Crònica festa 1er Aniversari Legends Dance Hall


Font de la imatge: Countrycat

Festa de la grossa la de dissabte al Legends Dance Hall. Bon menjar, bon beure, bona companyia, bona ballada i molt bon concert de Fabio Canu (pàgina oficial a Facebook), tota una descoberta. Si mai algú s'atreveix a dir com ha de ser una festa, la de de dissabte de ben segur que s'hi acostarà molt.

L'Anabel, en Toni, la resta de l'equip del Legends... la seva rebuda va ser fantàstica. La vetllada que ens havien preparat va tenir tots els ingredients necessaris per recordar-la durant molt de temps.

El menjar estava de vici, destacant per sobre de tot el pernil (menció a part per en David, que va estar des de es 20:00h fins a altes hores tallant-lo de meravella...), i va servir per posar la base al perillós "ponche del caballero"... perillós perquè és d'aquelles begudes que de tant bones i lleugeres van passant, van passant, vna pasasnt, vna pssnta, nva nssnpta, vvnaa...... sabeu el què volem dir, oi? :-)

La pantalla de damunt la barra anava indicant en tot moment el cantant i el nom del ball de la cançó que estava sonant. Una gran manera de no perdre's en cap moment a la pista. Balls de totes les èpoques, també de les dels més nostàlgics com un servidor.

I el concert. Senyores i senyors: yee haw! Qui ens havia de dir que un paio de Sardenya ens faria un concert com aquell? Bé, doncs els qui ja l'havien sentit abans! Tant en Toni com la Silvia me n'havien parlat meravelles. I a fe de déu que tenien raó!

Amb una veu de l'"escola italiana", d'aquelles veus que no saps perquè però t'entren a la primera nota, va versionar clàssics del country i la música americana amb una força descomunal: Folsom Prison Blues, Sea of Heartbreaks, Sweet home Alabama, Take me home (Country roads), Proud Mary, Ring of fire,... i també cançons com Long Black Train de Josh Turner, Chicken Fried de Zac Brown Band o, ell sol a la guitarra i dedicada a en Toni Parera, Amarillo by morning.

Podeu fer un cop d'ull a algunes de les imatges del concert a la galeria de Countrycat a Flickr: http://www.flickr.com/photos/countrycat/sets/72157633884023521/

Així que puguem penjarem també un parell de vídeos de la nit, perquè poguem apreciar la veu d'en Fabio. No oblideu el seu nom, que de ben segur que en sentirem a parlar.


Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars