dimecres, d’octubre 13, 2004

Gran Festa Country a Madrid


Gran Festa Country a Madrid
Font: Web oficial de la CMA SpainLa CMA-Spain (Country Music Association - Spain) porta força temps reorganitzant-se per esdevenir un referent del country dins del món de parla castellana. Ha organitzat diverses trobades a Madrid, concerts i moltes més activitats, entre les quals destaca la implantació del dia internacional de la música country, el dia de naixement d'en Hank Williams.

Dins d'aquesta empenta re-fundacional (l'associació es va formar fa 15 anys, però va estar en letàrgia 13), el proper dia 16 han organitzat festa grossa a Madrid.

Entre altres coses, la festa servirà com a acte de presentació oficial de la nova pàgina web de l'associació, una web amb moltíssima informació interessant sobre música country, amb col·laboradors internacionals, amb fòrums de discussió, amb una secció de line dance (capitenajada per l'Emili Muntaner), etc.

La web, tot i que es presentarà el proper dissabte, ja està operativa, i la podeu tafanejar clicant aquí.

A més a més, la festa servirà per a celebrar els 15 anys de l'associació, i comptarà amb l'actuació del grup Los Jackpots, honky tonk del bo i millor.

Concretament, la trobada es farà al local Studio 29, C/ Bretón de los Herreros, 29. (Metro Rios Rosas).

Ja ho sabeu, si algú de vosaltres va a Madrid aquest cap de setmana, aquesta és la seva festa!!

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger