Activitats pel cap de setmana

Us escric els plans pel cap de setmana que m'heu fet arribar al mail countrycat@terra.es

Divendres 8 d'octubre
· Festa al Restaurant La Caseta Country.
L'Àngels, professora del local, m'ha comentat que hi haurà un concert a càrrec dels Freedom Peachers i una sessió de ball amb bona música, a partir de les 21:30h. Pels qui encara no el conegueu, el Restaurant La Caseta Country és a Sant Just Desvern, concretament a la Crta. Reial, 125. Podeu veure un mapa de la zona des d'aquesta pàgina. Cada setmana s'hi fan classes de linedance.

· Concert dels The Redneck House Band. Al Manlleu City, a partir de les 22:30h, hi haurà un nou concert de la banda del Travis i companyia. Us queda un pèl lluny de Barcelona, però si podeu arribeu-vos-hi que la bona música està assegurada. Podeu entrar a la web del local clicant aquí.


Dissabte 9 d'octubre
· Concert dels Country Revival Farmers.
Aquest cap de setmana la festa dels CRF serà a Cornellà de Terri, dins les Festes de l'All. L'actuació serà al Pavelló, i els CRF apareixeran a l'escenari cap a les 23:30. Per arribar-hi, podeu veure un mapa de la zona clicant aquí.


I com sempre, si voleu anar a ballar a qualsevol local català, podeu veure quins horaris de classes tenen des d'aquesta pàgina.

I si voleu comentar la jugada o quedar d'acord amb els vostres companys/es de ball, ho podeu fer des del Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars