dimarts, de juliol 20, 2004

Fi de festa al Nashville: siusplau, tots drets!!!

Diumenge, últim dia del Mr Banjo Festival, s'intuïa un gran fi de festa. Manolo Fernández va insinuar durant la nit de dissabte que la tarda de diumenge, al Nashville Country Club, estaria obert com cada diumenge, amb un escenari preparat i moltes sorpreses per arribar...

I a fe de déu que van arribar!!!!!!

Jo vaig ser suficientment imbècil per no deixar-m'hi caure, tot i viure a 5 minuts. Però per sort, alguns de vosaltres sí que hi vau ser. I una de vosaltres, la Mercè, m'ha enviat una super-crònica per e-mail que descriu a la perfecció les sensacions i l'ambient del diumenge a la tarda al Nashville, que pel que explica, estic segur que quedarà marcat per sempre al calendari d'efemèrides del local.

M'agradaria reproduir en part aquest e-mail, agraïnt a la Mercè la seva col·laboració.

"Doncs ahir, tothom que volia podia anar com cada diumenge al Nashville. Podies pagar els 3,5 Euros que val el ticket que et serveix per la consumició o no pagar absolutament res si tenies l'abonamente dels 3 dies del Mr Banjo. No et pots imaginar els moments màgics que vam viure allà!!!!!!!!!"

"Hi havia l'escenari montat, amb instruments per que els musics que vulguessin podessin tocar, com ho van fer el dijous a la presentació del Mr Banjo. El dijous vam estar al Nashville veient a molts dels artistes del Mr Banjo, tenint l'honor de escoltar el concert que ens van oferir el Mike Bella i la seva gent, ballant "two steps" amb ell mateix i els del seu grup, i tenint al Billy Yates allà, assequible per a tothom, signant autògrafs, també els components de la Foster Martin Band, etc."

"Doncs ahir vam poder escoltar per segona vegada al grup format pel Jonh Ely (Steel guitar dels Asleep at the Wheel), el Willy Jones (ho cantava tot!) i el primera guitarra (del qual em sap greu però ara no recordo el nom). Ahir aquest grup van actuar al migdia al Mr Banjo en un escenari més petit que hi havia montat al darrera del bar."

"Doncs a ells s'hi va afegir el Billy Yates!!!!!!!!!!!!!!!! Quin cantant més increïble!!!!"

"Recordaré sempre el concert que vaig tenir el privilegi d'escoltar el dissabte al Mr Banjo, però el que ahir vaig veure d'ell, no ho podré oblidar mai. Vaig veure la faceta més humana, la senzillesa de la persona, la proximitat d'una estrella que no només canta bé si no que moltes de les cançons que coneixem o ballem les ha composat ell. Va dirigir-se al public com si estés xerrant amb els amics."

"No erem massa gent els que ens vam quedar al Nashville fins última hora. Però crec que parlo en nom de tots els que vam ser-hi que ens podem considerar privilegiats".

"Es va entregar al màxim, cantant amb els del grup (amb aquell sò de la steel guitar que era diferent de totes les altres que jo havia vist: de fusta i amb 3 línies de cordes, i amb un so, com ho diria, molt "de les Illes Hawaï" una meravella). També va cantar ell sol assegut a una cadira, com ho va fer a l?escenari el dissabte, però explicant-nos amb més detall les cançons que cantava. Abocant tot el sentiment en cada tema que cantava. Inclús va cantar un tema A capella.....no et pots imaginar com estàvem tots! Quines ganes que hi posava!!!"

"Jo estic contenta d'haver assistit a molts concerts de música country... amb molt de públic, amb poc, amb artistes famosos, amb altres poc coneguts... Però haig de dir que aquest del diumenge al Nashville va ser, fins ara, un dels millors concert que he vist mai!!!!"

Més coses del Mr Banjo
Aprofito per comentar-vos que en RayCountry també ha elaborat una selecció de fotografies sobre el Mr Banjo d'enguany, que podeu veure clicant aquest enllaç.

Sobre els balls que es van ensenyar durant el dissabte al festival, dir-vos que avui al vespre corregiré un petit error del ball que va ensenyar la Mercè (T-bone Shuffle) i afegiré a Countrycat Linedance el ball Help Me que va explicar en Sergi i un ball del mateix RayCountry especial pel Mr Banjo, el Dusty County.

I ja per últim, una curiositat. Estic segur que a alguns de vosaltres, us va venir durant la nit de dissabte un vailet més aviat prim, de pell rosada, cabell curt, mirada diguem-ne curiosa, càmera de fotos, sabates, mitjons i pantalons curts. I estic segur que us va demanar de fer-vos una foto, i després els vostres noms.

Doncs bé, com us deuria dir, aquest noi té una pàgina web. Us l'annexo per si teniu curiositat. Jo he de reconèixer que en tenia molta. Qui sap, potser trobava el Countrycat holandès (tu egues muy country...). Doncs no he entès gairebé res, perquè està escrita en holandès, però em sembla que de country en té poc... Jutjeu vosaltres mateixos clicant aquí.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger