divendres, d’octubre 18, 2013

Fabio Canu en concert i altres novetats


Font de la imatge: Countrycat | Nota enviada per: Fabio Canu

Novetats fresques vingudes de Sardenya!


El cantant Fabio Canu actua de nou a Catalunya aquesta nit, 18 d'octubre a partir de les 23:0h, al Vendrell (Sala Sam - http://www.totxosam.com). Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

I no només això! Dilluns 21 d'octubre a la nit el podreu escoltar a les vostres pantalles, còmodament asseguts al sofà de casa! Tal com ho llegiu: Fabio Canu cantarà una cançó al programa La Voz de Telecinco! Des d'aquí, tot el nostre suport i ànims per una ocasió tant bona per demostrar tot el seu talent, que el té, i molt! Ah, i un desig... demostrar a tothom que el Country és aquí per quedar-se! Yeeehaw! ;-)


Si encara no coneixeu a Fabio Canu i si us vé de gust, llegiu la crònica de la seva actuació a la sala Legends de Terrassa.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger