dimarts, de juliol 27, 2004

Listening parties a la CMT

Altres cops us he parlat sobre les Listening parties que ofereix la web de la CMT (Country Music Television).

Consisteixen en la possibilitat d'escoltar CD's sencers (no fragments) per un període determinat de temps. Aquesta temporalitat fa que sigui bo visitar la pàgina de tant en tant per no perdre's cap joia.

Doncs bé, actualment hi ha diversos compacts disponibles:
- My honky tonk story - Travis Tritt
- Greatest hits - Terri Clark
- License to chill - Jimmy Buffet
- Very Best of Dwight Yoakam - Dwight Yoakam
- Malibu Storm - Malibu Storm
- Have Your Loved Ones Spayed or Neutered - Jeff Foxworthy

Una bona estona de música per aquells afortunats que tingueu altaveus a l'ordinador!


Per cert, avui també cal destacar que començarà a sonar a les emisores de ràdio americanes el nou single d'Alan Jackson., Too Much of a Good Thing. Forma part del nou treball de l'artista que veurà la llum el 7 de setembre.

I finalment, avui els Country Revival Farmers fan una actuació a Navarra. Per consultar-ne el programa d'activitats de l'estiu llegiu aquest missatge que vam publicar a Countrycat. I per a més informació sobre aquest grup, visiteu la seva pàgina web.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger