dimecres, de setembre 29, 2004

CMA Awards 2004


CMA Awards 2004
Font: http://www.countrymusic.asn.auEl passat 31 d'agost ja vam comentar a Countrycat els nominats als 38ens premis CMA, que concedeix la Country Music Association als artistes més destacats de l'any. Bé, no sé si als més destacats, si als que més vènen o si als més mediàtics. En fi, la qüestió és que hi ha una gent que dóna premis i uns artistes que en reben... :-)

Una cerimònia com la dels CMA Awards sempre compta amb l'actuació en directe de cantants de totes les tendències, encara que més o menys tots es situen dins del què en podríem dir "corrent oficial" de la música country.

Sense anar més lluny, han confirmat actuació gent com Toby Keith, Shania Twain, Alan Jackson, Kenny Chesney o Gretchen Wilson.

Un dels canvis en l'edició d'enguany, serà la figura del presentador, que deixa de ser Vince Gill per passar al duo Brooks&Dunn.

Recordar-vos que l'entrega serà el 9 de novembre i que des de la web del certàmen podeu tornar a veure vídeos i escoltar cançons dels nominats. A més a més, hi ha un joc on-ine tipus "memory" amb les cares dels cantants nominats.

Per veure la llista dels nominats i escoltar les cançons, cliqueu aquí.

Per anar a la pàgina del joc, cliqueu aquí.

Per veure guanyadors d'edicions anteriors, cliqueu aquí.

dimarts, de setembre 28, 2004

Crònica de la Wild West Party

Tot i que quedi un pèl lluny en el temps, avui publicarem la crònica de la festa Wild West Party que dijous passat va organitzar el Baja Beach, i que comptava amb la col·laboració del Nashville de Terrassa.

La cel·lebració de la festa va donar força material als forumeros/es de Countrycat per poder discutir que si era pertinent o no muntar una festa country a un local com el Baja.

Jo m'hi vaig mostrar a favor des del principi, perquè ho veia com una oportunitat per promocionar el country.

Aquesta era l'opinió també del Dan McFlyer, que a més va anar a la festa. Ell precisament m'ha enviat per e-mail la crònica que us adjunto a continuació (merci Dan):


"Ben i jo vam arribar al Baja Beach sobre les 23:00h.

Vam pagar 30E de la entrada per tots dos a la noia de la entrada, la qual era molt simpàtica i molt amable, però pel que ens vam enterar desprès poc comunicativa alhora de tenir clar que vestits de cowboy i cowgirl no ens habia de cobrar res. Vam baixar cap el local que curiosament estava completament buit, tenint en compte que hi havia sis nenes vestides de In a la pista i quatre o cinc vestits de cowboys i cowgirls (del Nashville) arraconats en una tribuna, asseguts de cara a la pista.

Vam deixar les bosses al Guardarropia i vam donar una volta pel local. Vam veure els cambrers i cambreres, que fan de gogos, boys i girls alhora, tots ells disfressats de vaquers i indis. Hi havia més barrets entre els cambrers que entre nosaltres. El toro mecànic, frecuentat per tots els cambrers del local, era molt divertit així que vam seure en una taula just al costat d'ell.

Fins a les 23:30 hores, en que va començar a entrar gent al local, va estar sonant country tota l'estona, i les cançons que hi sonaven eren totes balls molt coneguts per nosaltres.

A les 23:32 hores exactament, es va fer una conexió en directe amb la Casa del Gran Hermano i, tots els cambrers van abandonar la seva feina, per seure a prop de les pantalles i cridar i fer el rosco sobre el meravellós espectacle mediàtic. Desprès d'això un paio que no callava al micròfon, va anunciar la fi de la música country, de moment, i que començava la festa al Baja Beach, on va començar a sonar música de tot tipus: house, tecno, rock, pop, i de tant en tant posaven un exit d'alguna època anterior a l'edad dels allà presents, per fer un numeret els boys, els quals no ensenyaven ni les cames. Tampoc no es va veure ni un pit, ni una cama de noia. Lo dels boys i les girls, no existia, era un timo.

De tant en tant apareixien dos paios sense camiseta, un amb barret i un altre amb corona de plomes que li feien un numeret patètic i ridícul a una noia. També algunes noies amb barret o amb pinta de Pocahontas (Pocasoltas com diu la Ben), feia pujar a sobre de la barra un pardillet i li feia el mateix numeret.

A les 1:30 de la matinada, algú es va aixecar una mica emprenyat i va parlar amb els organitzadors del local, desprès va venir a disculpar-se per la nit tant patètica que estavem vivint com a Festa Country i ens va compensar amb dues copes de cava per haver hagut de pagar entrada (amb aquelles copes de cava que hi havia de barra lliure per les noies a l'entrada del local), les vam ignorar i ens vam demanar un San Francisco i un Forester amb gel.

A la 1:45 de la matinada va sonar el Yes (Rose Garden) que van sortir corrent totes i tots a ballar a la pista, on van fer una exhibició del ball en línia. (Nosaltres ens vam negar a fer res pagant). Acabada la cançó tres idiotes van fer una dificilíssima coreografía (braç dret a la dreta, braç esquerra a l`esquerra, volta sencera) amb una cançó del Michael Jackson. Després, van posar el Renegade on tres parelles intentaven fer un ball com déu mana, però és clar, hi faltava gent allà i es va fer el que es va poder. Acabada aquesta segona cançó de Country, es va acabar el country i es va continuar amb el rol del local.

A les 2:15 la Ben i Jo vam abandonar el local.

Vull destacar tres coses:

1.- La gent clienta del Baja Beach en cap moment no ens va faltar el respecte, ni es va burlar, en tot moment va ser completament respectuosa i es va comportar amb nosaltres com amb un més. NO va sonar el coyote en tota la nit, i tampoc l'Achy Breaky Heart.

2.- Gracies a en Harley i la seva dona, vam passar una estona molt agradable tot xerrant i passant l'estona en aquell "local". Ho volem agraïr. Dels altres, no en vam veure ni les ombres.

Pel que vam veure, els del Nashville van posar la seva botigueta i els van dur la música. En cap moment van organitzar res ni van quedar en ensenyar un ball, ni res de res. Va ser una festa Baja Beach amb ambient de festa i prou. De Country res. I us haig de dir, que si haguéssim anat a passar unes hores al Baja Beach, pel fet de passar unes hores al Baja Beach, ens ho haguéssim passat d'allò més be; no calía que ens fessin vestir com una atracció de fira pel gust dels organitzadors. Una atracció que la gent clienta del local no va fer us en tota la nit."Bé, aquesta és la opinió d'en Dan que, com heu pogut llegir, va anar a la festa. Estaré encantat de publicar la opinió de tots aquells/es que, havent estat al Baja, vulguin expressar les seves sensacions sobre tot plegat.

Personalment, i pels comentaris que m'han arribat, ho resumiria tot plegat dient que la gent del Nashville poc va poder fer davant d'una festa 100% Baja. No crec que sigui just criticar-los per intentar promocionar el country. El contrari, jo personalment els felicito per la valentia.

dilluns, de setembre 27, 2004

Marató al Rodeo Country

Tal com vaig anunciar la setmana passada, avui el missatge va dedicat a la marató que dissabte vinent organitzarà el Rodeo Country de Cerdanyola del Vallès. Tota la informació l'he d'agraïr a la Neus.

Doncs bé, la festa tindrà lloc el proper 2 d'octubre, o sigui, aquest dissabte. Serà la primera marató que organitza el local vallesà, això que tot just encara no fa mig any de la seva obertura com a local exclusivament country.

Els balls programats són 100, i la llista és la següent (si els enllaços no funcionen, proveu-ho més tard):
1. I'm given up Veure full del ball
2. Back track Veure full del ball
3. Adelaida Veure full del ball
4. On the rocks Veure full del ball
5. What about now Veure full del ball
6. Down on the corner
7. Cheer up! Veure full del ball
8. Scrap it Veure full del ball
9. Stich it up Veure full del ball
10. Cowboy boogie Veure full del ball
11. Take it easy Veure full del ball
12. Green grass Veure full del ball
13. God blessed Texas Veure full del ball
14. American dream Veure full del ball
15. Sugar town
16. Crazy heels
17. Cowboy by night Veure full del ball
18. Margarita cha Veure full del ball
19. J'ai du boogye Veure full del ball
20. Sunset Veure full del ball
21. Really love Veure full del ball
22. Dancing in the dark
23. Fort port swing Veure full del ball
24. Ever ready
25. Too late Veure full del ball
26. Woops!!! Veure full del ball
27. Hold me tight
28. Buffalo road Veure full del ball
29. TN rock Veure full del ball
30. Watermelow crow Veure full del ball
31. Grand canyon Veure full del ball
32. Rock around the clock Veure full del ball
33. Home improvement Veure full del ball
34. Never ever waltz Veure full del ball
35. Chew chew spit Veure full del ball
36. Four corners Veure full del ball
37. Beethoven's boogie
38. Unbeliavable Veure full del ball
39. Heaven
40. Temps d'estimar Veure full del ball
41. Heartbrake express Veure full del ball
42. Don't you like it Veure full del ball
43. Jamaica run
44. Foot boogie Veure full del ball
45. Burning boots Veure full del ball
46. Country strut
47. Don't be wrong Veure full del ball
48. Help me Veure full del ball
49. Cowgirl hussle Veure full del ball
50. Urban cowboy
51. Renegade Veure full del ball
52. What's the matter Veure full del ball
53. North side cha cha Veure full del ball
54. Line dance crazy Veure full del ball
55. Boogie cowboy Veure full del ball
56. Easy going Veure full del ball
57. Skip Veure full del ball
58. Bandera Veure full del ball
59. T-bone shuffle Veure full del ball
60. Islands in the stream Veure full del ball
61. Level 2 Veure full del ball
62. Rosegarden Veure full del ball
63. Vertical expression Veure full del ball
64. Eighty eight Veure full del ball
65. Honky tonk twist Veure full del ball
66. Rodeo Veure full del ball
67. Chill factor
68. Austin motel Veure full del ball
69. Ain't got time
70. Slappin' leather Veure full del ball
71. Crazy little thing Veure full del ball
72. Enjoy it Veure full del ball
73. Clickety clak Veure full del ball
74. Day dreamer
75. Wheels
76. Sunday Veure full del ball
77. Four wheel Veure full del ball
78. Lighting polka Veure full del ball
79. Grand casino Veure full del ball
80. Krash Veure full del ball
81. Sister boogie Veure full del ball
82. Ribbons of the night Veure full del ball
83. Crazy legs Veure full del ball
84. Ten rounds Veure full del ball
85. Tumble weed Veure full del ball
86. No ring Veure full del ball
87. Black velvet Veure full del ball
88. Pagadanjo Veure full del ball
89. Chu chu train Veure full del ball
90. Weekend duet Veure full del ball
91. Tush push Veure full del ball
92. Driving texas Veure full del ball
93. Cheyenne Veure full del ball
94. Brainstorm Veure full del ball
95. Whiskey river Veure full del ball
96. 501
97. C.C.S Veure full del ball
98. Gatlin' boogie Veure full del ball
99. J-walk Veure full del ball
100. Cotton eyed joe Veure full del ball

dijous, de setembre 23, 2004

Agenda pels tres dies

El missatge d'avui és un recopilatori de les activitats country previstes pel cap de setmana llarg que comença avui a la nit.

Dijous 23
· Festa Wild Wild West al Baja Beach Club:
després de la polèmica generada la organització d'aquesta festa i llargament comentada al Fòrum Countrycat (i amb bon rotllo), avui a la nit tindrà lloc la festa country al famós local del port de Barcelona, conegut per les/els seves/seus gogos, combinats i històries vàries. Ni que sigui per un dia, el txumba-txumba deixarà pas als Jackons, Straits i companyia!
Per a més informació, consulteu el missatge de dimarts.


Divendres 24
· Ballar sense parar:
Per a saber on anar a ballar, podeu consultar la pàgina amb els horaris i adreces de tots els locals catalans. Cliqueu aquí per entrar-hi.


Dissabte 25
· Festa Country a Lloret de Mar:
organitzada per l'Hotel Guitart Central Park de Lloret, hi haurà de tot: concert, ball, jocs, concurs de linedance i tot el què us pogueu imaginar.
Per a més informació, consulteu el missatge de dilluns.

· Marató anys 90 al Shotwell 59: coreografies creades abans de l'any 2000 seran les que els participants a la marató hauran de recordar si volen guanyar els premis que s'han preparat per qui en sàpiga més. Una marató diferent al carrer Aviació de Barcelona!
Per a més informació, consulteu el missatge d'ahir.I si algú coneix algun altre esdeveniment country, que ens el faci saber enviant un mail a countrycat@terra.es o deixant un missatge al Fòrum Countrycat.

dimecres, de setembre 22, 2004

Festa al Shotwell 59


Festa al Shotwell 59
Font: HomerJa us vaig comentar ahir que aquesta setmana ha estat prolífica en festes country. Demà farem un missatge-resum de totes, però avui deixeu-me parlar només de la de dissabte.

I és que aquest dissabte al Shotwell 59 de Barcelona tindrà lloc una marató de balls, amb premis pels qui en sàpiguen ballar més.

La particularitat d'aquesta marató és que tots els balls que es facin seran coreografies creades abans de l'any 2000, una espècie de Remember when molt original que ens ensanyarà com ballaven els nostres avantpassats... :-))

Conyes apart, potser ens ajuda a tornar a trobar gust pels balls d'abans, més senzills en quan a passos però molt originals, i amb més possibilitat de disfrutar-los, ja que solien tenir ritmes més lents.

Hi haurà, entre altres, balls com el TN Rock, el Cheyenne, el Foot Boogie,... I molts altres que segurament podreu trobar si entreu a Countrycat Linedance.

Per qui no hagi anat mai al Shotwell 59, entreu a la seva web i hi trobareu un mapa de la zona.


I pels amants de les maratons, estigueu atents el proper dilluns que publicarem tota la informació sobre la primera marató del Rodeo Country de Cerdanyola.

dimarts, de setembre 21, 2004

Wild West Party


Wild West Party
Font: Nashville Country ClubAquesta setmana és sense cap mena de dubte, una setmana on s'han concentrat una pila de festes country.

Avui us parlaré de la que ha organitzat el Baja Beach i que ha comptat amb la col·laboració del Nashville de Terrassa.

El proper dijous, 23 de setembre, tindrà lloc al famós local del port de Barcelona, una festa anomenada Wild Wild West, amb la finalitat que un públic no habituat pugui veure com és aquest món del country que tant ens captiva.

Hi haurà música country (tot i que no exclusivament), ball i sobretot ganes de passar-ho bé en un ambient poc habitual per camperes i barrets.

I com no podia faltar en un local com el Baja Beach, alguna que altra actuació de go-go, amb temàtica country, això sí! :-)

Fins i tot hi haurà un toro mecànic (i si ens inventem el Burro Català mecànic? :-)) per qui vulgui provar-ho.

I atenció!! Aquells de vosaltres que us presenteu amb botes i la samarreta del Nashville no pagareu entrada!!!

El Baja Beach és al número 34 del passeig Marítim de Barcelona, a tocar de les Torres Mapfre i de l'Hospital del Mar. Cliqueu aquí per veure un mapa de la zona.

Per a més informació, podeu entrar a la web del local, clicant aquí.

dilluns, de setembre 20, 2004

Festa Country a Lloret


Festa Country a Lloret
Font: CountrycatSegons m'ha comentat en Francesc, el proper dissabte 25 de setembre tindrà lloc a Lloret de Mar una festa Country amb concerts, balls i fins i tot un concurs.

Està organitzada per l'Hotel Guitart Central Park de Lloret, que és on es tindrà lloc tota la moguda.

Entre les moltes activitats de la jornada, destaquen les següents:

· Classes de ball de 17:00 a 19:00 i també de 21:00 a 22:00, amb diferents professors i nivells.

Sembla que hi haurà dos ambients de ball diferenciats, de manera que tothom s'hi pugui sentir a gust.

· A partir de les 22:00 i fins les 23:00, hi haurà un concurs de balls a la zona dels Kansas Rebels. El premi pel grup guanyador serà un cap de setmana a l'hotel, valorat en 120 euros.

· Finalment, de 23:00 a 24:00 hi haurà una actuació i concert dels Country Revival Farmers.


L'entrada al recinte costarà 10 euros per persona, i inclou dos tiquets amb consumició.

Per a informació i reserves podeu entrar a la web de l'hotel, o trucar al 972 347 001.

divendres, de setembre 17, 2004

Dia internacional de la música Country

La gent de la CMA-Spain (Country Music Association) va instaurar l'any passat el Dia Internacional de la Música Country, amb l'objectiu de promoure aquest estil i agermanar els aficionats d'arreu.

Es va escollir el 17 de setembre perquè tal dia com avui va nèixer en Hank Williams. Enguany hagués celebrat els seu 81è aniversari.

L'organització va rebre felicitacions d'arreu per la iniciativa, des de Kris Kristofferson fins a Jett Williams, neta de Hank Williams, que va venir a Catalunya en motiu del Mr. Banjo 2004.

L'edició d'enguany d'aquesta efemèride ha tingut la novetat de l'elecció de la cançó que millor representa el Dia de la Música Country. Entre els membres de la CMA-Spain s'ha decidit que el tema Hey Good Lookin' és l'ideal, en qualsevol de les seves versions. Des de la del mateix Hank Williams fins la més recent, cantada a 6 veus per Buffet, Jackson, Strait, Black, Keith i Chesney.

De totes maneres, no hi ha cap acte organitzat a casa nostra per celebrar conjuntament la diada. Però no estaria de més que, tal dia com avui, alguna cançó de l'avi Williams sonés als honkytonks d'arreu...


Activitats pel cap de setmana
Divendres 17:
· Ballar sense parar:
Per a saber on anar a ballar, podeu consultar la pàgina amb els horaris i adreces de tots els locals catalans. Cliqueu aquí per entrar-hi.

Dissabte 18:
· Primer dissabte d'obertura del Rodeo:
com vam comentar a aquest missatge, el Rodeo Country de Cerdanyola obrirà per primer cop en dissabte. Hi haurà concert dels Green Chillis i moltes sorpreses més.

· Concert al Wildbunch: el Wild de Vilassar oferirà un concert a càrrec dels The Hilltops, a partir de dos quarts d'una de la nit (00:30h). L'entrada valdrà 6E i inclourà consumició.

Diumenge 19:
· Actuació dels Country Revival Farmers:
aquest grup gironí de música i ball actuarà a Calella de la Costa a partir de les 12:00h del migdia. La festa tindrà lloc a l'envelat de la platja i l'entrada és gratuïta.

dijous, de setembre 16, 2004

Varies coses

Avui torno a tenir poc temps, o sigui que aniré al gra.

Avui dijous obre de nou les portes el Texas Country Bar, de Vilassar. Obre amb una pista de ball renovada i molts projectes per la nova temporada. Per a més informació sobre el local, entreu a la seva pàgina web clicant aquí.

Més coses. Aquests dies he anat ampliant la llista de balls disponibles a Countrycat Linedance, gràcies a coreografies que m'heu anat enviant. A tots/es us estic molt agraït, i la gent que vol aprendre balls segur que també!

Entre les novetats, hi ha els balls Redneck Moon (Big Circle), l'Spanish Stomp, el One, two, three, el True Step (ball vingut dels USA i que és imparell, com el Tears) i el Krash. Crec que no me'n deixo cap.

Aquests i altres balls els podeu consultar des de la pàgina de Countrycat Linedance i segur que molts els podreu ballar a qualsevol dels locals que avui tenen obert.

Per veure'ls tots i consultar-ne horaris, entreu a aquesta altra pàgina de Countrycat amb els horaris dels honkytonks catalans.

dimecres, de setembre 15, 2004

Rodeo Country obre també els dissabtesA partir del proper dia 18, el Rodeo Country de Cerdanyola obrirà les seves portes també els dissabtes, a partir de les 22:30h, quedant obert doncs els dimarts, els dijous, els divendres i els dissabtes.

I per celebrar aquesta novetat, aquest primer dissabte hi haurà un concert dels Green Chilis, que ja van actuar dissabte passat a Castellar del Vallès. El concert començarà a les 24:00.

Per a més informació sobre el concert, les classes o el local, entreu a la seva pàgina web.

dimarts, de setembre 14, 2004

Mark Chesnutt: Savin' the Honky Tonk


Mark Chesnutt: Savin' the Honky Tonk
Font: CMT.comEl proper 21 de setembre sortirà a la venda el nou CD d'en Mark Chesnutt, que duu per nom Savin' the Honky Tonk ("Salvant el Honky Tonk"), un títol que explica molt del contingut del treball. L'ha grabat amb el segell Vivation!.

Es tracta d'un CD amb 15 grans cançons, 100% honky tonk. Entre la llista de temes destaquen The Lord loves the drinkin' man i Beer Bait and Ammo, dos temes boníssims de Kevin Fowler. Això indica de quin pal va el CD.

Us escric totes les cançons a continuació (amb * les que més m'han agradat):
· 01 Somebody Save the Honky Tonks *
· 02 I'm a Saint
· 03 The Lord Loves the Drinkin' Man *
· 04 Would These Arms Be in Your Way
· 05 You Can't Do Me This Way
· 06 A Hard Secret to Keep
· 07 What Are We Doing in Love *
· 08 Don't Ruin It for the Rest of Us *
· 09 Mama's House
· 10 Since You Ain't Home
· 11 Think Like a Woman *
· 12 Then We Can All Go Home
· 13 Beer Bait and Ammo *
· 14 My Best Drinkin'
· 15 Honky Tonk Heroes

Gràcies a la web de la CMT, podeu escoltar el CD sencer per uns dies sense pagar un duro. Us ho recomano de debó, es tracta d'un molt bon treball, del millor Mark Chesnutt dels darrers anys, segons la meva opinió.

Per escoltar el nou CD d'en Mark Chesnutt cliqueu aquí.

Un gran CD que estic segur que serà utilitzat per molts balls (qui sap si pel Concurs del Nashville), ja que només d'escoltar-lo les cames ja belluguen!!! :-)

dilluns, de setembre 13, 2004

Alan Jackson: What I do


Alan Jackson: What I do
Font: Web OficialFa uns dies us vaig parlar ja del nou treball d'Alan Jackson, What I do.

La novetat és que durant uns dies podreu escoltar gratuïtament la totalitat de les seves cançons a la pàgina de la CMT, dins l'apartat de Listening Parties.

Per escoltar el nou CD d'Alan Jackson, cliqueu aquí.

Aprofito per recordar-vos la llista de les cançons:
1. Too Much Of A Good Thing (03:01)
2. Rainy Day In June (04:40)
3. USA Today (03:24)
4. If Love Was A River (03:52)
5. If French Fries Were Fat Free (04:13)
6. You Don't Have To Paint Me A P (03:43)
7. There Ya Go (03:12)
8. The Talkin' Song Repair Blues (02:57)
9. Strong Enough (04:01)
10. Monday Morning Church (03:21)
11. Burnin' The Honky Tonks Down (04:51)
12. To Do What I Do (03:00)

El trobo un CD amb moltes cançons "lentes", excepte potser la 11. A mi personalment em tiren més els temes mogudets i en aquest sentit l'àlbum m'ha decepcionat una mica. De totes maneres, la qualitat és indiscutible, i segur que als fans de l'Alan us encantarà.

A més a més d'escoltar les cançons, us recordo que podeu veure el videoclip del tema Too much of a good thing clicant aquí.

Valoracions i opinions sobre el CD, les que volgueu i més al Fòrum Countrycat.

divendres, de setembre 10, 2004

Moltes activitats pel cap de setmana

Sense més dilacions, us adjunto totes les activitats que m'han arribat a través del mail countrycat@terra.es o del Fòrum Countrycat.

DIVENDRES 10 DE SETEMBRE:
· Country Revival Farmers a Vilanova i la Geltrú
Concretament, a la Masia d'en Frederic. Per arribar-hi, cal agafar l'autopista Barcelona-Tarragona, sortida 29- Vilanova i la Geltrú i Sitges- i 2a rotonda a mà dreta

Dins els actes de la Setmana del Cavall. Entrada 6E + regal d'un barret. L'actuació serà de 20:30 a 21:30h.


DISSABTE 11 DE SETEMBRE:
· Mini-marató de balls al barri de Gràcia de Sabadell
La Carme i en Francesc (autors dels Drivin' Texas) han muntat festa grossa a Sabadell, concretament a la Plaça del treball.

Des de les 19:30 fins les 21:00 hi haurà una mini-marató amb els següents balls:
1. Boogie cowboy (Veure full del ball)
2. Heartbreak express (Veure full del ball)
3. Whiskey river (Veure full del ball)
4. Elvira's cha-cha (Veure full del ball)
5. Web-on (Veure full del ball)
6. Four corners (Veure full del ball)
7. Austin motel (Veure full del ball)
8. Cheyenne (Veure full del ball)
9. Choo choo train (Veure full del ball)
10. Slappin' leather (Veure full del ball)
11. Cowboy by night (Veure full del ball)
12. Down on the corner
13. Tush push (Veure full del ball)
14. God blessed texas (Veure full del ball)
15. No tomorrow (Veure full del ball)
16. Drivin' texas (Veure full del ball)
17. Hold me tight (Veure full del ball)
18. Ain't giving up (Veure full del ball)
19. Hoochie-coochie (Veure full del ball)
20. Home improvin' (Veure full del ball)
21. Level 2 (Veure full del ball)
22. Margarita cha (Veure full del ball)
23. Take it easy (Veure full del ball)
24. What about now (Veure full del ball)
25. Cowgirl hustle (Veure full del ball)

Tots hi esteu convidats. Segur que serà una gran festa, amb balls per a tots els nivells.

Podeu treure un mapa de la zona des d'aquesta pàgina. (Per arribar a Sabadell, autopista C-58)


· Concert dels Green Chilis a Castellar del Vallès
I quan sortiu de la marató de Sabadell i encara tingueu ganes de marxa, no caldrà que aneu gaire lluny.

Els Green Chilis faran una actuació a la plaça Europa de Castellar del Vallès, amb entrada lliure, a pocs quilòmetres de Sabadell. Ideal per rematar la festa!

Si algú té més informació (hora, com arribar) si us plau que deixi un missatge al Fòrum Countrycat


DIUMENGE 12 DE SETEMBRE
· Country Revival Farmers a Sant Climent de Peralta
Segona actuació en pocs dies d'aquest veterà grup gironí. Si no podeu anar al concert de divendres a Vilanova i la Geltrú, cap a Sant Climent!

Tot plegat començarà a les 19:00, i l'entrada serà gratuïta. Hi haurà una Gran Festa Country i festa de la cervesa amb regal de Gerres de Cervesa. Servei de Barbacoa i bar.

Per arribar-hi, cal prendre la Carretera de La Bisbal a Palafrugell.

dimecres, de setembre 08, 2004

Country Festival Sarrià 2004


Country Festival Sarrià 2004
Cartell de la Festa. Font: Organització del FestivalArriba la tardor, i com cada any des de fa 5, la gent de Sarrià s'organitza per portar el country als carrers d'aquest barri barceloní. És el Country Festival Sarrià 2004.

Concretament, serà el proper divendres 1 d'octubre, a partir de les 20:00h i fins a altes hores. L'entrada serà gratuïta i oberta a tothom!

L'any passat, ens ho vam passar la mar de bé amb els concerts dels Hayriders, dels REC i de Dallas Wayne, així com les classes que també van entretenir al personal. Per saber els detalls de la festa de l'any passat i veure'n imatges, llegiu la crònica que vam publicar a Countrycat.

Doncs aquest any la festa promet ser com la de l'any passat o millor. Us en presento els principals alicients:

· reagrupament, ni que sigui per un dia, dels Ringo's Electric Cowboy's, que des del 27 de febrer no tocaven junts, almenys oficialment.

· presentació mundial d'una nova cançó i un nou ball preparat per la cançó. L'únic que us en puc dir és que la cançó és d'aquí i que diuen que promet.

· amplicació de la superfície de ball, que serà el doble que la de l'any passat. A més a més, serà coberta per evitar que la pluja pugui deslluir l'acte.

· concert dels Hayriders.

· concert de Roger Wallace, vingut dels Estats Units. Honkytonk del bo a dues passes de casa vostra!

Per si no coneixeu la música de Roger Wallace, entreu a aquesta pàgina i us podreu baixar/escoltar algunes de les seves cançons en format MP3.


Doncs aquestes i moltes sorpreses més les trobareu el proper 1 d'octubre a Sarrià. Si us ho perdeu, allà vosaltres, esteu avisats/es! :-)

dimarts, de setembre 07, 2004

VI Concurs de Linedance del Nashville

Ja s'acosta la què serà la sisena edició del concurs de balls de més renom de Catalunya, el que organitza cada any el Nashville Country Club de Terrassa.

De la trobada sempre surten balls que acaben convertint-se en populars, tot i que no sempre el primer lloc assegura aquest privilegi a una coreografia.

L'exemple més clar és el Pagadanjo, que crec que va quedar 8è al concurs de fa dos anys, però que no hi ha ballador/a que no el sàpiga. A l'altre cantó hi ha el Legends, primer lloc en l'edició de l'any passat, que sembla que no ha acabat de quatllar entre la gent.

Són molts els balls que han sortit del concurs del Nashville: 88, Four Wheel, American Dream, Big Cars, Enjoy It, Grand Canyon, Really Love,... Podem dir que el concurs és la cantera catalana de balls per excelència. La diada de Sant Fèlix pels castellers, vaja.

Doncs bé, pels qui encara no sapigueu molt bé com anirà l'edició d'enguany, us faig un breu resum de les novetats en les bases del concurs:

- Durarà dos dies. No vol dir que s'hagi de ballar sense parar, sinó que el primer dia serà classificatori (els 10 millors) i el segon la final. Concretament, els dies 16 i 17 d'octubre, a partir de les 19:30h. En cas de pluja, el concurs quedarà relegat a la setmana següent (imagino que aquest any es farà altre cop a l'exterior).

- Els grups seran d'entre 2 i 4 persones, i una persona només podrà ballar en un grup.

- El màxim de passos d'un ball serà de 72. Un ball més llarg, serà desqualificat.

- La inscripció per grup val 10E (amb consumició) i caldrà fer-la com a màxim el dia 1 d'octubre. Per apuntar-se, es pot fer al local directament o enviant un e-mail a nashville@countrymusics.com

- El criteri de puntuació és clar: ha de ser un ball original i ben coordinat amb la música escollida (10 pts), i s'ha de ballar com més conjuntats millor (5 pts).


Això només és un breu resum del què he llegit jo. Per aclarir temes i llegir les bases oficials del concurs entreu a aquesta pàgina del Nashville.

I podeu repassar el què va donar de sí l'edició de l'any passat rellegint la crònica que va publicar Countrycat des d'aquesta pàgina.

Molta sort a tots/es els participants!

dilluns, de setembre 06, 2004

Fotos de l'Aquelarre de Cervera

Finalment vaig poder trobar una estona per penjar les fotos de la ballada country a l'Aquelarre de Cervera, que em va fer arribar l'Elisenda.

Per veure les fotos de l'Aquelarre, entreu a aquesta pàgina.

Vaig de bòlit, o sigui que no tinc gaire temps més per escriure. Ho he de deixar aquí. Recordeu que demà surt a la venda el nou CD d'Alan Jackson!

divendres, de setembre 03, 2004

Arriba el cap de setmana

Després d'una primera setmana laboral que m'ha deixat exhaust (això de fer vacances no prova...) arriben els primers dos dies de festa. I per aquest cap de setmana, l'agenda d'activitats que tinc anotades és la següent:

Divendres 3 de setembre: Crazy Dreams a Calaf
Cap a quarts d'una de la nit començarà el concert dels Crazy Dreams, ja que abans hi ha els actes d'inauguració de la Festa Major del poble, i faran que la resta es retrassi.

Per qui li pugui interessar, també hi ha una festa Folk cap a les onze, a la Plaça Barcelona 92.

L'entrada és gratuïta i el lloc del concert serà al Casino. No és que Calaf sigui Las Vegas, però té un bar/local/centre que es diu Casino. (si no sou d'allà, ho podeu preguntar i tothom us sabrà dir on cau).

Hi esteu tots convidats/es!

Divendres 3 de setembre: Bob Ryan al Wildbunch
Més o menys a la mateixa hora que el concert anterior, a les 00:30h, en començarà un altre al WildBunch de Vilassar.

Concretament en Rob Ryan farà les delícies del personal amb la seva bona música honkytonk per les orelles més exigents.

L'entrada val 9E però inclou una consumició.

Dissabte 4 de setembre: concert dels Country Revival Farmers a Sant Celoni
A partir de les 22:00h a la Plaça de l'Ajuntament de Sant Celoni, els Country Revival Farmers oferiran una actuació per a tothom que s'hi acosti.

L'entrada és gratuïta.


Com sempre, si algú vol anunciar algun esdeveniment més, ho pot fer deixant un missatge al Fòrum Countrycat.

dijous, de setembre 02, 2004

Tim McGraw: Live Like You Were Dying


Tim McGraw: Live Like You Were Dying
Font: CMT.comAquest estiu ha vist la llum el nou treball d'en Tim McGraw que es titula Live Like You Were Dying, i pel qual ha obtingut dues nominacions als CMA Awards d'enguany, a la millor veu masculina i al millor single.

L'anterior havia estat Tim McGraw and the Dancehall Doctors, l'any 2002.

El nou CD consta de 16 temes, que són:
01 How Bad Do You Want It
02 My Old Friends
03 Can't Tell Me Nothin'
04 Make This Old Town New
05 Live Like You Were Dyin'
06 Drugs or Jesus
07 Back When
08 Something's Broken
09 Open Season on My Heart
10 Everybody Hates Me
11 Walk Like a Man
12 Blank Sheet of Paper
13 Just Be Your Tear
14 Do You Want Fries With That
15 Kill Myself
16 We Carry On

Per uns dies, si voleu podeu escoltar gratuïtament tot el CD sencer a aquesta pàgina de la CMT.

No és un cantant que a mi personalment m'apassioni, però sempre és bo escoltar els nous CD's per si es canvia d'opinió, no? De totes maneres, Back When ha estat la cançó que més m'ha agradat del CD; la resta he de dir que no gaire. Però sobre gustos ja se sap!

Si a vosaltres us agrada, el podeu comprar des d'aquesta pàgina d'Amazon.

dimecres, de setembre 01, 2004

Alan Jackson: What I do


Alan Jackson: What I do
Font: Web OficialLa setmana vinent arribarà a les botigues el nou treball d'Alan Jackson, després de pràcticament dos anys sense CD (amb noves cançons, vull dir).

Duu per nom What I do, i conté les 12 cançons següents:
1. Too Much Of A Good Thing (03:01)
2. Rainy Day In June (04:40)
3. USA Today (03:24)
4. If Love Was A River (03:52)
5. If French Fries Were Fat Free (04:13)
6. You Don't Have To Paint Me A P (03:43)
7. There Ya Go (03:12)
8. The Talkin' Song Repair Blues (02:57)
9. Strong Enough (04:01)
10. Monday Morning Church (03:21)
11. Burnin' The Honky Tonks Down (04:51)
12. To Do What I Do (03:00)

En Martí de Solsona em va enviar un mail dient-me que els membres del club de fans de l'Alan ja van poder comprar el CD fa temps. Serà qüestió de plantejar-s'ho! Igual val més la pena fer-se soci de l'Alan Jackson que del Barça!! :-)

Els qui no sigueu socis del club de fans, podeu pre-demanar el CD a un preu de 12$ des de la seva pàgina web. A partir de la sortida a la venda, el preu serà de 17$. Cliqueu aquí per veure si us interessa. Amazon també té el CD al catàleg, de moment en fa pagar 13.49$.

Del CD, una cançó ja fa temps que corre per ràdios i pirata a internet. De fet, l'altre dia al Rodeo de Cerdanyola ja vaig veure que es ballava com a lenta de no sé quin ball...

En Francesc ens comentava al Fòrum Countrycat que al Nashville de Terrassa ja la van posar en primícia fa un mes.

O sigui que per molts potser no serà novetat, però a internet podeu veure el vídeoclip del tema Too Much of a Good Thing de franc, a la sempre recomenable pàgina de la CMT (Country Music Television).

Cliqueu aquí per veure el vídeo de Too Much of a Good Thing.

I ja ho sabeu, el 7 de setembre un nou CD a la llista de desitjats!

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger