Concert de Kris Kristofferson a Barcelona (Sala Barts)



Dia: dimarts, 17 de setembre de 2013
Hora: a partir de les 21:00h
Lloc: Sala Barts - Avinguda Paral·lel, 62 - Barcelona
Entrades: els preus oscil·len entre els 34 i 54 euros (despeses de gestió incloses)
Enllaç per comprar entrades: Web de la sala

Estem davant d'un concert d'una de les estrelles de la música country vivents més influent de la segona meitat del segle XX. Compositor, cantant, actor,... company de carrera i escenaris de mites com Johnny Cash, Willie Nelson o Waylon Jennings (els mítics Highwaymen) entre molts altres...

No serà el primer concert de Kristofferson al nostre país, ja que fa un parell d'estius vam tenir el privilegi de sentir-lo en directe al festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Va ser molt emotiu: ell sol amb la guitarra, amb la seva veu carregada de vivències,... pell de gallina al recordar-ho!

En podeu llegir la crònica que en vam publicar a Countrycat el 25 de juliol de 2010.

Podria ser ben bé la última oportunitat d'escoltar-lo en directe sense haver de viatjar molts quilòmetres. Per poc que us pugui fer gràcia, no desaprofiteu la oportunitat d'assistir al concert.




Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars