Nashville Star 3, al Març de 2005


Nashville Star
Font: http://www.realitytvcalendar.com



El proper mes de Març (que ja serà el 2005, carai com passa el temps...), començarà una nova edició, la tercera, del concurs Nashville Star.

Aquest concurs ve a ser una mena d'Operación Triunfo en versió Country, o més o menys Country, depenent del grau de "puresa" que cadascú vulgui atorgar-li.

Els dos guanyadors en les edicions anteriors van ser Buddy Jewell (la primera edició) i Brad Cotter (la segona temporada).

També com a OT, la segona edició ha perdut força respecte la primera. No en va, les vendes del CD de debut del segon guanyador han quedat molt per sota de les que va aconseguir Buddy Jewell, que va ser tota una revelació.

Ja s'han obert els càstings de cada any per trobar la nova estrella mediàtica del Country. Podeu trobar una llista amb els llocs des d'aquesta pàgina.

La novetat d'enguany no és gaire encoratjadora. Segons publica aquesta notícia, els directius de la cadena han optat per buscar un perfil menys tradicionalista i més nashpop, com alguns anomenen al country descafeinat de Nashville.

El guanyador/a del concurs rebrà un contracte amb un segell dels grans, i en principi se li obriran moltes portes en el món discogràfic. Però per arribar fins aquí encara falta un temps...

Comentaris

Entrades populars