dijous, d’octubre 14, 2004

Trent Willmon: àlbum de debut


Trent Willmon: àlbum de debut
Font: Web oficialEstic subscrit a una newsletter de la marca de roba Wrangler, que de tant en tant envia informació sobre música country.

Doncs ahir vaig rebre un e-mail on parlava d'un nou cantant que acaba de publicar el seu primer treball (concretament abans d'ahir). Es tracta de Trent Willmon, cantant texà vingut directament d'Amarillo.

Trent Willmon va nèixer el 6 de Març del 1973. Va créixer a un ranxo típic de l'amèrica profunda, sense televisió i només amb una emisora de ràdio per escoltar. Això va fer-li agafar gust per la lectura i va aprendre a llegir molt jove.

De gran es va centrar en estudis d'agronomia, com no podria ser d'altra forma vist el seu entorn.

Però tot va canviar quan sa mare li va regalar una guitarra quan va fer 16 anys. A partir d'aquí, la història de sempre: comença tocant pels voltants de casa i mica en mica va coneixent a gent i va actuant de teloner fins que finalment dóna el salt al gran públic. Una simplificació un pèl estúpida si tenim en compte el què deu costar fer aquest pas.

Total, que el seu single de debut va ser Beer Man, aquest mateix 2004. I ja tenim aquí el seu primer CD, titulat amb el seu nom.

Les cançons són les següents:
01 Beer Man
02 Dixie Rose Deluxe's Honky Tonk, Feed Store, Gun Shop, Used Car, Beer, Bait, BBQ, Barber Shop, Laundromat
03 Home Sweet Holiday Inn
04 She Don't Love Me
05 The Good Life
06 Population 81
07 Medina Daydreaming
08 The Wishing Well
09 All Day Long
10 Every Now and Then
11 Here

Segons el meu punt de vista, és força millor de molts dels nous "talents" que vènen a Nashville.

Podeu jutjar-ho vosaltres mateixos escoltant íntegrament les cançons del seu primer àlbum, clicant aquí.

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger