Crònica de la Competició Social de Cardedeu


Competició Social de CardedeuFont: Xafa'l


La setmana passada va tenir lloc a Cardedeu la 3ª Competició Social de Ball en línia amb Country organitzada pels Xafa'l, Amics i amigues del country de Cardedeu.

La Paqui Monroy, membre dels Xafa'l i també integrant del mític grup de ball anomenat Pagadanjo, ha tingut l'amabilitat de fer-me arribar una crònica de la jornada amb tot el què va donar de si la festa, així com una recopilació d'imatges. Igualment les podeu consultar a la web oficial dels Xafa'l, Amics i amigues del country de Cardedeu (us recomano fer-li una visita).

Bé, a continuació us l'enganxo, agraïnt un cop més a la Paqui la seva col·laboració amb Countrycat (com tantes altres vegades!).

A les 16:00h es van obrir les portes del Teatre del Centre Cultural de Cardedeu per què la gent que s'havia desplaçat fins a la nostra població per l'ocasió pogués anar passant a l'interior del local.

La gent anava entrant cap a la Sala Sarau on hi havia servei de bar i on estaven sonant les cançons de la competició d'individuals perquè qui volgués poguès assajar.

A la sala hi havia una botiga d'accessoris i roba d'estil country, la Ruta al Oeste de Terrassa i Mataró, i un plafó amb publicitat de la Boutique del country de Granollers.

A les cinc de la tarda, abans de començar la competició es va fer el sorteig entre les noies que ballaven a la categoría de newcomer open+16 perquè com que n'hi havia moltes es van haver de fer semi-finals.

Un cop acabat el sorteig es va donar uns deu minuts més per si algú s'havia de canviar i perquè els jutges acabessin de fer la reunió explicació de la manera de jutjar.

Els jutges van ser la Neus Lloveras, en Sergi Boada, la Cinta Larrotcha, la Melly Viso, en Juan Castaños, la Carol Palol, en Jordi Juvé, en Rafel Corbí i en Gabi Ibáñez. Gràcies a tots ells per la seva col·laboració.

Tot seguit, cap a quarts de sis, va començar la competició pel següent ordre: individuals, parelles, duo i equips.

Tots els competidors, quan recollien el dorsal, rebien una bossa de roba amb diferents obsequis promocionals d'alguns patrocinadors, una ampolla d'aigua i un tiquet per un entrepà.

La competició va seguir el seu ordre, primer tots els individuals. Quan van acabar es van fer 10 minuts de descans perquè el públic pogués anar a estirar les cames o a veure o menjar quelcom a la sala paral·lela on hi havia el bar (entrepans, empanades o pastissos fets per la gent de Xafa'l).

Després van continuar les parelles i el duo, i tot seguit es va fer el sorteig per saber l'ordre en que ballarien els equips. Un representant de cada equip va sortir a l'escenari i va triar un paperet on hi havia el número d'ordre. El sorteig es va fer per ordre d'inscripció.

Faltaven pocs minuts per les nou quan la competició va acabar i tothom es va desplaçar a l'altra sala per sopar els entrepans que ja estaven preparats.

Al cap de mitja hora es va tornar a cridar a tothom per fer l'entrega de trofeus.

I entre tots els competidors es van sortejar unes botes de competició per gentilesa de "La Boutique del country".

Mentre la gent sopava hi havia música punxada per ballar sobre el terra de fusta que havíem instal·lat per l'ocasió. (Tant a l'escenari de la competició com a la sala pel concert i la festa).

A les 23:00h en punt va començar el concert amb els GREEN CHILIS, amb un repertori de música 100% ballable, on tothom va gaudir dels balls, de la música i de l'espectacle de tot plegat.

La pista estava plena per tot arreu, no hi havia ni un forat, entre competidors, públic de la competició i la gent que va venir expressament pel concert erem unes 350 persones a la Sala Sarau.

A la mitja part del concert es van fer diversos sorteigs, un barret, un tapís, una bossa per penjar, una bossa d'eines i una ràdio, entre tot el públic i socis assistents. Després es van llençar 10 samarretes a l'aire per qui les agafés.

Quan va acabar el concert la gent encara tenia ganes de ballar i fins a quarts de tres va sonar música punxada a càrrec dels DJ de l'entitat.

Espero que els que vau venir gaudiussiu de la competició, de la música del concert i de tot en general.

Vull donar les gràcies a tota la gent de Xafa'l que va col·laborar que vam fer una feina molt important, feina que es veu i que no es veu. I a tots els assistents (es van vendre 240 entrades) i a tots els competidors (80 persones)

Cardedeu, 23 de Febrer de 2006

A continuació teniu una sel·lecció d'imatges de la jornada:











Enllaços relacionats
· Web dels Xafa'l, Amics i amigues del country de Cardedeu

Comentaris

Entrades populars