dijous, d’octubre 28, 2004

Nashville Star 3, al Març de 2005


Nashville Star
Font: http://www.realitytvcalendar.comEl proper mes de Març (que ja serà el 2005, carai com passa el temps...), començarà una nova edició, la tercera, del concurs Nashville Star.

Aquest concurs ve a ser una mena d'Operación Triunfo en versió Country, o més o menys Country, depenent del grau de "puresa" que cadascú vulgui atorgar-li.

Els dos guanyadors en les edicions anteriors van ser Buddy Jewell (la primera edició) i Brad Cotter (la segona temporada).

També com a OT, la segona edició ha perdut força respecte la primera. No en va, les vendes del CD de debut del segon guanyador han quedat molt per sota de les que va aconseguir Buddy Jewell, que va ser tota una revelació.

Ja s'han obert els càstings de cada any per trobar la nova estrella mediàtica del Country. Podeu trobar una llista amb els llocs des d'aquesta pàgina.

La novetat d'enguany no és gaire encoratjadora. Segons publica aquesta notícia, els directius de la cadena han optat per buscar un perfil menys tradicionalista i més nashpop, com alguns anomenen al country descafeinat de Nashville.

El guanyador/a del concurs rebrà un contracte amb un segell dels grans, i en principi se li obriran moltes portes en el món discogràfic. Però per arribar fins aquí encara falta un temps...

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger