Cap de setmana ple d'activitats

Aquest cap de setmana podeu fer de tot: des de marxar a l'estranger o anar de concerts fins a ballar en un lloc on segur que ningú ha ballat mai.

Croncretament:
Divendres 23
- Festival de Craponne (23, 24 i 25 de Juliol).
El Festival de Craponne celebra enguany la seva 17ena edició. Hi tocaran, entre altres, Kevin Fowler i Marty Stuart. Per ampliar informació sobre el Festival, podeu llegir el missatge que vam publicar a Countrycat la setmana passada.

- Concert al Heartland Cantina
Tal com anunciàvem abans d'ahir, el Heartland Cantina us oferirà un concert d'en Frank i en Toni, que per unes hores deixaran el Shotwell 59 i escamparan el seu repertori per Catalunya. L'entrada serà gratuïta. Començarà a partir de les 22:30h. Per veure fotos del local i també un mapa de la zona feu clic aquí.

Dissabte 24
- Concert al Jambalaya
El grup Room 11 farà una actuació al local del Port Olímpic del Masnou. El concert començarà a les 23:30h, i cal destacar que ha estat en Raúl qui els ha recomenat. O sigui que aquells que el conegueu (qui no) i tingueu gustos musicals similars, no us podeu perdre el concert!

- Possible concurs al Kansas de Mollet
Aquest esdeveniment no el tinc gens clar, i disculpeu si es tracta d'un error. El tenia apuntat per dissabte però no en tinc cap més dada. Si algú en sap alguna cosa més que jo, si us plau que deixi un missatge al Fòrum Countrycat.

Diumenge 25
- Ballada popular a la Plaça Catalunya
El lema de la trobada serà "Fes la coreografia fins que vingui la policia". A partir de les 11:30h-12:00h tothom qui vulgui podrà venir a la Plaça Catalunya de Barcelona a passar una bona estona ballant en un lloc on mai ningú ha ballat abans. Tenim la música i tenim els balls. Només cal esperar que no ens facin escampar la boira i poguem passar una bona estona ballant.

I com cada setmana, si em deixo algun esdeveniment, podeu comunicar-nos-el vosaltres mateixos deixant un missatge al Fòrum Countrycat o enviant un mail a countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars