Country a la Plaça Catalunya II


Foto de família
Font: Countrycat Fotografies



Ahir en &Cia va treure el tema al Fòrum Countrycat i va donar el tret de sortida a la nova edició de la ballada popular de linedance a la Plaça de Catalunya de Barcelona!

En què consisteix la trobada?
Els qui l'any passat no vau venir us haurà extranyat una mica tot plegat.

Doncs tot va venir fa més o menys un any, quan vam parlar al Fòrum Countrycat sobre la possibilitat de trobar-nos un dia a un lloc emblemàtic de Barcelona i passar una estona ballant amb música Country, com si d'un local es tractés.

La idea va quatllar de seguida i l'entusiasme va anar creixent. En un primer moment, es va demanar permís municipal per fer la trobada a la Plaça de la Catedral, però se'ns va denegar.

Així que vam decidir organitzar-ho a la Plaça de Catalunya, això sí, sense demanar permís, no fos cas que ens el deneguessin! :-)


És legal?
En principi sí. Dic això perquè durant la trobada de l'any passat van estar-nos mirant una parella de grisos (o blau foscos...) i una de mossos, i no ens van dir pas res. Vam acabar deduïnt que mentre no interrumpeixis el pas i no demanis diners, no hi ha d'haver cap problema.

Però com que de permís no en tenim, tampoc es pot dir que siguem 100% legals.


Com va anar l'any passat?
En teniu una crònica amb tot el què va donar de si a aquesta pàgina, però ja us avanço que tot i la calor (ho vam fer en ple mes de Juliol i al pic del migdia) va ser una canya!

En teniu una pila d'imatges a Countrycat Fotografies


Edició 2005. Organitzem-nos!
Feta aquesta introducció, crec que valdria la pena que ens coordinèssim una mica tots plegats per ajudar a que la festa sigui un èxit.

Ens caldrà tenir el següent:
· Dia i hora. La primera edició crec que va caure en diumenge. Va ser en ple mes de Juliol a les 12:00h del migdia. La calor va ser molt intensa, amb la qual cosa vam decidir que si ho repetíem seria en una altra època menys calorosa. Personalment crec que podria estar bé fer-ho el cap de setmana del 21 o 22 de maig. La següent hi ha el concert de Billy Yates i potser millor evitar que coincideixin dos esdeveniments en un mateix cap de setmana. També ho podríem fer el cap de setmana del 4 o 5 de juny, tot i que correm el risc que comenci a fer ja massa calor. Us sembla si ho parlem entre tots al Fòrum Countrycat?

· Equip de música. L'any passat va ser en Joan (&Cia) de Calaf qui va currar-se (i de quina manera!) la instal·lació tècnica per posar la música. Enguany seria bo que tots els qui poguessin col·laborar es posessin en contacte amb ell a través del Fòrum Countrycat. Heu de tenir en compte que venir de Calaf amb tota la parafarnàlia d'altaveus i bateries és força ferragós, i tota ajuda segur que serà benvinguda.

· Cançons. L'any passat crec recordar que el mateix Joan i la Neus van dur una pila de CD's. Serà qüestió també de decidir qui els porta aquest cop. Els balls de l'any passat van ser de tots els nivells, des de el Bàsic fins a balls de l'estil American Dream.

· Begudes i refrescos. Fa un any uns quants van pagar begudes i refrescos per tothom. Aquest any seria bo repartir la despesa. Proposo que cada persona que vulgui beguda posi una determinada quantitat a un pot comú i que algú s'encarregui d'anar-ho a comprar. Ho parlem tambe.


Crec que no em deixo res.

Doncs au! Ara és hora que decidim tot el què cal fer entre tots/es al Fòrum Countrycat!!!

Comentaris

Entrades populars