divendres, de juliol 16, 2004

Country Music Festival - Mr Banjo 2004


Mr Banjo 2004
Font: Web del NashvilleFinalment ha arribat el dia que esperàvem. Avui, demà i l'altre tindrà lloc a la zona dels Bellots a Terrassa el Country Music Festival Mr Banjo 2004.

És la quarta edició del festival country més important del sud d'Europa. La diversió està assegurada pel munt d'activitats que s'hi poden dur a terme i pel bon nivell dels artistes convidats.

Countrycat amb el Mr. Banjo:
Countrycat va néixer amb la filosofia d'ajudar a promoure la música Country a Catalunya. Però qui realment ho aconsegueix és gent arriscada i compromesa com els organitzadors d'un dels millors fetivals de música country d'Europa.

I dic un dels millors perquè organitzar una moguda country a països del nord és força més senzill que fer-ho al nostre, on l'afició pel country és minsa. Al nord hi ha més demanda de country, per tant més públic, per tant més patrocinadors i per tant més pressupost per dur a artistes de més nivell.

Però per la gent del Nashville que organitza cada any el Mr Banjo, aquest handicap es combat amb dedicació i sobretot amb molta il·lusió per fer del country un estil normalitzat a casa nostra. I aconsegueix tenir sempre un cartell d'artistes d'alt nivell.

És per això que des de Countrycat m'agradaria felicitar sincerament a tots els organitzadors i dir-los que es mereixerien estar al Hall of Fame del Country català! :-)

Compra d'entrades:
Qui encara no les tingui, pot comprar les entrades pel Mr. Banjo 2004 a qualsevol dels Servicaixa escampats pel territori o des de la web Serviticket.com.


Programa d'activitats:
A continuació us penjo informació bàsica de cadascun dels convidats a l'edició d'enguany:
- Wanda Jakson. Veterana cantant nord-americana però plena d'energia i vitalitat. El primer single el va publicar l'any 1958, i va ser la cançó (Every Time They Play) Our Song. Fins avui una carrera plena d'èxits no només a nivell americà sino sobretot a nivell internacional, amb numeroses gires europees i fins i tot asiàtiques. Podeu amplicar informació entrant a la seva pàgina web (no us espanteu pel color rosa).

- Mike Bella. Cantant també nord-americà que té com a inspiració llegendes del country com Buck Owens, Merle Haggard o Charlie Pride. La seva popularitat també ha traspassat l'oceà i ha ofert concerts als països del nord d'Europa, fins i tot actuant en algun programa de televisió. Si entreu a la seva pàgina web podreu saber-ne més coses.

- Bad Bob. Bob Rohan, sembla que és el seu nom real, és un músic independent de Texas. I també és un fenòmen del fiddle. L'any 2001 va publicar ell mateix un àlbum que duu per títol ""Bad Bob & His Good Friends", en el què dóna el bo i millor de les seves habilitats com a músic i també com a lletrista. Poca cosa d'ell a internet, només aquesta pàgina.

- Foster Martin Band. Aquesta banda americana porta ja 4 CD's a les seves espatlles. El primer el va publicar l'any 1993 i duia per nom "Willys Bar & Grill". L'últim sortirà a la venda el proper 24 de març, i segurament serà el què ens oferiran el proper Juliol al Mr Banjo. Si entreu a la seva pàgina web podreu escoltar fragments de totes les cançons que han grabat, incloses les de l'últim àlbum.

- Jett Williams. Ni més ni menys que la filla de Hank Williams. Durant molt anys es considerava filla il·legítima però finalment es va fer oficial la paternitat del mestre del country. Va néixer només 5 dies més tard de la mort de son pare. La noia ha seguit l'estela del mite del country i, com sol passar en els fills de famosos, no ho haurà tingut tant fàcil com sembla a priori per fer-se un lloc en l'escena musical. Més informació a la web oficial.

- Billy Yates. Sense cap mena de dubte, un tros de cantant que portarà el millor honky tonk a Terrassa. Com diu la pàgina web del Mr. Banjo: "Nascut a Doniphan, Missouri, Yates va criar-se a una petita granja a 5 milles de la ciutat, aprop de la frontera amb Arkansas. 'Vivíem de la terra', rememora Billy. Els seus pares venien de famílies musicals i fou així com va aconseguir una iniciació des de ben petit a la Música Country". Podeu seguir llegint aquest article des de la pàgina del Mr. Banjo.

- John Ely i Willie Jones

En busquen col·laboradors/es:
Com ja sabeu, és habitual a Countrycat intentar publicar cròniques, fotografies i material divers sobre els esdeveniments country que passen al país.

El Mr. Banjo no en pot ser una excepció. L'any passat, ja vam publicar-ne una crònica i un recull d'imatges amb el que va donar de sí.

Aquest any torno a demanar-vos que si algú de vosaltres té un periodista adormit a dins, que no dubti a desperta-lo i a escriure una crònica o fer fotografies sobre com ha anat el Mr. Banjo. Només cal que me les envieu a countrycat@terra.es (arxius més o menys lleugers) o a countrycat@gmail.com (arxius sense límit de pes).

Més informació:
Us recomano visitar la pàgina ofical del Mr Banjo per ampliar qualsevol tipus d'informació sobre el Festival.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger