dimarts, d’octubre 26, 2004

Amy Dalley


Amy Dalley
Font: CMT.comUn dels balls del concurs del Nashville d'enguany, el Nothing to lose (amb una sola "o", el full del ball n'hi posa dues!), de la Rebeca i l'Aleix, tenia una cançó que a molts ens va captivar.

La cançó és diu Men don't change (= els homes no canvien mai) i la canta Amy Dalley.

Vaig conèixer la cançó fa temps gràcies a la Launch Radio de Yahoo, de la qual vam parlar en aquest missatge. Per què veieu fins a quin punt és recomanable aquesta emisora de country a internet.

Igual que a l'Aleix, em va sorprendre la cançó i me la vaig apuntar ràpidament. (Ves per on, també l'hi havia fet un ball, però ja us dic ara que el Nothing to lose li escau molt més, per la qual cosa ja buscaré una altra cançó pel meu...).

Doncs bé, he resseguit el ciber-espai buscant informació sobre Amy Dalley i us l'escriuré a continuació.

L'Amy Dalley va nèixer a Kingsport, TN.

Contràriament a molts altres cantants, a la seva família no hi havia rastre de músics, només el seu avi (que no va arribar a conèixer) havia tingut alguna cosa d'artista.

Bé, cap als 12 anys ja va començar a escriure cançons i a cantar en públic, de manera que es pot dir que mica en mica va anar prenent confiança a l'escenari. A més a més també li agradava actuar i algun que altre paperet va representar als teatres de la seva zona.

Després de la graduació va començar estudis a la East Tennessee State University, però aviat ho va deixar estar per incorporar-se a un espectacle de Dollywood, amb 12 persones més.

Al cap d'un temps, va tornar a canviar de feina i es fa afegir a un grup local, que tocava a clubs cada nit/matinada.

Va ser l'any 1994 quan va plantejar-se fer carrera a Nashville, cantant a locals en les típiques nits de "micro obert".

Aviat va crear la seva pròpia banda, els Gypsy Hillbillies i van marxar de gira pel país.

Després de quatre anys, es va concentrar en escriure les seves pròpies cançons i va fer cap a Nashville de nou per fer carrera en solitari, però amb molt més rodatge.

Les seves cançons han aparegut a un àlbum de la Martina McBride i en un episodi de la sèrie Dawson's Creek.

Amb tot, a data d'avui Amy Dalley encara no té cap àlbum publicat.

La seva trajectòria es limita de moment a dos singles publicats pel segell Curb Records. El primer, l'any 2003, Living together i el segon, aquest 2004, Men Don?t Change.

Podeu escoltar fragments dels dos singles des d'aquesta pàgina.

Finalment, us recomano que mireu el vídeoclip de la cançó Men don't Change, des d'aquesta pàgina de la CMT.


Enllaços relacionats:
- Web oficial de l'artista. Anar-hi.
- Informació de l'artista a la web de la CMT. Anar-hi.
- Cerca al google sobre Amy Dalley. Anar-hi.
- Llegir la lletra de la cançó Men don't change. Anar-hi
- Ball Nothing to lose. Anar-hi.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger