divendres, de juliol 30, 2004

Què fer durant el cap de setmana?

Aquest cap de setmana on molta gent comença a escampar la boira, les activitats que m'han arribat a countrycat@terra.es s'acumulen per avui divendres. Si algú en sabés alguna altra, ja me la faria arribar per mail o deixant un missatge al Fòrum Countrycat.


Divendres 30
22:15h.- Concert dels Crazy Dreams a Santa Coloma de Farners.
Els Crazy Dreams actuen al Rancho La Estrella de Santa Coloma de Farners, dins dels actes de la Summer Run 2004, una de les concentracions moteres Custom i Street Bike més importants d'Europa. L'entrada val 5 Euros.

El Ranxo està a la Carretera d'Anglès, Km. 3, direcció Santa Coloma de Farners. La millor opció és l'autopista AP/7, la que va a França, Sortida 8. Llavors, us incorporeu a la C 25 Vic/LLeida. Un cop l'agafeu, és la sortida 225 - Sta Coloma de Farners/Anglès. Un cop a la carretera, arribareu a una estació de servei Fina. Just davant, a mà esquerra (direcció Sta Coloma) veureu un camí de terra. Entreu al camí i un cop dins, sempre a l'esquerra.


23:00 - Marató de ball a La Cantonada, a Castellar del Vallès.
L'Àngels em va fer arribar ja fa dies la llista dels balls de la primera marató que organitza aquest local del Vallès.

Abans que res, dir-vos que La Cantonada és al carrer Solsonès nº79, de Castellar del Vallès. El seu telèfon és el 93 715 87 28. Si cliqueu aquí tindreu l'itinerari per arribar des de la Plaça Catalunya de Barcelona fins a La Cantonada (Via Michelin.com).

Els 75 balls que es faran durant la marató està previst que siguin els següents:
1 - Abl
2 - Adalida (Veure full del ball)
3 - Ain't goin down (Veure full del ball)
4 - Armadillo
5 - Baby i likes to rock it (Veure full del ball)
6 - Badda bang badda boom
7 - Bobbie sue
8 - Booper's strut
9 - Boot scootin boogie (Veure full del ball)
10 - C.C.S (Veure full del ball)
11 - Cannibal stomp
12 - Hoochie Coochie (contradance) (Veure full del ball)
13 - Chill factor
14 - Clickety clack (Veure full del ball)
15 - Coastin' (Veure full del ball)
16 - Come dance with me
17 - Confussion (Veure full del ball)
18 - Conrado cha cha (Veure full del ball)
19 - Cotton eye joe(circle)
20 - Country 2 step
21 - Cowboy charleston
22 - Cowgirl Hussle (Veure full del ball)
23 - Cowgirl twist (Veure full del ball)
24 - Deck 51 (Veure full del ball)
25 - Dizzy (Veure full del ball)
26 - Down to amarillo
27 - Drowsey maggie
28 - Duchess (Veure full del ball)
29 - Easy come easy go (Veure full del ball)
30 - Electric slide (Veure full del ball)
31 - Emmerdance
32 - Foot boogie (Veure full del ball)
33 - Freeze
34 - Ghost train (Veure full del ball)
35 - Go go stomp (Veure full del ball)
36 - God blessed texas (Veure full del ball)
37 - Golden nugget saloon
38 - Heartbreak express (Veure full del ball)
39 - Hey god locking
40 - Hold me tight (Veure full del ball)
41 - Hurricane
42 - Islands in the stream (Veure full del ball)
43 - Jamaican run
44 - Jose cuervo
45 - Just a memory
46 - Just a minute (Veure full del ball)
47 - La chico
48 - Lighting polka (Veure full del ball)
49 - Line dance crazy (Veure full del ball)
50 - Little chihuahua
51 - Mackin tracks
52 - Margarita cha (Veure full del ball)
53 - Midnight blue
54 - No tomorrow (Veure full del ball)
55 - On the rocks (Veure full del ball)
56 - Pagadanjo (Veure full del ball)
57 - Picnic polka (Veure full del ball)
58 - Pizzirrico (Veure full del ball)
59 - Pot of gold
60 - Red hot salsa
61 - Renegade(mixer)
62 - Rhinestone cowboy
63 - Rhumba and roses
64 - Rose garden (Veure full del ball)
65 - Silver threads
66 - Slappin leather (Veure full del ball)
67 - Shoutside stomp
68 - Stitch it up (Veure full del ball)
69 - Texas stomp
70 - The cucaracha
71 - Tush push
72 - Two piña colada
73 - Wanderer
74 - Watermelon crawl (Veure full del ball)
75 - Western barn dance(mixer)

I això és tot. Els qui començeu vacances que us vagi bé l'estiu, i la resta, doncs paciència que a l'Agost és quan millor es treballa!!! :-)

dijous, de juliol 29, 2004

Scott Hisey - Dead man walking


Scott Hisey
Font: Web OficialA principis d'any va sortir a la venda Dead man walking, l'últim treball fins ara d'un desconegut per la massa però apreciat pels, diguem-ne, siberites del country: Scott Hisey.

Com que molts d'aquests siberites esteu llegint el missatge, potser no us vindrà de nou res del què pugui explicar-vos. Però si algú, tot i ser siberita, encara no el coneix, estic segur que li agradarà.

El primer àlbum d'Scott Hisey era sublim i duia per nom What will the good times do. Destacaven cançons com Gettin' over a good sober o The Nashville way.

El segon crec que està al mateix nivell que l'anterior. Com us he comentat, duu per nom Dead man walking, i les cançons que considero més bones són Dead man walkin', Honky tonkin' to o Footlong Weinee.

Les crítiques l'han deixat molt bé. George Peden, de Country Review.com, diu d'ell: "Després del llençament del seu primer àlbum, What Will The Good Times Do, els fans i la industria ha estat esperant. Han esperat a veure si l'home considerat "The real deal" pel mateix George Jones podia mantenir el nivell i les espectatives generades pel primer àlbum. L'espera ha acabat. Ho ha fet."

Alguna cosa del cert deu haver-hi, quan l'slogan de la seva pàgina web diu literalment: "A la fi!!! La música country torna a casa seva, a Nashville".

Podeu jutjar vosaltres mateixos què us sembla l'Scott Hisey escoltant les cançons dels dos àlbums que ha publicat fins el moment. Teniu dues opcions:

· Des de la seva pàgina oficial podeu escoltar senceres les cançons del primer àlbum i un parell de les del segon. De la resta del segon, només n'hi ha fragments. Per sentir-les, entreu a aquesta pàgina.

· Des de la pàgina de CDBaby, molt recomenable per a descobrir nous talents del country, podeu escoltar totes les cançons del segon àlbum (no senceres però els fragments són de 2 minuts). Per a fer-ho, entreu a aquesta pàgina.

dimecres, de juliol 28, 2004

El nou terra del Rodeo


Les obres del Rodeo
Font: Countrycat LocalsTal com us anunciava ahir al Fòrum Countrycat, avui us oferirem en exclusiva mundial les imatges del què està donant de sí la col·locació del nou terra al Rodeo Country de Cerdanyola.

Countrycat ha fet una tasca d'investigació d'alt nivell. Vam pensar de comprar-nos uniformes de camuflatge, presentar-nos amb un passamuntanyes a Cerdanyola i forçar el pany del Rodeo per entrar i fer les fotos.

Però ben pensat, el millor és contactar directament amb la Cristina del Rodeo i que faci les fotos ella mateixa, no? :-)

Doncs bé, l'espai està quedant molt ampli i pinta molt bé. Destacar que el terra serà de fusta arribada de França i que hi haurà espai buit entre els llistons i el terra de gres, de manera que segur que al picar ens sentiran des de Calaf! ;-)

Segur que al setembre disposarem tots/es d'un nou honkytonk amb totes les de la llei!

En fi, no m'enrotllo més; podeu veure les fotografies de com està quedant, entrant a aquesta pàgina de Countrycat Locals.

dimarts, de juliol 27, 2004

Listening parties a la CMT

Altres cops us he parlat sobre les Listening parties que ofereix la web de la CMT (Country Music Television).

Consisteixen en la possibilitat d'escoltar CD's sencers (no fragments) per un període determinat de temps. Aquesta temporalitat fa que sigui bo visitar la pàgina de tant en tant per no perdre's cap joia.

Doncs bé, actualment hi ha diversos compacts disponibles:
- My honky tonk story - Travis Tritt
- Greatest hits - Terri Clark
- License to chill - Jimmy Buffet
- Very Best of Dwight Yoakam - Dwight Yoakam
- Malibu Storm - Malibu Storm
- Have Your Loved Ones Spayed or Neutered - Jeff Foxworthy

Una bona estona de música per aquells afortunats que tingueu altaveus a l'ordinador!


Per cert, avui també cal destacar que començarà a sonar a les emisores de ràdio americanes el nou single d'Alan Jackson., Too Much of a Good Thing. Forma part del nou treball de l'artista que veurà la llum el 7 de setembre.

I finalment, avui els Country Revival Farmers fan una actuació a Navarra. Per consultar-ne el programa d'activitats de l'estiu llegiu aquest missatge que vam publicar a Countrycat. I per a més informació sobre aquest grup, visiteu la seva pàgina web.

dilluns, de juliol 26, 2004

I els coloms van ballar country!


Foto de família
Font: Countrycat FotografiesRealment, i els coloms van acabar ballant country! Fins i tot en vaig sentir un que, al preguntar-li que li semblava la trobada, contestava, emocionat: "- Yeeeeeee Haw, parrup-parrup!". :-))

Qui sap si el dia d'ahir passarà mai a la història, però no enganyarem a ningú si diem que ahir va ser el primer dia en què tanta gent va posar-se a ballar country a la Plaça Catalunya de Barcelona. En podríem dir un record d'això?

Records o no, pràcticament un centenar de persones segons l'organització (i només 1 boig amb un carro d'altaveus segons la guàrdia urbana... jejeje :-)) ens vam congregar ahir a les 12:00 del migdia a la mismísima Plaça Catalunya de Barcelona.

Ni la calor espetarrant que queia al pic del migdia ens va fer defallir d'estar-nos pràcticament dues hores ballant sense parar, mentre els guiris no sabien si llençar "pessas" als coloms o a nosaltres!

La convocatòria ilegal era entre dos quarts i les dotze, i la gent va ser força puntual, de manera que a les 12:00 en punt es va començar a ballar, amb el bàsic.

Una estona abans, havia arribat la penya de Calaf, carro en mà, duent estoicament la part tècnica de la trobada, és a dir, un carro amb un bon parell d'altaveus conectats a una bateria de camió. Això sí que ho té la gent de Calaf: un bon parell de... altaveus! ;-)

En Joan i companyia es mereixen no només un monument al costat de "L'escala invertida" del Macià, sinó també un homenatge de tots per ser tant manetes i ben parits. Si no fos per ells, haguéssim hagut de ballar mentre quatre cantaven com podien...

També mereix un agraïment general en Harley, en Jordi, la Diana i companyia, que van anar a comprar aigues fresques per a tothom. A la propera, compartirem la despesa! Amb l'experiència, ja ens organitzarem millor! :-)


Les forces de l'ordre, expectants
Només d'arribar, ja vam veure que estàvem rodejats. Guàrdia urbana, policia nacional i mossos feien un trident que els més pessimistes ens ho feia veure magre. - "No durarem ni dos bàsics..." - dèiem alguns.

Però ens hi vam posar. I al segon ball se'ns acosta una parella de grisos i se'ns queden mirant. De cop vam picar una mica més suau a terra i tot... Però res, van marxar. Qui sap, potser van veure que no sabien el ball i van preferir marxar...

Més tard va arribar una parella de mossos, i també: es van quedar una estona mirant però van acabar escampant la boira.

Entre tots, vam acabar deduïnt que mentre no demanis diners i no molestis a ningú, trobades com la nostra es poden fer, sempre i quan no sol·licitis permís a l'ajuntament, que llavors te'l deneguen... Es tracta de plantar-te pel morro i llestos.


Els balls, de tot una mica
Vam ballar de tot, balls fàcils i balls de nivellet. Vam repetir tant el bàsic com l'Ain't givin' up cap al final, per veure si algun vianant se'ns afegia. I crec que amb el bàsic ho vam aconseguir.

Entre tots els balls, van destacar-ne tres: el Hoochie Coochie, perquè vam fer una sola fila de contradansa que arribava més o menys 1/4 de la plaça, el Renegade, perquè el cercle era considerable, i l'últim, l'Ain't givin' up, que el vam fer també en una única fila, tots agafats, que s'allargava pràcticament 1/2 plaça.

Durant les quasi dues hores de ball van sonar: el bàsic, l'American Dream, el Pagadanjo (tant el ball com els seus integrants van ser a la trobada), el No ring, el Hoochie Coochie, el Rock Around the Clock (ja he corregit els temps, que els tenia malament), el Level 2, el Ligthning Polka, el Baby likes to rock it, el Really Love, l'Ain't givin' up, el Billy Bob, el Renegade, el Honky tonk twist, el Crazy Little Thing, el Tush Push, el Home Improvement...


El públic, entre la sorpresa i la calor...
De públic, en vam tenir, tot i que crec que n'haguéssim tingut més si no fos per la calor, que feia que estar-se quiet al sol fos insoportable.

La gent se'ns quedava mirant com pensant: Què foten aquests penjats aquí, amb texans, botes i barret, amb aquesta calor? Doncs mira, disfrutant del matí...

N'hi va haver força que ens van fer fotos, altres ens van filmar en vídeo i tot. Els que hi vau ser recordareu que hi havia un home amb una càmera de vídeo amb trípode, del pal professional. Doncs vaig anar a parlar amb ell i em va comentar que sortirem en un reportatge d'una televisió de l'Equador. Es veu que estava gravant a uns equatorians i li vam fer gràcia.

Fins i tot hi va haver alguns guiris que es van afegir a les files, amb poca gràcia, tot s'ha de dir. Una parella es van posar a ballar una espècie de rock davant nostre. Una oriental intentava ballar el Hoochie Coochie (desconeixia que el full del ball hagués donat la volta al món!) i una guiri intentava sense gaire èxit seguir el Rock Around the Clock.

Es veu que hi havia uns americans que al veure'ns ballar linedance els va faltar temps per fer-nos fotos. Van comentar que al seu país no es creurien que algú balli linedance com ho fem nosaltres, que allà no és gens habitual. Així doncs, és ben veritat que a Catalunya és dels pocs llocs al món on es balla country linedance.

Propera trobada, la tardor?
Crec que l'experiència la podríem qualificar de molt bona. Almenys la sensació que em va donar és que vam disfrutar com camells. Com camells suats, però com camells.

I com que es veu que el tema és del tot legal, ho hem de repetir un altre dia!!! Clar que millor deixar passar un temps prudencial, que encara estic suant!

Cap a la tardor crec que seria una bona època, no? Ja no fa tanta calor i encara no fa fred, o sigui que farà un temps ideal perquè la Plaça Catalunya torni a ser un honkytonk!


Les fotografies, a Countrycat Fotos
Entre la Glòria i un servidor vam anar fent fotografies de la trobada, en total n'han sortit 35. Les he penjat, com sempre, a Countrycat Fotografies. Cliqueu aquí per veure-les.

En Santi ja em va dir que em passaria les seves (sort, perquè és força millor fotògraf que no pas jo), així que pugui.

I la Lorena m'acaba d'enviar un mail amb les seves fotos. Espero poder penjar-les totes ben aviat. Ja us avisaré al Fòrum quan ho faci.

I si algú de vosaltres em vol enviar les seves, que m'envïi un mail a countrycat@terra.es. I si voleu comentar la jugada, no espereu més i deixeu el vostre missatge al Fòrum Countrycat!

divendres, de juliol 23, 2004

Cap de setmana ple d'activitats

Aquest cap de setmana podeu fer de tot: des de marxar a l'estranger o anar de concerts fins a ballar en un lloc on segur que ningú ha ballat mai.

Croncretament:
Divendres 23
- Festival de Craponne (23, 24 i 25 de Juliol).
El Festival de Craponne celebra enguany la seva 17ena edició. Hi tocaran, entre altres, Kevin Fowler i Marty Stuart. Per ampliar informació sobre el Festival, podeu llegir el missatge que vam publicar a Countrycat la setmana passada.

- Concert al Heartland Cantina
Tal com anunciàvem abans d'ahir, el Heartland Cantina us oferirà un concert d'en Frank i en Toni, que per unes hores deixaran el Shotwell 59 i escamparan el seu repertori per Catalunya. L'entrada serà gratuïta. Començarà a partir de les 22:30h. Per veure fotos del local i també un mapa de la zona feu clic aquí.

Dissabte 24
- Concert al Jambalaya
El grup Room 11 farà una actuació al local del Port Olímpic del Masnou. El concert començarà a les 23:30h, i cal destacar que ha estat en Raúl qui els ha recomenat. O sigui que aquells que el conegueu (qui no) i tingueu gustos musicals similars, no us podeu perdre el concert!

- Possible concurs al Kansas de Mollet
Aquest esdeveniment no el tinc gens clar, i disculpeu si es tracta d'un error. El tenia apuntat per dissabte però no en tinc cap més dada. Si algú en sap alguna cosa més que jo, si us plau que deixi un missatge al Fòrum Countrycat.

Diumenge 25
- Ballada popular a la Plaça Catalunya
El lema de la trobada serà "Fes la coreografia fins que vingui la policia". A partir de les 11:30h-12:00h tothom qui vulgui podrà venir a la Plaça Catalunya de Barcelona a passar una bona estona ballant en un lloc on mai ningú ha ballat abans. Tenim la música i tenim els balls. Només cal esperar que no ens facin escampar la boira i poguem passar una bona estona ballant.

I com cada setmana, si em deixo algun esdeveniment, podeu comunicar-nos-el vosaltres mateixos deixant un missatge al Fòrum Countrycat o enviant un mail a countrycat@terra.es

dijous, de juliol 22, 2004

Country a la Plaça Catalunya


Plaça Catalunya
Font: Google ImagesMentre encara dura la ressaca del gran Mr Banjo del cap de setmana passat, aquest diumenge se'n prepara una.

Molts de vosaltres ja haureu seguit les converses al Fòrum Countrycat.

La gent de Countrycat (o sigui, tots vosaltres) hem organitzat una ballada country ni més ni menys que al centre neuràlgic de Barcelona, per no dir el centre neuràlgic de tot Catalunya. Bé, ara m'ha agafat un afany de centralisme desmesurat. Disculpeu, ja se sap que el centre neuràlgic de Catalunya és a Calaf! :-)

Doncs sí. Aquest diumenge serà el dia del Senyor, el dia dels Senyor amb botes i barret, perquè aquesta serà la indumentària recomenada per l'ocasió.

Horari i lloc:
Tot plegat començarà pels volts del migdia, entre 11:30h i les 12:00h. Us preguntareu: quan acabarà? Doncs bé, això del tot no ho sabem; tot dependrà de la calor, de les ganes de gresca de la gent i de la autoritat municipal! :-)

El punt de trobada serà la Plaça Catalunya. Concretar més tampoc té gaire sentit, ja que un grup de gent amb barret i botes no serà difícil de trobar. Jo apostaria per un lloc on toqués una mica d'ombra.

Indumentària recomenada:
Una ballada country sense botes i barret sembla que no sigui tal. Però no s'obliga ningú a res, i menys amb la calor de l'estiu. O sigui que podeu venir com volgueu.

La recomenació és intentar anar com més frescos millor. Potser un barret blanc, samarreta blanca i texans clars farien de més bon portar en un dia que es preveu assoleiat.

Si la ballada prospera i ens hi estem estona, crec que també serà crític que la gent porti begudes per anar hidratant-se.

Balls de la trobada:
No s'ha establert a priori cap tipus de llista de balls. Però perquè us en feu una idea, hi haurà de tot.

Però segur que hi haurà balls com Easy Going, Pagadanjo, On the rocks, No ring, American Dream, Green Grass, Rock Around the clock,...

Fi de festa:
Estic segur que la trobada acabarà sent tot un èxit, perquè si d'alguna cosa pot presumir Countrycat és de la seva gent.

El dilluns següent podreu llegir aquí mateix a Countrycat tot el què ha donat de sí. I espero poder-vos oferir també fotografies de tot el què hi passi.

Finalment, us inclou un parell d'enllaços relacionats per allò d'estar previnguts/es:
- Presó Model de Barcelona
- Sindicat de Presons - UGT

:-))

Ens veiem diumenge!!!

dimecres, de juliol 21, 2004

Heartland - Cantina Country


Heartland Cantina Country
Font: Countrycat Locals
El passat 7 de maig va obrir les portes un nou local country a Catalunya. Es tracta del Heartland, a la localitat de Riells i Viabrea.

Els responsables del local m'han fet arribar informació i fotografies per poder-vos donar a conèixer el nou honky tonk a aquells qui encara no el conegueu.

Són 450 m2 de local a on es pot menjar a l'estil ranxo. L'especialitat són enormes broxetes, tot i que també fan entrepans de tota mena, plats combinats, amanides,...

Un cop al mes hi ha concert en directe, fins ara hi han tocat el Frank i en Toni i els Black Boots.

També s'hi fan concentracions de motos, trykes i tot allò relacionat amb el motor.

Em comenten que també hi fan festes d'aniversari (oju: amb stripteases masculins i femenins inclosos o no!).

Les classes de country line dance són dimarts, dijous i divendres a partir de les 22:00h i els diumenges a partir de les 21:00. Podeu consultar aquest i altres horaris a aquesta pàgina de Countrycat.

Les dades de contacte són:
heartlandcantina@hotmail.com
Miguel: 607 30 33 54
Roberto: 686952381

La direcció exacta del local és la següent:
Polígon Industrial de Riells - Viabrea
Av. Grions, 6
17404 Riells i Viabrea

Com és el Heartland?
Dins d'aquesta pàgina trobareu fotografies del local i un mapa aproximat de la zona.

Programació del local per aquest estiu:
23 de Juliol
A partir de les 22:30, Frank & Toni en concert. Entrada gratuita.

30 de Juliol
A partir de les 20:00, sardinada.

6 d'Agost
A partir de les 22:30, Green Chilis en concert. Entrada gratuita.

13 d'Agost
A partir de les 20:00, sardinada.

Country Line Dance:
Finalment, perquè us feu una idea també dels balls que s'estan fent, m'han passat una llista amb les coreografies que s'han ensenyat fins ara els divendres i diumenges:

· Whiskey River (Veure full del ball)
· Shame on Me (Veure full del ball)
· Mississippi Road (Veure full del ball)
· On the Rocks (Veure full del ball)
· Rock Around the clock (Veure full del ball)
· Ain't going nowhere (Veure full del ball)
· Lucky
· A good day to run (Veure full del ball)
· Cowgirl Charleston
· Texas Food (Veure full del ball)
· Cowboy Boogie (Veure full del ball)
· Tennessee Waltz (Veure full del ball)
· Honky Tonk


Nota: aquest missatge ha estat publicat perquè els responsables del local es van posar en contacte amb nosaltres a través del mail countrycat@terra.es.

Countrycat té com a objectiu ajudar a promoure el Country a Catalunya; és per això que qualsevol altre local que vulgui fer el mateix tindrà les portes obertes per publicitar les seves activitats.

És més, faig una crida a que tots els locals que ho desitgin m'envïin informació perquè ho poguem publicar per tothom. Això sí, sempre tenint en compte que Countrycat no deixa de ser una pàgina amateur i que la informació es penjarà quan sigui possible.

dimarts, de juliol 20, 2004

Fi de festa al Nashville: siusplau, tots drets!!!

Diumenge, últim dia del Mr Banjo Festival, s'intuïa un gran fi de festa. Manolo Fernández va insinuar durant la nit de dissabte que la tarda de diumenge, al Nashville Country Club, estaria obert com cada diumenge, amb un escenari preparat i moltes sorpreses per arribar...

I a fe de déu que van arribar!!!!!!

Jo vaig ser suficientment imbècil per no deixar-m'hi caure, tot i viure a 5 minuts. Però per sort, alguns de vosaltres sí que hi vau ser. I una de vosaltres, la Mercè, m'ha enviat una super-crònica per e-mail que descriu a la perfecció les sensacions i l'ambient del diumenge a la tarda al Nashville, que pel que explica, estic segur que quedarà marcat per sempre al calendari d'efemèrides del local.

M'agradaria reproduir en part aquest e-mail, agraïnt a la Mercè la seva col·laboració.

"Doncs ahir, tothom que volia podia anar com cada diumenge al Nashville. Podies pagar els 3,5 Euros que val el ticket que et serveix per la consumició o no pagar absolutament res si tenies l'abonamente dels 3 dies del Mr Banjo. No et pots imaginar els moments màgics que vam viure allà!!!!!!!!!"

"Hi havia l'escenari montat, amb instruments per que els musics que vulguessin podessin tocar, com ho van fer el dijous a la presentació del Mr Banjo. El dijous vam estar al Nashville veient a molts dels artistes del Mr Banjo, tenint l'honor de escoltar el concert que ens van oferir el Mike Bella i la seva gent, ballant "two steps" amb ell mateix i els del seu grup, i tenint al Billy Yates allà, assequible per a tothom, signant autògrafs, també els components de la Foster Martin Band, etc."

"Doncs ahir vam poder escoltar per segona vegada al grup format pel Jonh Ely (Steel guitar dels Asleep at the Wheel), el Willy Jones (ho cantava tot!) i el primera guitarra (del qual em sap greu però ara no recordo el nom). Ahir aquest grup van actuar al migdia al Mr Banjo en un escenari més petit que hi havia montat al darrera del bar."

"Doncs a ells s'hi va afegir el Billy Yates!!!!!!!!!!!!!!!! Quin cantant més increïble!!!!"

"Recordaré sempre el concert que vaig tenir el privilegi d'escoltar el dissabte al Mr Banjo, però el que ahir vaig veure d'ell, no ho podré oblidar mai. Vaig veure la faceta més humana, la senzillesa de la persona, la proximitat d'una estrella que no només canta bé si no que moltes de les cançons que coneixem o ballem les ha composat ell. Va dirigir-se al public com si estés xerrant amb els amics."

"No erem massa gent els que ens vam quedar al Nashville fins última hora. Però crec que parlo en nom de tots els que vam ser-hi que ens podem considerar privilegiats".

"Es va entregar al màxim, cantant amb els del grup (amb aquell sò de la steel guitar que era diferent de totes les altres que jo havia vist: de fusta i amb 3 línies de cordes, i amb un so, com ho diria, molt "de les Illes Hawaï" una meravella). També va cantar ell sol assegut a una cadira, com ho va fer a l?escenari el dissabte, però explicant-nos amb més detall les cançons que cantava. Abocant tot el sentiment en cada tema que cantava. Inclús va cantar un tema A capella.....no et pots imaginar com estàvem tots! Quines ganes que hi posava!!!"

"Jo estic contenta d'haver assistit a molts concerts de música country... amb molt de públic, amb poc, amb artistes famosos, amb altres poc coneguts... Però haig de dir que aquest del diumenge al Nashville va ser, fins ara, un dels millors concert que he vist mai!!!!"

Més coses del Mr Banjo
Aprofito per comentar-vos que en RayCountry també ha elaborat una selecció de fotografies sobre el Mr Banjo d'enguany, que podeu veure clicant aquest enllaç.

Sobre els balls que es van ensenyar durant el dissabte al festival, dir-vos que avui al vespre corregiré un petit error del ball que va ensenyar la Mercè (T-bone Shuffle) i afegiré a Countrycat Linedance el ball Help Me que va explicar en Sergi i un ball del mateix RayCountry especial pel Mr Banjo, el Dusty County.

I ja per últim, una curiositat. Estic segur que a alguns de vosaltres, us va venir durant la nit de dissabte un vailet més aviat prim, de pell rosada, cabell curt, mirada diguem-ne curiosa, càmera de fotos, sabates, mitjons i pantalons curts. I estic segur que us va demanar de fer-vos una foto, i després els vostres noms.

Doncs bé, com us deuria dir, aquest noi té una pàgina web. Us l'annexo per si teniu curiositat. Jo he de reconèixer que en tenia molta. Qui sap, potser trobava el Countrycat holandès (tu egues muy country...). Doncs no he entès gairebé res, perquè està escrita en holandès, però em sembla que de country en té poc... Jutjeu vosaltres mateixos clicant aquí.

dilluns, de juliol 19, 2004

Mr Banjo ForeverVaig ser-hi només la tarda-nit de dissabte. Però quina passada!!!

Les expectatives que m'havia generat el Mr Banjo d'enguany eren altes, però tot i així el nivell del festival va assolir-les sense cap mena de dubte. Fins i tot el temps va ajudar, fent menys calor que en l'edició de l'any passat.


Classes, cavalls i compres
Vaig arribar cap a les 20:00 del vespre. Tot just entrava en David a explicar el seu ball.

Minuts abans, la Mercè havia ensenyat el ball T-Bone Shuffle, del qual en podeu consultar ja el full del ball clicant aquí. (Gràcies Mercè!)

Vaig tenir temps de passejar tranquilament per veure l'ambient abans no comencés el primer dels concerts de la jornada.

La gent ja començava a fer cua per sopar, ja fos als entrepans o a la botiga de crêpes. De botigues semblava que hi havia més o menys les mateixes que l'any passat.

A la zona del Western Riding encara hi havia un genet que donava voltes amb un cavall.

A l'aparcament interior, un munt de Harley's i motos custom i algun cotxe d'importació.


Mike Bella: tot un descobriment
La sorpresa de la nit me la va donar el grup d'en Mike Bella, que no havia sentit mai abans.

Em va entusiasmar el seu estil, amb cançons tremendes com What a liar, Hungry side of love, Forever and ever o Happy Endings.

La cirereta va ser quan van treure's de la màniga el tema Keep your hands to yourself, que el desaparegut (dels escenaris) Garth Brooks interpretava a la perfecció als seus directes.

Senzillament boníssims. Tant és així que em vaig acabar comprant el CD. Si us en penediu de no haver-ho fet, podeu fer-ho des de la seva pàgina web.

A més a més, tant ell com la resta del grup que l'acompanyava van afegir-se al públic per disfrutar de la resta de concerts de la nit.


Wanda Jackson: repàs a una carrera
Només de sortir a l'escenari i tocar els primers temes, ja es va veure que Wanda Jackson tenia ofici.

Va obrir amb la cançó Silver Threads & Golden Needles. Va fer una actuació tant de country, com de rockabilly, en la que va anar repassant cronològicament alguns dels seus temes més coneguts i versions de clàssics que van fer les delícies d'un públic entregat. Fins i tot es va permetre el luxe de cantar fent yodle demostrant la seva gran veu en una de les cançons (que no en recordo el títol).

Després de sorprendre's que en un festival que es diu Mr Banjo no hi hagi cap banjo en cap concert (ves, no hi havia caigut jo, però té certa raó...), va confessar la seva admiració per Hank Williams i Elvis Presley, amb el qui havia tocat gairebé 3 anys.

Van sonar temes com Jambalaya, I saw the light, Let's have a party, Mean Mean man o Fujiyama Mama entre altres.


Billy Yates: un cantautor de luxe
L'actuació de Billy Yates va començar cap a la una de la matinada. Per aquest concert em vaig situar estratègicament a primera fila i així no em vaig perdre detall. Vam estar costat per costat amb la Carme i en Francesc.

Presentat per en Manolo Fernández com un dels compositors de cançons més destacats del moment, Billy Yates va obrir foc amb el tema de George Jones One woman man.

Desconeixia sincerament la seva faceta tant prolífica com a lletrista, amb cançons seves nominades a Grammy's i tot.

Al llarg de la nit van anar caient temes com Alcohol abuse, Too country (and proud of it), Daddy had a cardiac, Honky tonk downstairs (que cantava George Strait en un dels seus primers treballs),...

Cap a la meitat del concert el grup d'en Bad Bob va tocar una peça instrumental.

Just després, en Billy Yates va deixar marxar la banda i es va quedar sol damunt l'escenari amb la seva guitarra acústica, que diu no saber tocar gaire. Però va estar una mitja hora tocant sol cançons com Honkytonk song, Am I, Rockin' chair i My infinite love, de l'últim CD de George Strait.

Va mostrar-se contínuament rialler i atent amb el públic que, com jo, va estar fent-li fotos tota l'estona.


Un gran Mr. Banjo
No sé si parlo o no en nom de tots els qui llegiu el missatge, però considero que el Mr Banjo d'enguany ha estat tot un èxit.

La sensació que em va donar a mi és que, almenys dissabte, hi havia més gent que l'any anterior. I tant de bo sigui així, perquè un festival com aquest no ens el podem deixar perdre de cap de les maneres.

M'agradaria felicitar un cop més als organitzadors del festival per la gran feina que han fet, i animar-los a que no parin mai d'organitzar Mr Banjo's. Mr Banjo forever!!!

Podeu deixar la vostra opinió sobre el festival des del Fòrum Countrycat

Don Sanne
Estic segur que a alguns de vosaltres, us va venir durant la nit de dissabte un vailet més aviat prim, de pell rosada, cabell curt, mirada diguem-ne curiosa, càmera de fotos, sabates, mitjons i pantalons curts. I estic segur que us va demanar de fer-vos una foto, i després els vostres noms.

Doncs bé, la Hanny ha tingut l'amabilitat d'enviar-me un e-mail amb la història d'aquest vailet, en Don Sanne. Us faig un copy-paste del missatge:

"A lo mejor os interesa saber algo más sobre "el vailet mes aviat prim" que iba tomando fotos de todo el que se dejaba. Se trata de un auténtico luchador.

Es Don Sanne, hijo de Cor Sanne, representante de varios artistas country. Don Sanne es autista. Pero ha luchado, ayudado por su familia, para poder vivir su vida de una manera lo más normal posible.

Su página web la ha creado y montado él mismo. Tiene un trabajo (supongo que con horario flexible) y acompañana a su padre prácticamente a todos los conciertos.

Conoce a más artistas de los que nunca llegaremos a conocer nosotros y se llama Don por Don Everly (The Everly Brothers), gran amigo de su padre, y los artistas le conocen a él y le quieren.

Hace poco se ha sacado el carnet de conducir y se ha comprado un coche con el que viaja por distintos sitios de Holanda. Cualquier que ha hablado con él el sábado habrá podido darse cuenta de su entusiasmo y de sus ansias por saber y su memoria es prodigiosa.

Hasta aquí puedo contar. Pensé que a lo mejor os interesaría. Podéis colgarlo si queréis."


Podeu entrar a la pàgina web d'en Don Sanne clicant aquí.


Balls del Festival
- T-Bone Shuffle
- Help me
- Dusty County


Fotografies del Festival
He penjat unes 70 fotografies del que va donar de si el Festival el dissabte al vespre-nit. Per veure-les, només cal que entreu a aquesta pàgina.

En Manolo Fernández ha penjat les fotos que va fer per darrera l'escenari i altres dies del festival a aquesta pàgina.

Si algú de vosaltres ha recollit més material ja sigui d'altres moments o d'aquests mateixos, que no dubti a enviar-me un mail a countrycat@terra.es (arxius més o menys lleugers) o a countrycat@gmail.com (arxius sense límit de pes)


Webs d'interès
- Pàgina oficial Mr Banjo 2004
- Fotografies de Countrycat
- Fotos fetes pel Manolo Fernández
- Web oficial de Mike Bella
- Web oficial de Wanda Jackson
- Web oficial de Billy Yates

divendres, de juliol 16, 2004

Country Music Festival - Mr Banjo 2004


Mr Banjo 2004
Font: Web del NashvilleFinalment ha arribat el dia que esperàvem. Avui, demà i l'altre tindrà lloc a la zona dels Bellots a Terrassa el Country Music Festival Mr Banjo 2004.

És la quarta edició del festival country més important del sud d'Europa. La diversió està assegurada pel munt d'activitats que s'hi poden dur a terme i pel bon nivell dels artistes convidats.

Countrycat amb el Mr. Banjo:
Countrycat va néixer amb la filosofia d'ajudar a promoure la música Country a Catalunya. Però qui realment ho aconsegueix és gent arriscada i compromesa com els organitzadors d'un dels millors fetivals de música country d'Europa.

I dic un dels millors perquè organitzar una moguda country a països del nord és força més senzill que fer-ho al nostre, on l'afició pel country és minsa. Al nord hi ha més demanda de country, per tant més públic, per tant més patrocinadors i per tant més pressupost per dur a artistes de més nivell.

Però per la gent del Nashville que organitza cada any el Mr Banjo, aquest handicap es combat amb dedicació i sobretot amb molta il·lusió per fer del country un estil normalitzat a casa nostra. I aconsegueix tenir sempre un cartell d'artistes d'alt nivell.

És per això que des de Countrycat m'agradaria felicitar sincerament a tots els organitzadors i dir-los que es mereixerien estar al Hall of Fame del Country català! :-)

Compra d'entrades:
Qui encara no les tingui, pot comprar les entrades pel Mr. Banjo 2004 a qualsevol dels Servicaixa escampats pel territori o des de la web Serviticket.com.


Programa d'activitats:
A continuació us penjo informació bàsica de cadascun dels convidats a l'edició d'enguany:
- Wanda Jakson. Veterana cantant nord-americana però plena d'energia i vitalitat. El primer single el va publicar l'any 1958, i va ser la cançó (Every Time They Play) Our Song. Fins avui una carrera plena d'èxits no només a nivell americà sino sobretot a nivell internacional, amb numeroses gires europees i fins i tot asiàtiques. Podeu amplicar informació entrant a la seva pàgina web (no us espanteu pel color rosa).

- Mike Bella. Cantant també nord-americà que té com a inspiració llegendes del country com Buck Owens, Merle Haggard o Charlie Pride. La seva popularitat també ha traspassat l'oceà i ha ofert concerts als països del nord d'Europa, fins i tot actuant en algun programa de televisió. Si entreu a la seva pàgina web podreu saber-ne més coses.

- Bad Bob. Bob Rohan, sembla que és el seu nom real, és un músic independent de Texas. I també és un fenòmen del fiddle. L'any 2001 va publicar ell mateix un àlbum que duu per títol ""Bad Bob & His Good Friends", en el què dóna el bo i millor de les seves habilitats com a músic i també com a lletrista. Poca cosa d'ell a internet, només aquesta pàgina.

- Foster Martin Band. Aquesta banda americana porta ja 4 CD's a les seves espatlles. El primer el va publicar l'any 1993 i duia per nom "Willys Bar & Grill". L'últim sortirà a la venda el proper 24 de març, i segurament serà el què ens oferiran el proper Juliol al Mr Banjo. Si entreu a la seva pàgina web podreu escoltar fragments de totes les cançons que han grabat, incloses les de l'últim àlbum.

- Jett Williams. Ni més ni menys que la filla de Hank Williams. Durant molt anys es considerava filla il·legítima però finalment es va fer oficial la paternitat del mestre del country. Va néixer només 5 dies més tard de la mort de son pare. La noia ha seguit l'estela del mite del country i, com sol passar en els fills de famosos, no ho haurà tingut tant fàcil com sembla a priori per fer-se un lloc en l'escena musical. Més informació a la web oficial.

- Billy Yates. Sense cap mena de dubte, un tros de cantant que portarà el millor honky tonk a Terrassa. Com diu la pàgina web del Mr. Banjo: "Nascut a Doniphan, Missouri, Yates va criar-se a una petita granja a 5 milles de la ciutat, aprop de la frontera amb Arkansas. 'Vivíem de la terra', rememora Billy. Els seus pares venien de famílies musicals i fou així com va aconseguir una iniciació des de ben petit a la Música Country". Podeu seguir llegint aquest article des de la pàgina del Mr. Banjo.

- John Ely i Willie Jones

En busquen col·laboradors/es:
Com ja sabeu, és habitual a Countrycat intentar publicar cròniques, fotografies i material divers sobre els esdeveniments country que passen al país.

El Mr. Banjo no en pot ser una excepció. L'any passat, ja vam publicar-ne una crònica i un recull d'imatges amb el que va donar de sí.

Aquest any torno a demanar-vos que si algú de vosaltres té un periodista adormit a dins, que no dubti a desperta-lo i a escriure una crònica o fer fotografies sobre com ha anat el Mr. Banjo. Només cal que me les envieu a countrycat@terra.es (arxius més o menys lleugers) o a countrycat@gmail.com (arxius sense límit de pes).

Més informació:
Us recomano visitar la pàgina ofical del Mr Banjo per ampliar qualsevol tipus d'informació sobre el Festival.

dijous, de juliol 15, 2004

Festival de Craponne


Festival de Craponne
Font: Web oficial del FestivalSi demà comença el Mr. Banjo Festival 2004 a Terrassa, els propers 23, 24 i 25 de Juliol serà el torn de la vila francesa de Craponne, amb Country del bo i millor. Sense cap mena de dubte, seran dues setmanes on el bon Country creuarà l'atlàntic per establir-se, ni que sigui per uns dies, al vell continent.

El Festival de Craponne celebra enguany la seva 17ena edició. Anteriorment hi han tocat gent com Alison Krauss & Union Station, Rhonda Vincent, The Derailers, Steve Wariner, Hal Ketchum, Steve Earle, Michael Peterson, Heather Myles, Dallas Wayne, Dale Watson,...

L'any passat ja vam tenir ocasió d'anunciar l'esdeveniment a Countrycat des d'aquest missatge. Podeu veure fotografies del concert de Michael Peterson clicant aquí.

El cartell de l'edició d'enguany és molt destacable, amb una gran representació del country independent:

Divendres, 23 de Juliol (A partir de les 20:00h)
· The Blue Grass Boogiemen
· Lee Dinwoodie
· Jason Boland & The Stragglers
· Wayne Hancock
· Cross Canadian Ragweed

Dissabte, 24 de Juliol (A partir de les 19:00h)
· The Honky Tonk Farmers
· Randy Rogers'Band
· Kevin Fowler
· Marty Stuart
· The Hillbilly Boogiemen

Diumenge, 25 de Juliol (A partir de les 15:00h)
· Groundspeed
· Reckless Kelly
· Jill King
· Billy Joe Shaver
· Ponty Bone

També hi haurà una sèrie de concerts gratuïts de grups francesos, com ara:
· Phenix Country Band
· Red Barn String Band
· Zipcode 2025
· Mary & Co
· Mylène L. Chamblain

Podeu llegir petites biografies dels cantants entrant a aquesta pàgina (en francès).

Estar present els tres dies de festival costa 54 euros, mentre que anar-hi només un dia en val 30. Podeu veure preus i saber com fer reserves entrant a aquesta pàgina.

El tema de l'allotjament també el toca la web del festival. Per veure on podeu dormir entreu a aquesta altra pàgina.


O sigui que ja ho sabeu: si us han sobrat forces al Mr. Banjo 2004, les podeu acabar de gastar anant al Festival de Craponne! I si hi aneu, ja ens passareu cròniques i fotos, eeeeehhh??? :-)

dimecres, de juliol 14, 2004

Més vídeos country a Internet

El passat 28 de juny publicàvem a Countrycat un missatge on recomenàvem la pàgina de vídeos country que hi ha a la web de la Country Music Television (CMT).

Doncs avui ampliarem de forma considerable els recursos disponibles a Internet, amb un enllaç que em van recomenar molt amablement en Ramón i la Tere, enviant-me un mail a
countrycat@terra.es

Recordeu la Launch Cast Radio de Yahoo, que us presentava a aquest missatge l'altre dia? Doncs resulta que no només hi ha disponibles molt bones emisores de Country sinó que també tenen una base de dades amb gairebé 700 vídeos disponibles.

Per entrar a la pàgina dels vídeos country, cliqueu aquí.

Veureu un llistat amb 25 vídeos. Al final del llistat, hi trobareu la opció de veure els 25 següents. I així fins a 678 vídeos. No està gens malament!

Hi ha vídeos boníssims com Remember When d'Alan Jackson, Whiskey Lullaby d'en Brad Paisley, Hurt del gran Johnny Cash, Long Black Train d'en Josh Turner... i gairebé tots els que us pogueu imaginar.

dimarts, de juliol 13, 2004

Avui, per fi, nou CD de Jimmy Buffet


License to chill: Nou àlbum de Jimmy Buffet
Font:Web oficialFinalment ha arribat el dia. Un dels CD's que més expectativa m'ha generat (almenys a mi personalment) aquest any és License to chill, d'en Jimmy Buffet.

És un CD de 12 temes dels quals 9 són duets amb els grans del country del moment: Alan Jackson, George Strait, Kenny Chesney, Martina McBride, Toby Keith, Clint Black,...

Ara que he pogut escoltar fragments de les cançons, m'ha defraudat una mica. No acaba de ser el què m'esperava. Excepte algun tema, com la versió del llegendari tema Hey good lookin' cantanda a 6 veus que és la bomba, el tema d'Alan Jackson i algun altre, la resta no m'acaba de convèncer. Potser m'he deixat enlluernar pels noms, però la veritat és que no crec que me'l compri.

Us passo la llista dels temes:
· Hey Good Lookin' - (with Clint Black, Kenny Chesney, Alan Jackson, Toby Keith and George Strait)
· Boats To Build - (with Alan Jackson)
· License To Chill - (with Kenny Chesney)
· Coast Of Carolina
· Piece Of Work - (with Toby Keith)
· Anything, Anytime, Anywhere
· Trip Around The Sound - (with Martina McBride)
· Simply Complicated
· Coastal Confessions
· Sea Of Heartbreak - (with George Strait)
· Conky Tonkin' - (with Clint Black)
· Playin' The Loser Again - (with Bill Withers)
· Window On The World
· Someone I Used To Love - (with Nanci Griffith)
· Scarlet Begonias
· Back To The Island

Podeu comprovar si tenim gustos semblants o no escoltant qualsevol dels temes gratuïtament des d'aquesta pàgina de la CMT.

I podeu veure el vídeo sencer de la millor cançó del disc (segons el meu parer), Hey Good Lookin', des d'aquesta pàgina de la CMT. Feu-ho, que la cançó s'ho val!

També hi ha una entrevista amb Jimmy Buffet. Cliqueu aquí per llegir-la.

I si després de sentir les cançons, creieu que no tinc gust per la música i voleu comprar el CD, ho podeu fer des de la pàgina d'Amazon. :-)

dilluns, de juliol 12, 2004

Alan Jackson Highway


Alan Jackson
Font: USA TodayEl passat 9 de juliol l'Alan Jackson va rebre un homenatge ben especial. L'estat de Georgia, d'on ell n'és fill, va dedicar-li ni més ni menys que una autopista: "The Alan Jackson Highway"!

I és que als Estats Units tot ho fan a l'engròs. Imagineu-vos la situació a Catalunya.

Aquí, quan tenim algú del país que més o menys destaca per alguna cosa, primer esperem que es mori. Un cop traspassat, ens esperem ben bé uns anys (imagino que per allò de: I si torna?) per dedicar-li un trist carrer o placeta que encara no tingui nom. A més, solen ser vies públiques noves de trinca que encara no coneix ningú i no tenen cap mena de gràcia.

I sempre ens limitem a vies menors, mai a autovies, túnels o autopistes.

Imagineu-vos quin daltabaix si d'un dia per l'altre l'autopista C-58 passés a dir-se Autopista Lluís Llach, o la A-2 es digués Autopista Núria Feliu, per posar algun exemple... Clar que ja podria ser, li han canviat tantes vegades el nom...

Però bé, resulta que a Georgia sí que ho fan, i l'honorat ha estat Alan Jackson.

Li han posat el seu nom a un tros de la Interestatal 85, que va de Palmetto a l'autopista 154. Perqué ens situem, tot plegat cau a una hora més o menys d'Atlanta.

L'Alan Jackson té sort de ser americà. Si fos d'aquí tindria una plaça, com a molt amb alguna font o algun arbre. Hauria d'esperar molt per tenir algun dia una autopista... I quan arribés aquest dia, segur que seria de peatge!

Podeu llegir l'article sencer a la pàgina oficial de l'Alan Jackson.

dimecres, de juliol 07, 2004

Radio country a internet

Aquests dies he estat provant a veure què tal funciona una emissora de ràdio per internet que em va comentar una companya de feina: Launch Cast de Yahoo.

L'únic requisit és ser usuari registrat a Yahoo (per exemple, tenir-hi correu electrònic).

Un cop entreu a la pàgina, veureu que podeu escoltar música de tots els estils haguts i per haver. Deixeu-me centrar-me en el Country, que per algo som a Countrycat, no?

De country hi ha diferents emisores disponibles, algunes de gratuïtes i altres que només es poden escoltar pagant.

Però amb les gratuïtes (Country General, Classic Country i Americana) ja en tenim de sobres per poder estar davant l'ordinador escoltant bona música sense necessitat de tenir MP3's o un CD.

Jo m'he connectat a l'emisora de Country General, i funciona com qualsevol radiofórmula: cançons i algun anunci entremig (pocs).

Però la millor virtut d'aquesta ràdio és la possibilitat de valorar els temes, els àlbums i els cantants, de manera que les cançons que et van apareixent cada cop s'acosten més al teu gust. Com més votes, més li dius al sistema quines cançons o cantants t'agraden i quins no.

Es pot valorar cada cançó, cantant o àlbum del 0 (no vull tornar-ho a sentir) al 5 (vull escoltar-ho molt sovint). I realment et fa cas!

Si us connecteu a l'emisora, podreu escoltar des de Hank Williams o Johnny Cash fins a la novata Gretchen Wilson, passant per Randy Travis, John Michael Montgomery, George Jones, Alison Krauss,...

Si us convenç la idea, només heu de fer click aquí i entrareu a la pàgina principal de l'emisora de Country. Un cop allà, cliqueu a "Listen to this Radio Station" i us apareixerà una pàgina on haureu de posar el vostre nom d'usuari i contrasenya.

dilluns, de juliol 05, 2004

Tot apunt pel Mr. Banjo 2004


Mr Banjo 2004
Font: Web del NashvilleEls propers dies 16, 17 i 18 de Juliol tindrà lloc una nova edició del tradicional Mr Banjo 2004 a la zona dels Bellots a Terrassa.

Per comprar les entrades pel Mr. Banjo 2004 ho teniu més que senzill. Podeu fer-ho anant al Nashville de Terrassa, des de qualsevol dels Servicaixa escampats pel territori o des de la web Serviticket des de qualsevol lloc del món.

Abans que res, dir-vos que podeu consultar tota la informació i estar permanentment informats a la pàgina ofical del Mr Banjo.

A continuació us penjo informació bàsica de cadascun dels convidats a l'edició d'enguany:
- Wanda Jakson. Veterana cantant nord-americana però plena d'energia i vitalitat. El primer single el va publicar l'any 1958, i va ser la cançó (Every Time They Play) Our Song. Fins avui una carrera plena d'èxits no només a nivell americà sino sobretot a nivell internacional, amb numeroses gires europees i fins i tot asiàtiques. Podeu amplicar informació entrant a la seva pàgina web (no us espanteu pel color rosa).

- Mike Bella. Cantant també nord-americà que té com a inspiració llegendes del country com Buck Owens, Merle Haggard o Charlie Pride. La seva popularitat també ha traspassat l'oceà i ha ofert concerts als països del nord d'Europa, fins i tot actuant en algun programa de televisió. Si entreu a la seva pàgina web podreu saber-ne més coses.

- Bad Bob. Bob Rohan, sembla que és el seu nom real, és un músic independent de Texas. I també és un fenòmen del fiddle. L'any 2001 va publicar ell mateix un àlbum que duu per títol ""Bad Bob & His Good Friends", en el què dóna el bo i millor de les seves habilitats com a músic i també com a lletrista. Poca cosa d'ell a internet, només aquesta pàgina.

- Foster Martin Band. Aquesta banda americana porta ja 4 CD's a les seves espatlles. El primer el va publicar l'any 1993 i duia per nom "Willys Bar & Grill". L'últim sortirà a la venda el proper 24 de març, i segurament serà el què ens oferiran el proper Juliol al Mr Banjo. Si entreu a la seva pàgina web podreu escoltar fragments de totes les cançons que han grabat, incloses les de l'últim àlbum.

- Jett Williams. Ni més ni menys que la filla de Hank Williams. Durant molt anys es considerava filla il·legítima però finalment es va fer oficial la paternitat del mestre del country. Va néixer només 5 dies més tard de la mort de son pare. La noia ha seguit l'estela del mite del country i, com sol passar en els fills de famosos, no ho haurà tingut tant fàcil com sembla a priori per fer-se un lloc en l'escena musical. Més informació a la web oficial.

- Billy Yates. Sense cap mena de dubte, un tros de cantant que portarà el millor honky tonk a Terrassa. Com diu la pàgina web del Mr. Banjo: "Nascut a Doniphan, Missouri, Yates va criar-se a una petita granja a 5 milles de la ciutat, aprop de la frontera amb Arkansas. 'Vivíem de la terra', rememora Billy. Els seus pares venien de famílies musicals i fou així com va aconseguir una iniciació des de ben petit a la Música Country". Podeu seguir llegint aquest article des de la pàgina del Mr. Banjo.

- John Ely i Willie Jones

divendres, de juliol 02, 2004

Concerts, barbacoes i festa cowboy pel cds!

Aquest cap de setmana l'agenda és variada. Us la passo a continuació:
Divendres 2 de Juliol:
- Concert dels The Redneck House Band al Rodeo Country de Cerdanyola.
A partir de les 24:00 podreu gaudir de la música dels retornats Redneck House Band. Pels qui no ho sapiguen, actualment els seus components són: Mario Travis (veus), Andreu Nel·lo (Guitarra acústica), Emmeth Roch (Pedal Esteel Guitar), Josep Lluís Perez (Guitarra elèctrica i cors), Jaume Avellaneda (ex-Ringo's, Baix) i Adam Querol (Bateria).

El local obrirà les portes a les 21:00. Els qui ho volgueu, podreu sopar allà mateix ja que té servei de bar.

Els qui encara no el conegueu, podeu visitar la seva nova pàgina web clicant aquí. Podreu escoltar bones cançons mentre la llegiu i veure fotografies del local.

Per cert, aprofitar per comentar que a finals de Juliol es procedirà a instal·lar una superfície de fusta d'uns 150m2, ja que actualment el terra és rajola. Entre això, i una major decoració country, podem preveure que al mes d'Agost disposarem d'un nou honkytonk amb totes les de la llei! Enhorabona als propietaris i molta sort en aquesta aventura!


Dissabte 3 de Juliol:
- Fourth of July Party al Nashville Country Club.
Al Nashville, quan ho tenen tot apunt ja pel gran Mr. Banjo 2004 dels dies 16, 17 i 18 de Juliol, celebraran el dia de la Independència Americana la nit del 3 de juliol.

A la terrassa del Saloon hi haurà una barbacoa de carns, amanida, cervesa o sangria, pastís de poma, cafè, i després al Bar una cervesa o un parell de xarrups ("chupitos").

Tot per 20E, i amb alguna sorpresa també. El sopar serà de 22:00h a 24:00h i les places són limitades.

És imprescindible reservar ?o al Nashville Country Club, o per telèfon: 619.268.226 abans de les 18:00h del divendres 2 de Juliol.

- Concert dels Country Revival Farmers a la Cooperativa de Sarrià de dalt (a 1 km de Girona).
Autopista sortida-Girona Nord-direcció Girona. Sopar autèntic Texà - 12E
Reserves fins el dia 1 de juliol al Tel. 972 17 16 70. Actuació de "The Country Revival Farmers" a les 21.00h - 23.30h.


Diumenge 4 de Juliol:
- Barbacoa al Texas Country Bar.
A partir de les 14:00 al Texas trobareu de tot: amanides, carns a la barbacoa, postres, begudes,... a preus populars. Els més calorosos no patiu perquè hi haurà carpes per poder estar a la fresca.

Abans de dinar es farà un homenatge a la música i musics country alçant una bandera de Texas.

No us podeu perdre la Jam Session que hi haurà després de dinar, on tothom qui sàpiga tocar un instrument podrà afegir-s'hi.

Ens comenten que qui vulgui podrà entaular-se, però que es recomana dur mantes per fer una autèntica barbacoa.

Grans i petits hi seran ben rebuts. I també es podran entrar animals i amics, que sovint són sinònims... :-)

A partir de les 18:00, dins el local, hi haurà el ball i classes setmanals de line dance.

- Festa Country al Cafè de les Arts.
Lamentant-ho molt, he perdut la informació que tenia sobre la festa country que es muntarà el diumenge al Cafè de les Arts. Si algú en sap alguna cosa més, siusplau que deixi un missatge al Fòrum Countrycat. Merci!


Bon cap de setmana de 4 de Juliol a tothom!
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger