Agenda pel cap de setmana

Divendres 10
· Festa Country a Sant Andreu

Serà al pati de la parròquia de Sant Pacià del barri de Sant Andreu de Barcelona. Començarà a les 20:00h i s'allargarà fins les 23:00h.

Concretament es troba al C/Monges cantonada amb Sòcrates. És aprop dels Cines Lauren Sant Andreu. Les estacions de metro més properes són Fabra i Puig o Sant Andreu. Teniu un mapa del lloc a aquesta pàgina.

L'entrada val 4 euros amb refresc inclòs. És una festa "pensada" sobretot de cara a principiants.


· Festa Country a Manresa
Serà a partir de les 22:00h al barri de les Escodines de Manresa, al carrer Sant Bartomeu nº50 (Sota l'Hospital General).

Hi haurà classes de ball, exhibicions per part d'alumnes del barri i ball lliure per tothom. Serà a l'aire lliure i també hi haurà servei de bar.


· Concert del grup 1972 a El Barn de Rubí
Serà a partir de les 23:30h. Country/Rock Sureño en català. Per a més informaió, visiteu la web de El Barn.



Dissabte 11
· Line dance party a Vilassar

A partir de les 16:00h i fins la matinada. Teniu tota la informació a aquest missatge de Countrycat.

· Concentració de Harley Davidson a Calafell-Bellvell
Tal com anunciava en Dan McFlyer al Fòrum Countrycat, aquest cap de setmana (des de 8 al 12) hi haurà una concentració de Harley Davidson a Calafell-Bellvell, concretament al local La Cantera que hi ha a la carretera entre tots dos pobles. Per a més informació, entreu a la web de La Cantera Biker Bar.


· Concert del grup d'en Greg Ryan a El Barn de Rubí
Serà a partir de les 23:00h. Per a més informaió, visiteu la web de El Barn.


· Concert dels Country Revival Farmers a Camallera
Serà al Pavelló Municipal, a la carretera de l'Escala. Teniu un mapa a aquesta pàgina.

El preu del sopar popular i l'entrada al concert és de 19 euros. I el preu només pel concert és de 7 euros. El sopar començarà a les 20:00h i el concert a les 23:30h.

Per a més informació, visiteu la web dels Country Revival Farmers.


Diumenge 12
· 2ª Trobada popular de line dance a la Plaça Catalunya de Barcelona.

Entre les 11:30h i les 12:00h de diumenge no us podeu perdre la segona trobada de line dance a la Plaça Catalunya.

L'any passat va ser una passada. En teniu la crònica a aquesta pàgina i les fotografies a aquesta altra. Aquest any ho hem de superar!

Recordeu els qui volgueu accedir al centre de Barcelona en cotxe que hi haurà carrers tallats en motiu de la bicicletada de Barcelona. Jo us recomenaria que anéssiu amb temps per endavant o hi arribéssiu en metro o tren.

No us descuideu les botes i el barret! I els que no vau venir l'any passat, dir-vos que el terra de la Plaça Catalunya va molt bé per ballar. Va ser tot un descobriment l'any passat. Ah, i a ningú se li va "defecar" un colom a sobre, no patiu per això... :-)



A més a més de tot això, podeu consultar la pàgina amb els horaris actualitzats de les classes de tots els locals i entitats catalanes.

I ja sabeu que si voleu anunciar qualsevol esdeveniment country, ho podeu fer sempre que volgueu deixant un missatge al Fòrum Countrycat o enviant un mail a countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars