Agenda pels tres dies

El missatge d'avui és un recopilatori de les activitats country previstes pel cap de setmana llarg que comença avui a la nit.

Dijous 23
· Festa Wild Wild West al Baja Beach Club:
després de la polèmica generada la organització d'aquesta festa i llargament comentada al Fòrum Countrycat (i amb bon rotllo), avui a la nit tindrà lloc la festa country al famós local del port de Barcelona, conegut per les/els seves/seus gogos, combinats i històries vàries. Ni que sigui per un dia, el txumba-txumba deixarà pas als Jackons, Straits i companyia!
Per a més informació, consulteu el missatge de dimarts.


Divendres 24
· Ballar sense parar:
Per a saber on anar a ballar, podeu consultar la pàgina amb els horaris i adreces de tots els locals catalans. Cliqueu aquí per entrar-hi.


Dissabte 25
· Festa Country a Lloret de Mar:
organitzada per l'Hotel Guitart Central Park de Lloret, hi haurà de tot: concert, ball, jocs, concurs de linedance i tot el què us pogueu imaginar.
Per a més informació, consulteu el missatge de dilluns.

· Marató anys 90 al Shotwell 59: coreografies creades abans de l'any 2000 seran les que els participants a la marató hauran de recordar si volen guanyar els premis que s'han preparat per qui en sàpiga més. Una marató diferent al carrer Aviació de Barcelona!
Per a més informació, consulteu el missatge d'ahir.



I si algú coneix algun altre esdeveniment country, que ens el faci saber enviant un mail a countrycat@terra.es o deixant un missatge al Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars