Arriba el cap de setmana!!!

Ja sabeu que si avui és divendres, aquí hi ha l'agenda country pel cap de setmana, un dels caps de setmana més esperats de la temporada country de Catalunya!

Divendres 15
· Balleu on volgueu!
No tinc anotada cap activitat especial per avui, amb la qual cosa només us recordo que podeu consultar els horaris, les adreces i altres dades dels honky tonks catalans des d'aquesta pàgina.

Com a novetat, des del Rodeo m'han comentat que avui s'estrena la Raquel com a professora els divendres, i que també per primer cop es farà classe de two-step a més de les habituals de line dance. Una bona oportunitat per aquells que volgueu iniciar-vos en aquesta modalitat de ball en parella. Des d'aquí, molta sort a la profe que comença!



Dissabte 16
· VI Concurs del Nashville Country Club.
Què dir del concurs de ball més antic de Catalunya! La sisena edició i ja ha esdevingut EL referent, per antiguitat, solera, capacitat de congregació de botes per metre quadrat i nivell dels participants!

Les portes s'obriran a les 19:00 i el concurs començarà a 2/4 de vuit (19:30). Des de l'organització s'ha demanat puntualitat als participants per no allargar innecessàriament la vetllada.

Les normes de funcionament les podeu trobar íntegrament a aquesta pàgina del Nashville.

Tot i que no sembli que hagi de passar (toquem i piquem fusta), en cas de pluja el concurs es traslladaria a la setmana vinent.

Només em resta una cosa per dir: molta merda a tots/es els qui us presenteu!!!

I recordeu que quedeu primers o quedeu últims, els fulls dels balls me'ls podeu passar per penjar-los a Countrycat, en l'idioma i format que volgueu! Ho podeu fer al mail de sempre, countrycat@terra.es.

Insisteixo en això de "quedi primer o últim". Només cal recordar casos com el Legends (primer l'any passat) que al final no s'ha ballat gaire o d'altres de balls que van classificar-se per sota i han acabat ballant-se cada dia als locals. Us estaré molt agraït!


· Concert dels Redneck Corner al Rodeo. Tant pels qui aneu al Nashville com pels qui no, un bon fi de festa després del concurs el podeu trobar al Rodeo de Cerdanyola. Hi haurà classe de la Neus cap a les 22:30h i posteriorment (cap a la mitjanit) un concert a càrrec dels Redneck Corner, que presentaran el seu nou single I'm really hot. A més a més, la Cinta explicarà el ball homònim pensat per la cançó. Entre els assitents es sortejaran CD's amb el single.


· Gran festa Country a Madrid. Coincidint amb el concurs, a Madrid es farà la festa de presentació de la nova i flamant web de la CMA-Spain (Country Music Association), així com la celebració del 15è aniversari de l'associació. Hi haurà un molt bon concert a càrrec del grup Los Jackpots. Més informació al missatge del dia 13 de Countrycat.


· Concert dels Country Revival Farmers. Aquesta setmana, aquest grup gironí actuarà a Camallera, a partir de les 23:30. Per aquells que, com jo, no sàpiguen on cau Camallera, podeu consultar aquesta mapa ara mateix.


Diumenge 17
· Final del VI Concurs del Nashville Country Club.

Els deu primers classificats de dissabte es tornaran a veure les botes en la gran final de diumenge. Una novetat al concurs d'enguany del Nashville.

El local obrirà portes a les 19:00 i la final començarà puntualment a 2/4 de vuit.



I si m'he deixat alguna activitat, la podeu penjar vosaltes mateixos al Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars