dijous, de setembre 16, 2004

Varies coses

Avui torno a tenir poc temps, o sigui que aniré al gra.

Avui dijous obre de nou les portes el Texas Country Bar, de Vilassar. Obre amb una pista de ball renovada i molts projectes per la nova temporada. Per a més informació sobre el local, entreu a la seva pàgina web clicant aquí.

Més coses. Aquests dies he anat ampliant la llista de balls disponibles a Countrycat Linedance, gràcies a coreografies que m'heu anat enviant. A tots/es us estic molt agraït, i la gent que vol aprendre balls segur que també!

Entre les novetats, hi ha els balls Redneck Moon (Big Circle), l'Spanish Stomp, el One, two, three, el True Step (ball vingut dels USA i que és imparell, com el Tears) i el Krash. Crec que no me'n deixo cap.

Aquests i altres balls els podeu consultar des de la pàgina de Countrycat Linedance i segur que molts els podreu ballar a qualsevol dels locals que avui tenen obert.

Per veure'ls tots i consultar-ne horaris, entreu a aquesta altra pàgina de Countrycat amb els horaris dels honkytonks catalans.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger