dimecres, de juny 22, 2005

Avui entrevistem a... la Neus Lloveras


Neus Lloveras
Font: Countrycat FotografiesAquesta setmana he rebut al mail countrycat@terra.es moltes enquestes de professors/es, i molts d'aquests/es me l'han contestada pel seu propi compte perquè no vaig poder contactar amb ells quan les vaig enviar. I m'agradaria aprofitar el moment per agraïr-vos especialment les ganes que hi heu posat i dir-vos que les aniré publicant mica en mica.

Bé, dit això, avui toca el torn d'una de les professores que la gran majoria coneix, ja sigui per amistat o perquè algun dia ha passat per alguna de les seves classes als molts locals on n'han fet.

Estem parlant de la Neus Lloveras, la "Neus", que actualment fa classe al Shotwell 59, a El Barn i a un parell de Casals.

I sense més dilacions, a continuació teniu l'entrevista:

Countrycat. Recordes quan va ser el primer cop que vas veure ballar line dance? On i quan era?
Neus Lloveras. Va ser ara fará 4 anys,a Parc Vallés,a Terrassa.Sempre m'ha agradat la música country,peró vaig descobrir que es podia ballar!!


C. Recordes quin va ser el primer ball que vas aprendre? Te'n vas sortir o el primer cop va ser horrorós?
N.Ll. Va ser horrorós,jejejeje... El primer ball que vaig apendre va ser el Beethoven's Boogie.


C. Quant temps va passar des de que vas començar a ballar fins que vas ser professora?
N.Ll. Aproximadament dos anys.


C.. Per què vas voler ser professora?
N.Ll. Doncs la veritat es que no volia fer classes.A mi lo que m'agradaba era ballar i ballar i ballar,i la veritat es que em donaba bastant "tall".Peró de mica en mica em vaig anar acostumant i ara m´ho paso pipa!!!


C. A quin local vas començar a donar classe?
N.Ll. Vaig fer una classe al Mannix substituïnt al Josep i un parell al Tejano. Però el primer local on vaig fer classes va ser el Country Saloon.


C. Recordes el primer ball que vas ensenyar? Com va anar?
N.Ll. Em penso que va ser l'Scrap it. Molts nervis, jejeje.


C. Actualment fas classe a...
N.Ll. Els dilluns i els dijous al Shotwell 59. Els dimecres i els diumenges a El Barn. Els dimarts al Casal de la gent gran al carrer Bascònia de Sant Andreu i al Casal de cultura de Barberà del Vallès.


C. Quin és el ball que més t'agrada?
N.Ll. El South Direction.


C. Quin és el darrer ball que has après?
N.Ll. L'últim ball que he aprés és el del David, el Wake Up


C. Què en penses dels darrers balls que van sortint? Trobes que són massa complicats o creus que ho exigeix l'alt nivell de la gent?
N.Ll. La veritat es que ultimament han sortit balls massa complicats i massa llargs. De tant en tant es te que explicar un, perquè la gent que té un nivell alt disfruti, però sóc partidària de balls menys complicats i més curts.


C. Digue'm alguns balls que hagis creat. Quin va ser el primer? I l'últim?
N.Ll. Ostres, sóc dolentíssima fent balls!!! La veritat és que no serveixo per això. L'únic ball que he fet jo (i no ho vaig fer jo sola, sinó amb el meu grup, els Catalonian Cowboys).


C. La teva cançó preferida?
N.Ll. La majoria de les de la Joni Harms i del Brad Paisley.


C. El teu cantant o grup preferit?
N.Ll. Joni Harms i Brad Paisley.


C. Bàsic o shuffle?
N.Ll. Bàsic.


C. Balls de 32 temps o de 64?
N.Ll. 64.


C. Concurs o Marató?
N.Ll. Marató, sempre.


C. Barret o botes?
N.Ll. Botes, no porto barret mai, només per exhibicions o concurs.


C. Budweiser o Coronita?
N.Ll. Ni una ni altra. Només prenc Coca cola i aigua, jejejeje....No m'agrada ni el cava!!!!!


C. George Strait o Alan Jackson?
N.Ll. George Strait.


C. Heather Myles o Dolly Parton?
N.Ll. Heather Myles.


C. Què li diries a algú que tot just acaba de començar a ballar?
N.Ll. Que disfruti molt ballant,peró que sobretot escolti la música.I fins aquí l'entrevista. Gràcies Neus per la teva col·laboració!

Finalment, deixeu-me recordar a tots/es aquells professors als qui no he enviat l'entrevista per e-mail, que si volen participar i donar-se a conèixer als centenars de lectors diaris de Countrycat només han d'enviar un e-mail a countrycat@terra.es. Amb molt de gust els enviaré les preguntes (de fet, són sempre les mateixes, o sigui que si algú vol ja les pot contestar i enviar directament).

Si no els he fet arribar l'entrevista fins ara és perquè (1) No tenia el seu mail o (2) Perqué sóc un despistat... :-) Però la voluntat és que tots els professors o ex-professors que vulguin puguin ser entrevistats.


I pels que encara no sàpiguen de què va, deixeu-me dir-vos que s'ha iniciat des de Countrycat una ronda d'entrevistes per mail a professors i professores de line dance de Catalunya.

La intenció és que tots aquells que vulguin puguin donar-se a conèixer una mica més al col·lectiu de dansaires catalans, explicant entre altres coses com van iniciar-se al line dance o quins balls els agraden més.


Entrevistes publicades fins el moment:
· 01/06/2005 - Anna Balaguer. [Llegir-la]
· 08/06/2005 - Àngels Pintó. [Llegir-la]
· 15/06/2005 - Francesc Benet. [Llegir-la]

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger