dimecres, de juliol 28, 2004

El nou terra del Rodeo


Les obres del Rodeo
Font: Countrycat LocalsTal com us anunciava ahir al Fòrum Countrycat, avui us oferirem en exclusiva mundial les imatges del què està donant de sí la col·locació del nou terra al Rodeo Country de Cerdanyola.

Countrycat ha fet una tasca d'investigació d'alt nivell. Vam pensar de comprar-nos uniformes de camuflatge, presentar-nos amb un passamuntanyes a Cerdanyola i forçar el pany del Rodeo per entrar i fer les fotos.

Però ben pensat, el millor és contactar directament amb la Cristina del Rodeo i que faci les fotos ella mateixa, no? :-)

Doncs bé, l'espai està quedant molt ampli i pinta molt bé. Destacar que el terra serà de fusta arribada de França i que hi haurà espai buit entre els llistons i el terra de gres, de manera que segur que al picar ens sentiran des de Calaf! ;-)

Segur que al setembre disposarem tots/es d'un nou honkytonk amb totes les de la llei!

En fi, no m'enrotllo més; podeu veure les fotografies de com està quedant, entrant a aquesta pàgina de Countrycat Locals.

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger