetir que qui vulgui enviar-me el full de qualsevol ball ho pot fer a la direcció de sempre: countrycat@terra.es

Ho faig extensible a fotografies que em volgueu passar. Jo en vaig a cada grup de la final, però encara no he pogut penjar-les. Espero fer-ho els propers dies.

Poca cosa queda per comentar, llevant de felicitar a la gent del Nashville per muntar-nos cada any aquesta trobada. I al jurat, que un cop més va tenir-ho molt complicat.

Teniu el Fòrum Countrycat per comentar la jugada, respectuosament, amb la gent.

divendres, d’octubre 15, 2004

Arriba el cap de setmana!!!

Ja sabeu que si avui és divendres, aquí hi ha l'agenda country pel cap de setmana, un dels caps de setmana més esperats de la temporada country de Catalunya!

Divendres 15
· Balleu on volgueu!
No tinc anotada cap activitat especial per avui, amb la qual cosa només us recordo que podeu consultar els horaris, les adreces i altres dades dels honky tonks catalans des d'aquesta pàgina.

Com a novetat, des del Rodeo m'han comentat que avui s'estrena la Raquel com a professora els divendres, i que també per primer cop es farà classe de two-step a més de les habituals de line dance. Una bona oportunitat per aquells que volgueu iniciar-vos en aquesta modalitat de ball en parella. Des d'aquí, molta sort a la profe que comença!Dissabte 16
· VI Concurs del Nashville Country Club.
Què dir del concurs de ball més antic de Catalunya! La sisena edició i ja ha esdevingut EL referent, per antiguitat, solera, capacitat de congregació de botes per metre quadrat i nivell dels participants!

Les portes s'obriran a les 19:00 i el concurs començarà a 2/4 de vuit (19:30). Des de l'organització s'ha demanat puntualitat als participants per no allargar innecessàriament la vetllada.

Les normes de funcionament les podeu trobar íntegrament a aquesta pàgina del Nashville.

Tot i que no sembli que hagi de passar (toquem i piquem fusta), en cas de pluja el concurs es traslladaria a la setmana vinent.

Només em resta una cosa per dir: molta merda a tots/es els qui us presenteu!!!

I recordeu que quedeu primers o quedeu últims, els fulls dels balls me'ls podeu passar per penjar-los a Countrycat, en l'idioma i format que volgueu! Ho podeu fer al mail de sempre, countrycat@terra.es.

Insisteixo en això de "quedi primer o últim". Només cal recordar casos com el Legends (primer l'any passat) que al final no s'ha ballat gaire o d'altres de balls que van classificar-se per sota i han acabat ballant-se cada dia als locals. Us estaré molt agraït!


· Concert dels Redneck Corner al Rodeo. Tant pels qui aneu al Nashville com pels qui no, un bon fi de festa després del concurs el podeu trobar al Rodeo de Cerdanyola. Hi haurà classe de la Neus cap a les 22:30h i posteriorment (cap a la mitjanit) un concert a càrrec dels Redneck Corner, que presentaran el seu nou single I'm really hot. A més a més, la Cinta explicarà el ball homònim pensat per la cançó. Entre els assitents es sortejaran CD's amb el single.


· Gran festa Country a Madrid. Coincidint amb el concurs, a Madrid es farà la festa de presentació de la nova i flamant web de la CMA-Spain (Country Music Association), així com la celebració del 15è aniversari de l'associació. Hi haurà un molt bon concert a càrrec del grup Los Jackpots. Més informació al missatge del dia 13 de Countrycat.


· Concert dels Country Revival Farmers. Aquesta setmana, aquest grup gironí actuarà a Camallera, a partir de les 23:30. Per aquells que, com jo, no sàpiguen on cau Camallera, podeu consultar aquesta mapa ara mateix.


Diumenge 17
· Final del VI Concurs del Nashville Country Club.

Els deu primers classificats de dissabte es tornaran a veure les botes en la gran final de diumenge. Una novetat al concurs d'enguany del Nashville.

El local obrirà portes a les 19:00 i la final començarà puntualment a 2/4 de vuit.I si m'he deixat alguna activitat, la podeu penjar vosaltes mateixos al Fòrum Countrycat.

dijous, d’octubre 14, 2004

Trent Willmon: àlbum de debut


Trent Willmon: àlbum de debut
Font: Web oficialEstic subscrit a una newsletter de la marca de roba Wrangler, que de tant en tant envia informació sobre música country.

Doncs ahir vaig rebre un e-mail on parlava d'un nou cantant que acaba de publicar el seu primer treball (concretament abans d'ahir). Es tracta de Trent Willmon, cantant texà vingut directament d'Amarillo.

Trent Willmon va nèixer el 6 de Març del 1973. Va créixer a un ranxo típic de l'amèrica profunda, sense televisió i només amb una emisora de ràdio per escoltar. Això va fer-li agafar gust per la lectura i va aprendre a llegir molt jove.

De gran es va centrar en estudis d'agronomia, com no podria ser d'altra forma vist el seu entorn.

Però tot va canviar quan sa mare li va regalar una guitarra quan va fer 16 anys. A partir d'aquí, la història de sempre: comença tocant pels voltants de casa i mica en mica va coneixent a gent i va actuant de teloner fins que finalment dóna el salt al gran públic. Una simplificació un pèl estúpida si tenim en compte el què deu costar fer aquest pas.

Total, que el seu single de debut va ser Beer Man, aquest mateix 2004. I ja tenim aquí el seu primer CD, titulat amb el seu nom.

Les cançons són les següents:
01 Beer Man
02 Dixie Rose Deluxe's Honky Tonk, Feed Store, Gun Shop, Used Car, Beer, Bait, BBQ, Barber Shop, Laundromat
03 Home Sweet Holiday Inn
04 She Don't Love Me
05 The Good Life
06 Population 81
07 Medina Daydreaming
08 The Wishing Well
09 All Day Long
10 Every Now and Then
11 Here

Segons el meu punt de vista, és força millor de molts dels nous "talents" que vènen a Nashville.

Podeu jutjar-ho vosaltres mateixos escoltant íntegrament les cançons del seu primer àlbum, clicant aquí.

dimecres, d’octubre 13, 2004

Gran Festa Country a Madrid


Gran Festa Country a Madrid
Font: Web oficial de la CMA SpainLa CMA-Spain (Country Music Association - Spain) porta força temps reorganitzant-se per esdevenir un referent del country dins del món de parla castellana. Ha organitzat diverses trobades a Madrid, concerts i moltes més activitats, entre les quals destaca la implantació del dia internacional de la música country, el dia de naixement d'en Hank Williams.

Dins d'aquesta empenta re-fundacional (l'associació es va formar fa 15 anys, però va estar en letàrgia 13), el proper dia 16 han organitzat festa grossa a Madrid.

Entre altres coses, la festa servirà com a acte de presentació oficial de la nova pàgina web de l'associació, una web amb moltíssima informació interessant sobre música country, amb col·laboradors internacionals, amb fòrums de discussió, amb una secció de line dance (capitenajada per l'Emili Muntaner), etc.

La web, tot i que es presentarà el proper dissabte, ja està operativa, i la podeu tafanejar clicant aquí.

A més a més, la festa servirà per a celebrar els 15 anys de l'associació, i comptarà amb l'actuació del grup Los Jackpots, honky tonk del bo i millor.

Concretament, la trobada es farà al local Studio 29, C/ Bretón de los Herreros, 29. (Metro Rios Rosas).

Ja ho sabeu, si algú de vosaltres va a Madrid aquest cap de setmana, aquesta és la seva festa!!

dilluns, d’octubre 11, 2004

Campionat d'Espanya de Linedance


Campionat d'Espanya de Linedance
Font: Cities-in-line.comFa uns dies em vaig assabentar de l'existència del Campionat d'Espanya de Linedance. Us confesso la meva ignorància, no sabia que n'hi havia cap. Però sí. I els organitzadors han tingut l'amabilitat d'enviar-me informació sobre l'aconteixement, que tot seguit us penjaré per aquells/es de vosaltres que pogueu estar interessats/es.

Tot plegat tindrà lloc el mes de Desembre d'enguany, el cap de setmana dels dies 4 i 5. Serà a Calella de la Costa.

Per a ampliar informació us podeu dirigir a la web del Campionat, Campionat d'Espanya de Linedance.

(El text que us poso a continuació és un copia-enganxa)

El Campionat d´Espanya és la proba que tanca la temporada i que es basa en l´esforç realitzat per els participants durant l´any i que es reflexa en las classificacions del Ranking ?Line Dance Series?.

Durant el cap de setmana en que es celebra el Campionat d´Espanya i prèviament al mateix es celebrarà la competició internacional UCWDC, que també puntuará en el Ranking, per tant servirà com a última possibilitat per que els participants millorin posicions al mateix, i facilitar la seva participació en el Campionat d´Espanya. Els participants que vulguin optar a classificar-se per el Campionat d´Espanya estaran inscrits en la competició internacional UCWDC del Dissabte.

Els balls del Dissabte dia 4 de desembre són:
Divisió Newcomer:
· My Waltz
· Bobbie Sue
· Come Dance with me
· Anywhere
· Get Down Get Funky
· Badda Boom Badda Bang

Divisió Novice
· Sweet Memories
· Miss Honky Tonk
· Something to Talk
· Simply Sunrise
· Go Gadget Go
· Stitch it up

Els competidors que després de la competició del Dissabte dia 4 passin a la final del Diumenge dia 5, el Campionat d´Espanya pròpiament dit, ballaran els següents balls:
· Allisa Waltz
· Sexy Stir Fry
· La Chico

Els Jutges, seran jutges estrangers UCWDC de ball country. L'Associació otorgará els següents títols de Campió d´Espanya:
* Campió Line Dance Infantil. Masculí i Femení
* Campió Line Dance Junior. Masculí i Femení
* Campió Line Dance Open. Masculí i Femení
* Campió Line Dance Senior. Masculí i Femení
* Campió Line Dance Veterano. Masculí i Femení
* Campió Line Dance Teams.
* Campió Country Teams

Al Campionat d´Espanya poden competir els line dancers espanyols que hagin competit aquesta temporada en la divisió Intermediate o superior, del circuit internacional UCWDC, i tots els line dancers de la divisió Novice i Newcomer del ?Line Dance Series? amb els punts mínims especificats en el seu ranking corresponent.

Tots els participants, han d'estar en possessió de la ?Tarjeta de Competidor? de l´any en 2.004, de l'Associació.


Honky tonker de l'any
Tantmateix pels concursants de line dance social dels concursos Honky Tonk Line Dance, s´estableix el títol de ?Honky Tonker de l´Any?, com a reconeixement a la seva extraordinària dedicació al ball i regularitat en la participació.

Cada un dels participants de cada categoría d´edat que després d´aquesta última proba tingui més punts en el ranking será escollit ?Honky Tonker de l´Any?.

No es necessari estar en possessió de la ?Tarjeta de Competidor?.

Els balls del Concurs Honky Tonk son:
· Country 2 Step
· Jamaican Run
· Bread & Butter

Les fulles de ball de tots aquests line dances els trobareu a www.linedance-association.com

divendres, d’octubre 08, 2004

Activitats pel cap de setmana

Us escric els plans pel cap de setmana que m'heu fet arribar al mail countrycat@terra.es

Divendres 8 d'octubre
· Festa al Restaurant La Caseta Country.
L'Àngels, professora del local, m'ha comentat que hi haurà un concert a càrrec dels Freedom Peachers i una sessió de ball amb bona música, a partir de les 21:30h. Pels qui encara no el conegueu, el Restaurant La Caseta Country és a Sant Just Desvern, concretament a la Crta. Reial, 125. Podeu veure un mapa de la zona des d'aquesta pàgina. Cada setmana s'hi fan classes de linedance.

· Concert dels The Redneck House Band. Al Manlleu City, a partir de les 22:30h, hi haurà un nou concert de la banda del Travis i companyia. Us queda un pèl lluny de Barcelona, però si podeu arribeu-vos-hi que la bona música està assegurada. Podeu entrar a la web del local clicant aquí.


Dissabte 9 d'octubre
· Concert dels Country Revival Farmers.
Aquest cap de setmana la festa dels CRF serà a Cornellà de Terri, dins les Festes de l'All. L'actuació serà al Pavelló, i els CRF apareixeran a l'escenari cap a les 23:30. Per arribar-hi, podeu veure un mapa de la zona clicant aquí.


I com sempre, si voleu anar a ballar a qualsevol local català, podeu veure quins horaris de classes tenen des d'aquesta pàgina.

I si voleu comentar la jugada o quedar d'acord amb els vostres companys/es de ball, ho podeu fer des del Fòrum Countrycat.

dimecres, d’octubre 06, 2004

Fotos concert Roger Wallace

Divendres passat, molts dels qui llegiu aquest missatge vau anar a la Festa Country de Sarrià, que anunciàvem des d'aquest missatge.

Malauradament no hi vaig poder assistir, però en en Harley sí, i ha penjat a la seva web algunes fotografies del concert del texà Roger Wallace.

Per veure'n les imatges, cliqueu aquí.

A més a més, us podeu descarregar en MP3 algunes de les seves cançons.

Properament penjarem també a Countrycat imatges de la festa que va fer l'Elisenda.

dimarts, d’octubre 05, 2004

George Strait: 50 #1´s


George Strait: 50 #1´s
Font: Amazon.comFinalment avui surt a la venda un nou CD d'en George Strait, que fa un recopilatori de les 50 cançons d'aquest mite del country que han arribat fins a la primera posició de les llistes d'èxits.

George Strait és l'artista que més #1 ha aconseguit en la seva carrera, en qualsevol gènere musical. Ja se sap que això de les llistes és un tema sovint més comercial que artístic, però 50 en són molts.

El CD també inclou un nou tema, I hate everything. És un tema de l'estil Go on, perquè us en feu una idea. El podeu escoltar sencer des d'aquesta pàgina.

El CD a Amazon té un preu de 20 dòlars. Pels qui no tingueu gaire cosa d'en George Strait i volgueu tenir un CD amb totes les seves èpoques, crec que és una molt bona oportunitat, a un preu raonable. Per comprar-lo, ho podeu fer des d'aquesta pàgina d'Amazon.

A continuació us escric els temes que conté el doble CD que surt a la venda avui (en podeu escoltar fragments de totes a la pàgina d'amazon):

Disc: 1
1. I Hate Everything
2. Fool Hearted Memory
3. A Fire I Can't Put Out
4. You Look So Good In Love
5. Right Or Wrong
6. Let's Fall To Pieces Together
7. Does Fort Worth Ever Cross Your Mind?
8. The Chair
9. Nobody In His Right Mind Would've Left Her
10. It Ain't Cool To Be Crazy About You
11. Ocean Front Property
12. All My Ex's Live In Texas
13. Am I Blue
14. Famous Last Words Of A Fool
15. Baby Blue
16. If You Ain't Lovin' (You Ain't Livin')
17. Baby's Gotten Good At Goodbye
18. What's Going On In Your World
19. Ace In The Hole
20. Love Without End, Amen
21. I've Come To Expect It From You
22. If I Know Me
23. You Know Me Better Than That
24. The Chill Of An Early Fall
25. So Much Like My Dad
26. I Cross My Heart

Disc: 2
1. Heartland
2. Easy Come, Easy Go
3. I'd Like To Have That One Back
4. The Man In Love With You
5. The Big One
6. You Can't Make A Heart Love Somebody
7. Lead On
8. Check Yes Or No
9. I Know She Still Loves Me
10. Blue Clear Sky
11. Carried Away
12. I Can Still Make Cheyenne
13. One Night At A Time
14. Carrying Your Love With Me
15. Today My World Slipped Away
16. Round About Way
17. I Just Want To Dance With You
18. True
19. We Really Shouldn't Be Doing This
20. Write This Down
21. The Best Day
22. Go On
23. Run
24. Living and Living Well
25. She'll Leave You With A Smile

dilluns, d’octubre 04, 2004

Ja a la venda la Samarreta Countrycat


Ja a la venda la Samarreta Countrycat
Font: Countrycat.tvA partir d'avui ja podeu encarregar la nova samarreta Countrycat. Després d'un temps de reflexió sobre el disseny i de cerca de botigues amb preus assumibles, finalment ha arribat el dia.

El dibuix de dalt és la samarreta per davant i per darrera. El color és beige, i les lletres són grana.

Malauradament no us les puc regalar, i la samarreta té un preu. He intentat que sigui el més baix possible, rebuscant botigues de samarretes i estampats. Finalment, la samarreta surt per 12 euros (5 la samarreta i 7 l'estampat).

Les talles són les habituals, petita, mitjana i gran.

Si algú de vosaltres sap d'algun lloc més barat, ja m'ho farà saber. Sincerament, la meva idea no és fer-hi negoci, sinó publicitar la web.

Per altra banda, si algú vol dur-me la samarreta i només estampar-la, també és possible. L'únic requisit que m'ha posat la botiga és que ha de ser de color clar, ja que si no l'estampat no quedaria bé.

Per fer la reserva us haureu de posar en contacte amb mi, ja sigui presencialment o a través del mail countrycat@terra.es. Indiqueu-me el vostre nom, el número de samarretes que voleu, les talles i si portareu vosaltres mateixos la samarreta. Llavors quedarem d'acord per entregar-vos-la.

Espero que el disseny sigui del vostre gust.

divendres, d’octubre 01, 2004

Cap de setmana Country

Una pila d'activitats country s'han preparat per aquest cap de setmana. Us les anoto a continuació:

Divendres 1 d'octubre:
· Festa Country a Sarrià.

Una festassa tant per l'ambient com per la música que s'hi podrà escoltar. The Hayriders, Ringo's Electric Cowboys i Roger Wallace actuaran a la Plaça de Sarrià, a partir de les 20:00h.

Per a ampliar informació, llegiu el missatge que al seu dia vam publicar a Countrycat.


Dissabte 2 d'octubre:
· 1ª Marató del Rodeo Country.

El Rodeo Country de Cerdanyola celebra la seva primera marató. Tindrà 100 balls i començarà a les 21:30h. Per consultar la llista dels balls i repassar-los pràcticament tots, llegiu el missatge de l'altre dia a Countrycat.

· Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu.
La gent del Manlleu City m'han fet saber que aquest cap de setmana hi ha la famosa festa del Porc i la Cervesa. Hi haurà ball a la plaça de Manlleu el dissabte a les 19:00h i el diumenge a les 17:00. Podeu veure imatges de l'edició de l'any passat des d'aquesta pàgina.

· Concert de Roger Wallace al Nashville.
Després del concert que oferirà avui a Sarrià, aquest músic texà farà gaudir aquells qui vagin al Nashville Country Club de Terrassa d'una bona dosi de honkytonk importat directament dels USA. Si voleu sentir una mostra de la seva música, podeu entrar a la seva web i descarregar-vos gratuïtament (i legalment) algunes de les seves cançons.


Diumenge 3 d'octubre:
· Country Revival Farmers a Empuriabrava.

Aquest grup gironí farà la seva actuació a El Saloon d'Empuriabrava, diumenge a partir de les 18:00. L'entrada valdrà 6E i, a més de l'actuació, hi haurà música country enllaunada i regals per a tothom. Per ampliar informació, visiteu la web del Country Revival Farmers.

· Continuació de la Festa del porc i la cervesa.
El diumenge el ball començarà a les 17:00 també a la plaça de Manlleu i el fi de festa al mateix Manlleu City.


No us podeu queixar, que aquest cap de setmana podeu triar i remenar.

I per si aquestes activitats encara són poques, podeu anar a ballar, escoltar bona música o anar a prendre alguna cosa a qualsevol dels locals catalans. Per veure'n els horaris de les classes, entreu a aquesta pàgina de Countrycat.
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger