dimecres, de juliol 14, 2004

Més vídeos country a Internet

El passat 28 de juny publicàvem a Countrycat un missatge on recomenàvem la pàgina de vídeos country que hi ha a la web de la Country Music Television (CMT).

Doncs avui ampliarem de forma considerable els recursos disponibles a Internet, amb un enllaç que em van recomenar molt amablement en Ramón i la Tere, enviant-me un mail a
countrycat@terra.es

Recordeu la Launch Cast Radio de Yahoo, que us presentava a aquest missatge l'altre dia? Doncs resulta que no només hi ha disponibles molt bones emisores de Country sinó que també tenen una base de dades amb gairebé 700 vídeos disponibles.

Per entrar a la pàgina dels vídeos country, cliqueu aquí.

Veureu un llistat amb 25 vídeos. Al final del llistat, hi trobareu la opció de veure els 25 següents. I així fins a 678 vídeos. No està gens malament!

Hi ha vídeos boníssims com Remember When d'Alan Jackson, Whiskey Lullaby d'en Brad Paisley, Hurt del gran Johnny Cash, Long Black Train d'en Josh Turner... i gairebé tots els que us pogueu imaginar.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger