dimarts, de setembre 14, 2004

Mark Chesnutt: Savin' the Honky Tonk


Mark Chesnutt: Savin' the Honky Tonk
Font: CMT.comEl proper 21 de setembre sortirà a la venda el nou CD d'en Mark Chesnutt, que duu per nom Savin' the Honky Tonk ("Salvant el Honky Tonk"), un títol que explica molt del contingut del treball. L'ha grabat amb el segell Vivation!.

Es tracta d'un CD amb 15 grans cançons, 100% honky tonk. Entre la llista de temes destaquen The Lord loves the drinkin' man i Beer Bait and Ammo, dos temes boníssims de Kevin Fowler. Això indica de quin pal va el CD.

Us escric totes les cançons a continuació (amb * les que més m'han agradat):
· 01 Somebody Save the Honky Tonks *
· 02 I'm a Saint
· 03 The Lord Loves the Drinkin' Man *
· 04 Would These Arms Be in Your Way
· 05 You Can't Do Me This Way
· 06 A Hard Secret to Keep
· 07 What Are We Doing in Love *
· 08 Don't Ruin It for the Rest of Us *
· 09 Mama's House
· 10 Since You Ain't Home
· 11 Think Like a Woman *
· 12 Then We Can All Go Home
· 13 Beer Bait and Ammo *
· 14 My Best Drinkin'
· 15 Honky Tonk Heroes

Gràcies a la web de la CMT, podeu escoltar el CD sencer per uns dies sense pagar un duro. Us ho recomano de debó, es tracta d'un molt bon treball, del millor Mark Chesnutt dels darrers anys, segons la meva opinió.

Per escoltar el nou CD d'en Mark Chesnutt cliqueu aquí.

Un gran CD que estic segur que serà utilitzat per molts balls (qui sap si pel Concurs del Nashville), ja que només d'escoltar-lo les cames ja belluguen!!! :-)

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger