Crònica Corberada Country 2006

Corberada Country 2006

L'Àngels Pintó m'ha fet arribar al mail countrycat@terra.es una crònica escrita per l'Encarna Pena sobre la 1ª Trobada de linedance de Corbera de Llobregat, altrament coneguda ja com a Corberada. Moltíssimes gràcies a les dues per la vostra col·laboració!

També m'ha passat unes quantes imatges de la trobada, que teniu disponibles a la web de Countrycat Fotografies.

I sense més dilacions, us enganxo la crònica de la Corberada 2006!


El passat 18 de juny es va celebrar tal com s'havia anunciat, la I Trobada Country a Corbera de Llobregat, organitzada pel "Country Grup Corbera", amb l'Àngels Pintó al capdavant.

La convocatòria va ser tot un èxit. Es varen comptabilitzar més de cent balladors a la pista, tenint en compte que era una jornada electoral i que, per diferents motius, no va poder anar-hi tots els qui en principi volien fer-ho.

Les visites, al llarg de tot el matí, varen superar amb escreix les previsions, doncs entre veïns assabentats de l'acte i passejants encuriosits per la música, el degoteig de gent fou prou important, i d'això es tractava, ja que un dels objectius principals de la Trobada era donar a conèixer aquesta activitat que des de ja fa més de dos anys es pot gaudir a Corbera.

Cal fer esment de la visita de la Tinent d'alcalde de l'Ajuntament de la Vila, la Montserrat Isern, i de l'enviada especial de Ràdio Corbera l'Olga Alegrí, que va connectar en directe amb el programa del matí, fent una crònica del moment, en viu.

Els protagonistes varen ser molts, però cal nomenar el sol i la calor que ens varen socarrimar tot el matí, potser caldrà cercar un lloc més ombrejat per la propera ... perquè, sens dubte n'han quedat ganes!

Agraïm molt especialment la presencia del DJ Harley que com sempre va saber punxar en cada moment el més adequat, i la de l'Emili Muntaner que ens va ensenyar una de les seves coreografies.

A l'hora de dinar ens aplegàrem una vuitantena d'afeccionats i familiars i varem gaudir d'allò més d'una estupenda butifarrada.

La sobretaula es va fer passar amb un sorteig de diferents objectes per obsequiar els assistents; en aquest menester va ajudar la mà innocent de la Jennifer, una preciosa nena que faria els dos anys al cap d'uns dies.

Una passejadeta en Harleys per la pista i els darrers balls, pels qui estan més en forma, posaren el punt i final cap a les sis de la tarda a la nostra Trobada.

Fins l'any vinent? Segur que sí!

COUNTRYGRUP CORBERA
Encarna Pena JUNY 2006

Comentaris

Entrades populars