dimecres, de setembre 22, 2004

Festa al Shotwell 59


Festa al Shotwell 59
Font: HomerJa us vaig comentar ahir que aquesta setmana ha estat prolífica en festes country. Demà farem un missatge-resum de totes, però avui deixeu-me parlar només de la de dissabte.

I és que aquest dissabte al Shotwell 59 de Barcelona tindrà lloc una marató de balls, amb premis pels qui en sàpiguen ballar més.

La particularitat d'aquesta marató és que tots els balls que es facin seran coreografies creades abans de l'any 2000, una espècie de Remember when molt original que ens ensanyarà com ballaven els nostres avantpassats... :-))

Conyes apart, potser ens ajuda a tornar a trobar gust pels balls d'abans, més senzills en quan a passos però molt originals, i amb més possibilitat de disfrutar-los, ja que solien tenir ritmes més lents.

Hi haurà, entre altres, balls com el TN Rock, el Cheyenne, el Foot Boogie,... I molts altres que segurament podreu trobar si entreu a Countrycat Linedance.

Per qui no hagi anat mai al Shotwell 59, entreu a la seva web i hi trobareu un mapa de la zona.


I pels amants de les maratons, estigueu atents el proper dilluns que publicarem tota la informació sobre la primera marató del Rodeo Country de Cerdanyola.

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger