Country a la Plaça Catalunya


Plaça Catalunya
Font: Google Images



Mentre encara dura la ressaca del gran Mr Banjo del cap de setmana passat, aquest diumenge se'n prepara una.

Molts de vosaltres ja haureu seguit les converses al Fòrum Countrycat.

La gent de Countrycat (o sigui, tots vosaltres) hem organitzat una ballada country ni més ni menys que al centre neuràlgic de Barcelona, per no dir el centre neuràlgic de tot Catalunya. Bé, ara m'ha agafat un afany de centralisme desmesurat. Disculpeu, ja se sap que el centre neuràlgic de Catalunya és a Calaf! :-)

Doncs sí. Aquest diumenge serà el dia del Senyor, el dia dels Senyor amb botes i barret, perquè aquesta serà la indumentària recomenada per l'ocasió.

Horari i lloc:
Tot plegat començarà pels volts del migdia, entre 11:30h i les 12:00h. Us preguntareu: quan acabarà? Doncs bé, això del tot no ho sabem; tot dependrà de la calor, de les ganes de gresca de la gent i de la autoritat municipal! :-)

El punt de trobada serà la Plaça Catalunya. Concretar més tampoc té gaire sentit, ja que un grup de gent amb barret i botes no serà difícil de trobar. Jo apostaria per un lloc on toqués una mica d'ombra.

Indumentària recomenada:
Una ballada country sense botes i barret sembla que no sigui tal. Però no s'obliga ningú a res, i menys amb la calor de l'estiu. O sigui que podeu venir com volgueu.

La recomenació és intentar anar com més frescos millor. Potser un barret blanc, samarreta blanca i texans clars farien de més bon portar en un dia que es preveu assoleiat.

Si la ballada prospera i ens hi estem estona, crec que també serà crític que la gent porti begudes per anar hidratant-se.

Balls de la trobada:
No s'ha establert a priori cap tipus de llista de balls. Però perquè us en feu una idea, hi haurà de tot.

Però segur que hi haurà balls com Easy Going, Pagadanjo, On the rocks, No ring, American Dream, Green Grass, Rock Around the clock,...

Fi de festa:
Estic segur que la trobada acabarà sent tot un èxit, perquè si d'alguna cosa pot presumir Countrycat és de la seva gent.

El dilluns següent podreu llegir aquí mateix a Countrycat tot el què ha donat de sí. I espero poder-vos oferir també fotografies de tot el què hi passi.

Finalment, us inclou un parell d'enllaços relacionats per allò d'estar previnguts/es:
- Presó Model de Barcelona
- Sindicat de Presons - UGT

:-))

Ens veiem diumenge!!!

Comentaris

Entrades populars