Mark Nesler


Mark Nesler
Font: Web oficial del cantant



L'altre dia, quan vam comentar al Fòrum Countrycat la versió del ball Heaven en parella (properament a Countrycat gràcies a la Núria), us deia que la cançó del ball (que jo conec, igual n'hi ha alguna altra) era per mi de les millors cançons del country dels 90.

La cançó la canta en Tracy Byrd i duu per nom Heaven in my woman's eyes. Podeu llegir-ne la lletra des d'aquesta pàgina.

Doncs bé, vaig veure que l'autor era un tal Mark Nesler, del qual no n'havia sentit a parlar mai abans. I vaig pensar que algú capaç de crear una cançó així deu tenir altres temes boníssims.

Així que, ni cort ni peretzós, vaig anar de pet al Google per investigar una mica aquest bon home.

Mark Nesler ha publicat dos àlbums com a cantant: l'any 1998 I'm Just That Way i Up All Night l'any 2003.

El primer era un àlbum molt lent, de baladetes més aviat corrents. A mi no m'ha acabat de fer el pes.

El segon per mi millora força, centrant-se més en el Honky tonk que tant ens agrada a molts.

Podeu jutjar vosaltres mateixos els dos treballs:
· Per escoltar fragments de les cançons del primer àlbum, I'm Just That Way, des d'aquesta pàgina.
· Per escoltar fragments de les cançons del segon àlbum, Up All Night, des d'aquesta altra (cliqueu a "Download" perquè l'opció "Listen" no funciona).


Però com ja he dit, la seva carrera principal és la de compositor. No en va, ha donat cançons a gent com George Jones, Tracy Byrd, George Strait, Mark Chesnutt, Tim McGraw i molts més.

Des d'aquesta pàgina podreu veure algunes de les cançons més famoses que ha compost: Just to see you smile, Go on, Living and living well, ...

Comentaris

Entrades populars