dilluns, d’octubre 11, 2004

Campionat d'Espanya de Linedance


Campionat d'Espanya de Linedance
Font: Cities-in-line.comFa uns dies em vaig assabentar de l'existència del Campionat d'Espanya de Linedance. Us confesso la meva ignorància, no sabia que n'hi havia cap. Però sí. I els organitzadors han tingut l'amabilitat d'enviar-me informació sobre l'aconteixement, que tot seguit us penjaré per aquells/es de vosaltres que pogueu estar interessats/es.

Tot plegat tindrà lloc el mes de Desembre d'enguany, el cap de setmana dels dies 4 i 5. Serà a Calella de la Costa.

Per a ampliar informació us podeu dirigir a la web del Campionat, Campionat d'Espanya de Linedance.

(El text que us poso a continuació és un copia-enganxa)

El Campionat d´Espanya és la proba que tanca la temporada i que es basa en l´esforç realitzat per els participants durant l´any i que es reflexa en las classificacions del Ranking ?Line Dance Series?.

Durant el cap de setmana en que es celebra el Campionat d´Espanya i prèviament al mateix es celebrarà la competició internacional UCWDC, que també puntuará en el Ranking, per tant servirà com a última possibilitat per que els participants millorin posicions al mateix, i facilitar la seva participació en el Campionat d´Espanya. Els participants que vulguin optar a classificar-se per el Campionat d´Espanya estaran inscrits en la competició internacional UCWDC del Dissabte.

Els balls del Dissabte dia 4 de desembre són:
Divisió Newcomer:
· My Waltz
· Bobbie Sue
· Come Dance with me
· Anywhere
· Get Down Get Funky
· Badda Boom Badda Bang

Divisió Novice
· Sweet Memories
· Miss Honky Tonk
· Something to Talk
· Simply Sunrise
· Go Gadget Go
· Stitch it up

Els competidors que després de la competició del Dissabte dia 4 passin a la final del Diumenge dia 5, el Campionat d´Espanya pròpiament dit, ballaran els següents balls:
· Allisa Waltz
· Sexy Stir Fry
· La Chico

Els Jutges, seran jutges estrangers UCWDC de ball country. L'Associació otorgará els següents títols de Campió d´Espanya:
* Campió Line Dance Infantil. Masculí i Femení
* Campió Line Dance Junior. Masculí i Femení
* Campió Line Dance Open. Masculí i Femení
* Campió Line Dance Senior. Masculí i Femení
* Campió Line Dance Veterano. Masculí i Femení
* Campió Line Dance Teams.
* Campió Country Teams

Al Campionat d´Espanya poden competir els line dancers espanyols que hagin competit aquesta temporada en la divisió Intermediate o superior, del circuit internacional UCWDC, i tots els line dancers de la divisió Novice i Newcomer del ?Line Dance Series? amb els punts mínims especificats en el seu ranking corresponent.

Tots els participants, han d'estar en possessió de la ?Tarjeta de Competidor? de l´any en 2.004, de l'Associació.


Honky tonker de l'any
Tantmateix pels concursants de line dance social dels concursos Honky Tonk Line Dance, s´estableix el títol de ?Honky Tonker de l´Any?, com a reconeixement a la seva extraordinària dedicació al ball i regularitat en la participació.

Cada un dels participants de cada categoría d´edat que després d´aquesta última proba tingui més punts en el ranking será escollit ?Honky Tonker de l´Any?.

No es necessari estar en possessió de la ?Tarjeta de Competidor?.

Els balls del Concurs Honky Tonk son:
· Country 2 Step
· Jamaican Run
· Bread & Butter

Les fulles de ball de tots aquests line dances els trobareu a www.linedance-association.com

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger