Els alienígenes i la música country

Nota enviada per: Jordi Guasch

(Versión en castellano facilitada por el autor)

Amb aquest article seguim publicant articles que el mestre Jordi Guasch, autor polifacètic i un erudit en música country, música old-time i americana, ha tingut l'amabilitat de fer-nos arribar a Countrycat. Ell és una de les persones que més sap d'aquests estils musicals, i a més a més és català!

Si fa dies us parlàvem dels seus viatges a Craponne els any 2008 i 2011, en aquesta ocasió Guasch ens parla de la relació entre la country music i els alienígenes.

Jordi Guasch és autor d'un parell de llibres de viatges: "Corrido del Güero Errante" (dels seus viatges a Mèxic, Xile, Perú, Illa de Pascua i Texas) i "Camino de Varanasi" (del seu viatge al nord de la Índia). També és autor d'un llibre de caricatures de la música country que podeu adquirir contactant directament amb ell.

Teniu tota la informació d'en Jordi a aquest missatge que vam publicar a Countrycat fa uns mesos.


Els alienígenes i la música country
Per Jordi Guasch

La nit del 5 de juny de 2011, un matrimoni que viatjava en el seu automòbil per una carretera de Nashville (Tennessee), va observar una gegantesca aeronau triangular (tan gran com un camp de futbol) amb unes potents llums en cadascun dels seus vèrtexs. De seguida van detenir el cotxe, van prendre unes fotografies i gravar un vídeo d'uns segons, abans que el ovni comencés a guanyar alçada i desplaçar-se cap al nord-oest, per desaparèixer segons més tard. L'albirament, que va durar més de tres minuts, va poder ser contemplat pels ocupants de set automòbils que també es van aturar al voral de la carretera per presenciar semblant esdeveniment ...


Els nord-americans estan familiaritzats des de fa dècades amb els ovnis (el lector pensarà segurament en el misteri de Roswell) i les presumptes abduccions. Els contactes amb suposades entitats extraterrestres ja estaven presents en les cultures índies anteriors a l'arribada dels europeus, tot això és material per omplir diversos llibres i per descomptat, aliè al tema musical ... encara que alguns artistes country han dedicat cançons als ovnis i alienígenes.

Si bé no ho abordarem en aquest article (potser en un altre, més endavant), músics com Eddy Raven, Kenny Starr i Freddy Fender, van afirmar haver tingut contacte amb "plats voladors" o extraterrestres. D'avistaments d'ovnis n'hi ha cada setmana en moltes parts del planeta, només que a les autoritats i mitjans de comunicació no els interessa divulgar ... Aquesta és una altra qüestió i per a ments inquietes interessades en el "factor conspiranoic" o millor encara, per conèixer la "història que ens amaguen", recomano el llibre "Hijos de Matrix" (David Icke), de recent publicació en castellà. Així que veure un ovni sobrevolant Music City, tampoc és una cosa massa estranya. Probablement, els "marcianets" estiguin interessats en la música Country, com ens explicava la Rio Grande Band a "Hillbilly Band From Mars".


Heus aquí algunes de les seves estrofes:

"Anava jo conduint pel desert i brillaven les estrelles. Un ovni volava ràpid solcant la nit estrellada. Per a sorpresa meva, va aterrar allà a la sorra del desert. Els passatgers que el tripulaven eren un grup "Hillbilly" marcià. Quan van aterrar en la seva nau espacial a Nashville (Tennessee), moltíssimes més persones es van sorprendre tant com jo ...".

La cançó prossegueix narrant com aquests alienígenes envaeixen el Opry amb un so innovador provocant que la gent ball voltant. Vestien vestits de cowboy lluents i un d'ells, alt i verd, deia anomenar Ernest Pan .. Òbviament, en al·lusió a Ernest Tubb, un dels pioners de l'estil Honky-Tonk. Resulta que, mentre volaven, escoltar una bona cançó country i això els va impulsar a baixar ...


Tennessee és un dels estats amb més tradició de fenòmens paranormals i enigmàtics en general. Alguns lectors, per exemple, hauran vist aquell film protagonitzat per Donald Sutherland i Sissy Spacek (guanyadora d'un Oscar per interpretar a Loretta Lynn a "Coal Miner s Daughter", aquí: "Vull ser lliure", 1980) que abordava el cèlebre cas de la família Bell. Es tractava de "An American Hauting" (títol en castellà: "Maleficio"), de 2005. El resumeixo.

L'anomenat "Embrujo de la família Bell" es va originar en 1817, quan John Bell, pròsper camperol d'Adams (Tennessee), va començar a visionar gossos espectrals i aus enormes en la seva propietat, fenòmens encara vigents en determinades zones del globus terraqui ... De res van servir els seus trets de fusell per espantar a aquelles criatures. I que se sàpiga, els yankees ni bordaven ni eren capaços de volar ... Al llarg de tot un any, un Poltergeist (fenòmen presumiblement derivat del Més Enllà que provoca tot tipus d'alteracions físiques, sonores, etc ... en un lloc i que habitualment sol canalitzar mitjançant la psique d'un/a adolescent) va assetjar a John i Lucy Bell i els seus vuit fills.

Escoltaven cops i rascades fora de la casa. A l'interior esdevenien tot tipus de manifestacions poltergeist incloent el fet que els residents eren despertats a bufetades o unes mans invisibles els tiraven dels cabells ... Aleshores no havien nascut Bruce Willis, Jackie Chan ni Steven Seagal per colar-se en cases alienes i repartir cops de puny. Gairebé totes les activitats tenien per diana a Betsy Bell, de 12 anys. El suplici familiar va ser augmentant i no va faltar una veu "d'ultratomba" procedent d'un presumpte esperit del Baix Astral. Aquest va arribar a assegurar que era la "vella bruixa Kate Batts" disposada a turmentar al vell Bell perquè en vida, aquesta havia fet un negoci insatisfactori amb ell i intentava venjar-se. També feia prediccions, endevinant la propera guerra civil i les dues guerres mundials del següent segle. L'assumpte va cobrar tanta transcendència que fins al president Andrew Jackson va visitar la granja "encantada" acompanyat d'un exorcista qui, després de patir la violència de l'ens, va fugir espaordit ...

Els disturbis van culminar el 1820 quan, després d'una cadena de malalties, John Bell va caure letàrgic i mai es va recuperar. Van succeir més desgràcies a la família però les agressions fantasmals van ser cessant fins a aconseguir la seva fi.

Podem prendre'ns aquestes experiències com a meres fantasies si posseïm una ment tancada, però no només el cas Bell està ben documentat, com molts altres dispersos en tota la geografia dels EUA. Sinó que jo mateix he conegut de primera mà una vivència similar encara que no tan traumàtica ni rica en fenòmens... Li va passar a una de les meves primeres parelles i al seu marit. A més, tinc registrats successos de trobades amb suposades entitats d'altres dimensions (o senzillament esperits humans morts) que han viscut diverses estrelles del Country com Freddy Fender, Johnny Cash, Tommy Overstreet, Cal Smith, Tom T.Hall, The Stoneman Family, Loretta Lynn (creient en la reencarnació, com Willie Nelson o Reba McEntire ... sense renunciar a la seva religió cristiana, que fins al segle sisè, abraçava aquesta creença), etc ...

I com passa amb la majoria d'individus, molts els hauran protagonitzat però el silencien. També abunden les melodies i cançons que refereixen a tota índole de manifestacions paranormals o sobrenaturals, perquè no podem oblidar que la música Country neix de la cultura anglo-cèltica transportada des de les Illes Britàniques. Per estrany que pugui semblar als seguidors d'aquest gènere, tinc una llista de composicions country (i no deixo d'afegir nous descobriments) que versen sobre: ​​dimonis-àngels (això és ben lògic causa de la influència del Protestantisme), monstres, reencarnació, astrologia, fantasmes, etc ... Sense deixar-nos aquelles sobre ovnis i extraterrestres.

Potser la primera fora "When You See Those Flying Saucers" dels Buchanan Brothers.


N'hi ha molt divertides, com "Redneck Martians Stole mi Baby" (Hank Flamingo) o l'esmentada "Hillbilly Band From Mars", amb ritme Western-Swing. En definitiva, als Alienígenes els agrada el Country ... i també "aparellar" amb les noies terrícoles (en el cas d'aquesta cançó, amb camperoles del Sud), com segons David Icke, Zecharia Sitchin, Erik Von Däniken i altres "polèmics" investigadors, van fer en el seu moment, fa milers i milers d'anys, aquells "déus" (extraterrestres d'avançada tecnologia) que van instal·lar al nostre planeta ...

Potser algun d'ells, potser una mena de joglar o trobador galàctic, s'instaurés les bases de les músiques de les quals beuria al Country ... D'altra banda, si considerem plausible la teoria de la reencarnació, Johnny Cash, Ernest Tubb i molts altres van poder haver tingut infinitat de encarnacions en altres planetes i dimensions ... Sinó que l'hi preguntin a Loretta Lynn, que afirma recordar diverses vides passades.

Jo també comparteixo experiències d'aquesta naturalesa ... És possible que la meva passió per la música Country des que era un crio, amb plena constància a partir dels 11 anys i sense condicionaments del meu entorn, provingui tant dels meus dos últimes encarnacions als EUA com d'altres molt més anteriors: sent bard en almenys una existència (en un poblat celta del nord de França) i membre d'alguna tribu de procedència germànica en una altra (o altres) .... Proposo al lector d'aquest article, sobretot si es va iniciar en aquesta música a primerenca edat i sense influència del seu context en aquest sentit, que es plantegi la qüestió del per què de semblant sentiment de profund vincle amb el Country i tot el que implica històricament ...

Sigui com sigui, estic segur que les bandes de "marcianets" a què al·ludeixen les cançons esmentades, sonarien més country que gran part del que inventa la indústria de Nashville. Per ventura no podem imaginar què el fiddler "dimoni" què va competir amb el granger de "The Devil Went Down To Geòrgia" fos realment un ésser d'un altre món? ...


Antany, els fanàtics cristians estigmatitzar als violinistes acusant-los de deixebles del Diable (figura creada pel Cristianisme basant-éssers d'ancestrals tradicions paganes). I si, com asseveren certs estudiosos com el mateix David Icke, les elits del Poder Mundial són els temibles "Annunaki" (extraterrestres del planeta Nibiru que van instruir als sumeris ), disposats a manipular-nos, potser els responsables del Nash-Pop de Music City estiguin entre ells ... I això és més aterridor de ser abduït per un "gris" cap quadrat, ¡perquè representaria una clara amenaça destinada a eliminar l'essència del Country! ...

De manera que no és descartable que aquell ovni entrevist el passat 5 de juny a Nashville, fos tripulat per uns malvats "Annunaki" disposats a seguir imposant aquesta tendència del "Mainstream Country" que advoca per aniquilar la puresa del gènere ... Precisament un 5 de juny va néixer Pancho Villa, l'únic ésser ("humà" segons uns i "inhumà" en opinió d'altres) que va envair territori continental dels EUA ... I no són poques les cançons country que li citen. Afortunadament, des d'aquesta web i els centenars d'emissores, programes, revistes, llocs d'internet, concerts, festivals, etc ... units pel Autèntic Country, aliens a l'Imperi Music City, i fins i tot més enllà dels EUA, ¡continuarem lluitant contra "Les Forces del Mal"! ... Mirem doncs al cel però mantinguem els peus a terra motivats pel so de Fiddler, banjos, steel-guitars, etc ...

Jo, en cas de ser abduït, preferiria que fos una alienígena amb un aspecte similar al de Faith Hill o Shania Twain encara que, això sí, a ser possible, que em cantés amb l'estil de Patsy Montana o de Loretta Lynn ...

Comentaris

Entrades populars