Ja a la venda la Samarreta Countrycat


Ja a la venda la Samarreta Countrycat
Font: Countrycat.tv



A partir d'avui ja podeu encarregar la nova samarreta Countrycat. Després d'un temps de reflexió sobre el disseny i de cerca de botigues amb preus assumibles, finalment ha arribat el dia.

El dibuix de dalt és la samarreta per davant i per darrera. El color és beige, i les lletres són grana.

Malauradament no us les puc regalar, i la samarreta té un preu. He intentat que sigui el més baix possible, rebuscant botigues de samarretes i estampats. Finalment, la samarreta surt per 12 euros (5 la samarreta i 7 l'estampat).

Les talles són les habituals, petita, mitjana i gran.

Si algú de vosaltres sap d'algun lloc més barat, ja m'ho farà saber. Sincerament, la meva idea no és fer-hi negoci, sinó publicitar la web.

Per altra banda, si algú vol dur-me la samarreta i només estampar-la, també és possible. L'únic requisit que m'ha posat la botiga és que ha de ser de color clar, ja que si no l'estampat no quedaria bé.

Per fer la reserva us haureu de posar en contacte amb mi, ja sigui presencialment o a través del mail countrycat@terra.es. Indiqueu-me el vostre nom, el número de samarretes que voleu, les talles i si portareu vosaltres mateixos la samarreta. Llavors quedarem d'acord per entregar-vos-la.

Espero que el disseny sigui del vostre gust.

Comentaris

Entrades populars