dijous, de juliol 31, 2003

Nova enquesta setmanal: the best song

Aquesta setmana pre-vacacional per molts (excepte per mi...), l'enquesta comença un cicle de preguntes dirigides a determinar entre tots una llista de millors cançons de la música country. És una feina impossible, perquè de títols n'hi ha molts i de diferents èpoques, però es farà el què es pugui.

De moment, aquesta setmana comencem amb 5 cançons actuals, com són:
    1· Una más cerveza, d'en Tommy Alverson Entrar a la web del cantant. Podeu escoltar un fragment de la cançó clicant aquí. La lletra la podeu trobar a aquesta pàgina. El CD el podeu comprar a través d'Amazon, clicant aquí. Per repassar el ball de la cançó, el Northside Cha-cha, cliqueu aquí.

    2· Shut up and drive, de la Chely Wright Entrar a la web del cantant. Podeu escoltar un fragment de la cançó clicant aquí. La lletra la podeu trobar a aquesta pàgina. El CD el podeu comprar a través d'Amazon, clicant aquí. Per repassar el ball de la cançó, el Pagadanjo, cliqueu aquí.

    3· A long way home, d'en Dwight Yoakam Entrar a la web del cantant. Podeu escoltar un fragment de la cançó clicant aquí. La lletra la podeu trobar a aquesta pàgina. El CD el podeu comprar a través d'Amazon, clicant aquí. Per cert, avui s'estrena a Countrycat, la fulla del ball d'aquesta cançó, el Cowboy by night. Per repassar-la, cliqueu aquí.

    4· Dallas, de l'Alan Jackson Entrar a la web del cantant. Podeu escoltar un fragment de la cançó clicant aquí. La lletra la podeu trobar a aquesta pàgina. El CD el podeu comprar a través d'Amazon, clicant aquí.

    5· Heartland, d'en George Strait Entrar a la web del cantant. Podeu escoltar un fragment de la cançó clicant aquí. La lletra la podeu trobar a aquesta pàgina. El CD el podeu comprar a través d'Amazon, clicant aquí.

Resultats de l'enquesta setmanal

Segons els lectors de Countrycat, el millor festival country de tots els festivals country que es fan i es desfan és... ... ... el Festival de Craponne!

Els 50 vots s'han repartit de la següent manera:
    · Fan Fair (USA): 8 vots (16%). Entrar a la web del festival
    · Mr. Banjo (CAT): 8 vots (16%). Entrar a la web del Festival
    · Craponne (FRA): 16 vots (32%). Entrar a la web del festival
    · Equiblues (FRA): 9 vots (18%). Entrar a la web del festival
    · Zürich (CH): 8 vots (16%). Entrar a la web del festival
    · Festival de Perelada (CAT): 1 vot (2%). Entrar a la web del festival

Countrycat va tenir una corresponsal de categoria al Festival de Craponne, l'aNNa, que properament ens passarà el reportatge gràfic!

dimecres, de juliol 30, 2003

Claudia Church, una famosa desconeguda

Gran titular de noticia el d'avui. Famosa desconeguda... De seguida sabreu a què em refereixo.

Tot comença ahir a la Fila, a la classe que l'Anna (no l'aNNa), la nova profe en substitució d'en Raül.

Després d'ensenyar un Whiskey River, un Go go stomp (pròximament a Countrycat) i un Little Richard Rock li va tocar el torn a un ball molt popular darrerament: l'On the rocks, altrament conegut com a Streets of Nashville (també pròximament a Countrycat).

Quan l'Anna acaba d'explicar un ball, té la bona costum de comentar algun detall de les cançons. En aquest cas va preguntar al respectable qui era l'autor de la cançó del ball en qüestió. Ningú no sabia qui era (jo tampoc ho recordava).

Així doncs, un ball arxiconegut, una cantant ignorada.

Doncs vaig pensar que no podia ser i que valia la pena que li dediqués almenys un missatge a la Claudia Church, cantant de l'Streets of Nashville.

Aquesta bona dona no té web. Li hauré de presentar els meus serveis professionals (... ... ...). Només li he trobat una breu biografia i la lletra de les seves cançons, a una pàgina que vaig comentar fa temps, als inicis de Countrycat: Sing365.com.

Per saber què diu la cançó Streets of Nashville, cliqueu aquí.

Per saber la biografia de la Claudia Church, entreu a aquesta pàgina.

Esperem que a partir d'ara tothom sàpiga qui és la cantant de la cançó Streets of Nashville, o del ball On the rocks.

dimarts, de juliol 29, 2003

Bill Yates, un fenòmen del Country

Divendres, abans de començar la classe de la Glòria al Shotwell59, sonava una cançó molt bona. I no era la primera setmana que sonava. Per això li vaig preguntar al Dani com es deia i, molt amablement, em va passar la caràtula del CD.

Resulta que la cançó era d'un perfecte desconegut per mi fins al moment (què voleu, ningú és perfecte); un tal Bill Yates. La cançó duu per títol I'm too country(and proud of it), que traduït a la catalana seria una cosa així com "Sóc massa pagès, però n'estic orgullós". (Si considerem "country" com a "camp" i no com a estil de música). Una altra traducció possible seria "M'encanta el country, i n'estic orgullós". Que cadascú ho tradueixi com vulgui.

Doncs bé, he escoltat aquest i altres temes d'ell i són boníssims. Us recomano que entreu a la seva pàgina i escolteu fragments dels seus dos àlbums.

(Entrar a la pàgina d'en Bill Yates)

Recordeu també d'anar revisant el menú esquerra perquè gairebé cada dia hi penjo balls nous, que s'estan ensenyat a la Fila o al Shotwell.

dilluns, de juliol 28, 2003

Nova llista dels Roughstock Country Countdown

Feia setmanes que no comentava la llista top 40 de la Roughstock Country Countdown. Doncs aquí la teniu.

En el nº ú, s'estrena Lonestar amb el seu My Front Porch Looking In. Aquest tema forma part del recopilatori que aquest grup ja veterà va publicar el 3 de Juny passat.

L'àlbum, tot i ser recopilatori, presenta algunes cançons noves com aquesta, o com I pray, fins un total de 4 novetats. El CD té 17 temes, cosa que el fa recomenable si mirem el rati cost/cançó. I d'entre aquestes 17 cançons, dues de mítiques: Amazed i... ... ... sí, en efecte, What about now.

Aquesta darrera, pels qui no ho sàpiguen, és la cançó d'un ball homònim que s'ha posat molt de moda últimament, tot i que fa temps que hi és. En els darrers mesos, s'ha ensenyat en diferents locals i l'acceptació de la gent és molt bona. No és extrany perquè és un ball clavadíssim i la música es fa escoltar.

Per aquells qui el vulguin aprendre o repassar, us remeto a la pàgina de la Teresa i en Pere, perquè jo encara no el tinc penjat aquí en català (Veure la fulla de ball del What about now).

Per cert, si voleu comprar aquest CD, podeu clicar aquí (Amazon).

Tornant al top 40, les posicions 2 i 3 les ocupen, respectivament, Brooks&Dunn amb el seu Dirt red road i Brad Paisley, que ja és tota una Celebrity.

Per cert, aquesta última cançó ja té ball, tot i ser tant nova: en RayCountry va deixar anar la inspiració i va crear Celebrity, que podeu consultar entrant a la seva web (altament recomenable).

Un darrer apunt. Després de 6 setmanes al #1, el Beer for my horses d'en Willie Nelson i en Toby Keith ha baixat fins 4rt lloc. No està gens malament aguantar 6 setmanes dalt de tot.

divendres, de juliol 25, 2003

Classes avui al Shotwell59

Avui a la nit, aquells qui vulguin ballar una estona, no tenen excusa per quedar-se a casa!

A les 22:30, al Shotwell59, la Glòria explicarà tres balls per tots els gustos: el Limbo, el Four Buckles i el nou d'aquesta setmana, el J'ai du boogie.

No cal ni dir que tant abans, com després, com en els descansos, podrem ballar balls mítics com el Don't be wrong, el Don't you like it, el Feet, el Midnight train, el Cowboy by night, l'Streets of Nashville, el Bàsic,... :-)

Tot això amenitzat per l'encert musical d'en ben retornat DJ Joan Enric, un nou perill a la carretera que promet celebrar-ho por todo lo alto.

I per si fos poc, un ocellet m'ha dit per SMS que potser els Que fas que no es deixen caure per allà.

Qui es pot resistir a una sessió com aquesta?

dijous, de juliol 24, 2003

Noves fotografies del Mr. Banjo

Us comunico que gràcies a les fotos del Santi i la Núria he pogut ampliar la secció de fotos del Mr. Banjo (per cert, són molt més maques que les meves, quina enveja de càmera...).

De passada, he refet les altres pàgines de fotografies, perquè n'hi començava a haver masses. D'aquesta manera les he classificat de la següent manera:
    · Fotos Mr. Banjo (Entrar-hi)
    · Fotos Bailongueres (Entrar-hi)
    · Fotos de concerts i esdeveniments (Entrar-hi)

Encara estic acabant de fer les pàgines; vull dir que algun enllaç de dins de les pàgines pot ser que encara no funcioni, però ho intentaré arreglar en breu.

I ja ho sabeu, si teniu fotos country i les voleu penjar a internet, Countrycat és la solució! :-)

dimecres, de juliol 23, 2003

Countrycat sobrepassa les 4.000 visites en els primers 6 mesos de vida

Fa uns dies, Countrycat va tenir la visita 4.000 des de la seva inauguració, el dia 31 de gener de 2003 (Ai senyor, no us perdeu el primer missatge que vaig escriure, clicant aquí). No celebrarem allò de El turista 1 millón perquè queda una mica així com de pandereta, però val la pena anunciar-ho, no?

Són molts els missatges publicats des d'aleshores, i molts no haguessin estat possibles sense la col·laboració d'un públic fidel i dinàmic com vosaltres. Un públic que, com un servidor, està Boig pel Country.

Gràcies a tots/es i espero que continuem parlant de Country durant molt de temps!
Nova enquesta de la setmana

Aquest cop la cosa va de festivals.

Com que fa uns dies va tenir lloc el Mr. Banjo i aquest cap de setmana hi ha el Festival de Craponne, l'enquesta d'aquesta calorosa setmana estarà relacionada amb la febre festivalística del moment.

Tot i que no hàgiu estat a tots, amb quin d'aquests festivals us quedaríeu?
    · Fan Fair (USA): Entrar a la web del festival
    · Mr. Banjo (CAT): Entrar a la web del Festival
    · Craponne (FRA): Entrar a la web del festival
    · Equiblues (FRA): Entrar a la web del festival
    · Zürich (CH): Entrar a la web del festival
    · Festival de Perelada (CAT): Entrar a la web del festival

M'agradaria dir alllò típic de "el guanyador s'endú dues entrades al Festival que esculli..." però el pressupost és el què és, o sigui que voteu només per amor a l'art, ok?
I després de 2 setmanes, tenim resultats de l'enquesta!

L'enquesta actual ja feia temps que durava. Tant, que dir-n'hi enquesta setmanal era un eufemisme... Així que, com que toca canviar-la, us en comunico primer els resultats.

Després d'haver rebut 111 vots, els lectors/es de Countrycat escolliríeu, en cas que una estrella pogués actuar a Barcelona:
    · Alan Jackson: 24 vots (21%)
    · Tim McGraw: 0 vots (0%)
    · George Strait: 23 vots (20%)
    · Dixie Chicks: 26 vots (23%)
    · Garth Brooks: 3 vots (2%)
    · Dwight Yoakam: 35 vots (31%)
    · Tomeu Penya: 0 vots (0%)

Un cop més, quan a Countrycat es pregunta per algun cantant, acaba sortint un tal Dwight Yoakam [Entrar a la web oficial] que no sé qui deu ser... Segur que és un nou talent que tot just comença... ... ...

Felicitats al Dwight i a veure si acaba tornant algun dia per terres countrycatalanes

dimarts, de juliol 22, 2003

Festival de Craponne 2003

Tal com vam comentar des de Countrycat el 13 de març passat, els propers 25, 26 i 27 de Juliol tindrà lloc a la localitat francesa de Craponne el 16è Festival de Craponne sur Arzon. [Entrar a la web del festival]. A continuació us torno a escriure un resum del què vaig publicar al seu dia.

Programa: hi actuaran figures com Michael Peterson, Dallas Wayne, The Derailers,... i molts més que podeu consultar clicant aquest enllaç.

Preus: segons indica aquesta pàgina, el forfait pels tres dies costa 49 euros, més barat fins i tot que la majoria de concerts que fan últimament per Barcelona. Si s'opta per comprar l'entrada d'un sol dia el preu està entre 22 i 28 euros, depenent del cartell.

Allotjament: clicant a aquest enllaç hi trobareu els hotels de la zona.

El lloc: clicant a aquest enllaç hi trobareu una descripció de la zona on es troba.

Reserves: podeu fer la reserva a través d'aquesta pàgina. S'ha d'imprimir la pàgina i enviar-la per correu postal. Com que falten pocs dies, no crec que us doni temps a fer-ho, per això. El millor, si hi aneu, serà comprar els tickets allà mateix.

Per cert, apart de l'aNNa, algú sap si hi anirà?

dilluns, de juliol 21, 2003

Country Music Festival Mr. Banjo 2003: la crònica.

18-19-20 Juliol. Els Bellots, Terrassa, Vallès Occidental
Un any més, i ja en van 3, ha tingut lloc a Terrassa el Country Music Festival Mr Banjo 2003 [Entrar a la web del Festival].

Countrycat va ser-hi present amb una representació dels seus lectors molt important. Personalment vaig poder grabar en vídeo algunes cançons de la Heather Myles i també vaig poder fer algunes fotos. Les fotos, les he penjat a la secció Fotografies Countrycat, que podeu veure clicant aquí.

Heather Myles Live
Ha estat una edició amb una estrella de primeríssim nivell com és Heather Myles, que va estar pletòrica en els dos concerts que va oferir. Fent un símil futbolístic, la californiana va ser l’estrella mediàtica al mateix nivell que Ronaldinho ho és pel Barça d’enguany.

Va presentar un cop més el seu últim treball, Sweet talk and good lies. També va fer vibrar al públic amb peces de treballs anteriors com ara Love me a little bit longer, amb la que el públic bailonguero i no bailonguero va dansar el No tomorrow. Menció especial a un dels bisos com va ser el clàssic Kiss an angel good morning.

I encara més menció especial a l’improvitzat Pilar de tres descarregat per uns castellers que segurament formaven part dels Minyons de Terrassa, tot i que no està confirmat. Per cert, boníssim el Oh my God!!! de la Heather Myles en veure enfilar-se l’anxaneta.

El nivell dels grups i cantants va ser molt alt: Rebecca Venture, Phil Edwards (amb un català molt acceptable; es va sortir canviant la lletra de la seva primera cançó per: ”I was born in Catalunya”), Brian Sklar and the Tex Pistols,...

Line dance party
Un monument és el què es mereixen els herois i les heroïnes (professors i alumnes) que van ballar dissabte a les 12:00h del migdia, sota un sol que podríem qualificar d’intens per no dir inhumà. Jo no sé què marcava el termòmetre, però diria que els vint graus sí que els feia, no?... ... ... Sense comptar que la superfície de fusta semblava pintada amb Loctite...

A destacar un nou ball de parelles, el Honky tonk angels, que ens van presentar en exclusiva i que pinta molt bé (a més de ballar-se amb una de les cançons del nou CD d’en Dwight Yoakam, Population me).

Fira de productes country i organització
Molts dels comerços western del país hi estaven representats estoicament. Dic estoicament perquè entre la calor, els animalons assassins, la pols i tot plegat tenia mèrit muntar la paradeta. Si jo hagués estat d’ells, hagués fet com el ben nostrat Sr. Bachs i hagués tancat la paradeta sense filar prim...

I d’entre tots els comerços, un aplaudiment el pobre senyor de la parada d’embutits. Vendre embutits a l’aire lliure a 50ºC a l’ombra, té mèrit...

La curiositat van ser els paperets del Saloooooon que ens vam trobar tots al parabrises del cotxe, al més pur estil No pague más multas de tráfico...

I la pobra Elsa? Des d’aquí, si ens estàs llegint (que espero que sí), et desitgem una ràpida recuperació després que un exèrcit d’animalons et prenguessin com a primer plat. Però tot i haver de passar per l’hospital i tot, va ser vista ballant un perfecte Feet a les dues de la nit com una javata. Aquesta noia es mereix un premi! :-)

També és just felicitar a l’organització per la bona idea d’emetre moneda pròpia, els banjos, ja que van evitar força cues. I també pel bon funcionament del Festival en sí. Des de Countrycat, gràcies i felicitats a tota la gent del Nashville que ha muntat el Mr. Banjo.

Tema sorteig: el regal ben escollit. Dient-se Festival Mr. Banjo, les opcions no eren gaires: sortejar un Festival, sortejar un Mr. o sortejar un Banjo... ... ... Van optar per sortejar un banjo i no sé si la noia agraciada amb el nº 597 hagués preferit un Mr... Se li hauria de preguntar a ella.

Countrycat al Mr. Banjo
El Festival també va servir per ajuntar en un sol lloc a la majoria dels lectors/es habituals d’aquesta humil pàgina feta amb l’ajuda de tots/es vosaltres per aquest humil servidor.

Així, vam poder per fi parlar una estona amb el Francesc i la seva família, vam presentar al Jordi a tothom (tot i ser una mica impresentable... ;-)) i vam lluir unes samarretes (pensades precisament per ell) que van ser l’enveja de tots els assistents... O potser no, però estaven bé i les vam dur amb el cap ben alt i el barret ben posat. A mi, una noia fins i tot em van preguntar on l’havia comprada perquè li agradava molt (i no és conya).En fi companys/es, vet aquí un Countrycat, vet aquí un gos, que aquest festival ja s’ha fos. Felicitats a tothom i fins l’any vinent.

divendres, de juliol 18, 2003

Apunt pel Mr. Banjo

Avui comença a Terrassa una nova edició del Mr. Banjo 2003, Country Music Festival [Entrar a la web del Festival].

A les 20:00 tindrà lloc el primer concert, de Jackson Mackay, i el seguiran les actuacions de Rebecca Venture i de la californiana i estrella internacional Heather Myles.

Demà dissabte i també diumenge, les actuacions, els balls, les exhibicions, els cavalls, les motos custom... continuaran fent les delícies del personal que allí ens desplaçem.

He llegit al Periòdico d'avui, una breu ressenya del Festival, amb foto de line dance i tot, a les pàgines del suplement de divendres. Per internet, no he estat capaç de trobar-ho! Potser encara no ho han penjat... Intentaré fer un seguiment del què aparegui en premsa aquests dies i us aniré informant.

Els qui pugin dissabte als Bellots de Terrassa, veuran un grup de gent vestits amb unes samarretes especials per l'ocasió. Sobretot, no us hi acosteu: són gent molt perillosa... o no.

Disfruteu tant com pugueu, que per un cop que s'organitza una cosa així s'ha d'aprofitar!!!

PD.- No té res a veure, però vull dir-vos que ahir dijous Countrycat va rebre en un sol dia 52 visites, la xifra més alta des dels seus incicis, cap allà al febrer. Gràcies a tots/es!

dijous, de juliol 17, 2003

Countrycat a Bitàcoles.net

Us faig saber que des d'avui, Countrycat forma part de la base de dades de Bitàcoles.net, una pàgina que es dedica a recopilar weblogs en català.

Un weblog és un diari personal, bitácora en castellà i, pel què veig, bitàcola en català. Ni més ni menys que algú que escriu sovint sobre un tema determinat. Precisament, el què faig jo a Countrycat, que escric tant sovint com puc sobre country, country line dance, honkytonks, balls,...

Podeu fer un cop d'ull als diferents blogs que es fan en català entrant a la seva pàgina.

El català és la 12ena llengua del món en quan al número de weblogs, segons l'entitat Weblog Census. Segons aquesta font, un total de 2.865 weblogs es fan en la llengua d'Espriu. Estem lluny de les 343.147 en anglès però millor que les 564 en norueg o les 546 en danès. Podeu consultar el rànking mundial de llengües dels weblogs entrant a aquesta pàgina.
Més balls a Countrycat

Com us anunciava ahir, poc a poc aniré afegint fulles de ball de diferents coreografies a la pàgina.

Si ho puc fer és gràcies a la tasca de formigueta de la Glòria (professora de Country pels qui no la coneguin), que durant un any ha tingut la paciència d'anar escrivint els balls que aprenia a La Fila, Shotwell 59, Opiniao, etc.

Com molt bé proposava en Santi l'altre dia, ho podríem titular com "Un any de Country-line Dance".

Avui, a part de modificar el Really love, he afegit balls consagrats com l'Electric Slide, el Tush Push, l'Adelida, el Black Velvet o el Southside Shuffle.

Tots ells els teniu disponibles al menú esquerra de la pàgina, baixant avall (al final a mà esquerra, com si d'uns lavabos de bar es tractés...). La pàgina comença a fer-se llarga com una llonganissa, però de moment els penjaré d'aquesta manera.
Novetats a la pàgina

Mica en mica vaig ampliant les possibilitats que ofereix Countrycat. Quan veig alguna cosa en altres webs que m'agrada, intento aplicar-ho a la meva, la teva, la nostra, vaja! (igual que Tevetrès)

I ahir, mentre navegava per l'enorme oceà virtual, vaig trobar una pàgina que oferia un buscador intern, de l'estil Google. Recordo que algun cop algú de vosaltres m'havia proposat que incorporés una eina així perquè es poguéssin localitzar més fàcilment missatges anteriors.

Doncs bé, després de fer algunes investigacions (no gaire complicades, tot s'ha de dir), vaig trobar la manera de fer-ho.

I el resultat és el què veieu a l'esquerra de la pàgina. Una caixa de text que permet buscar el què vulgueu ja sigui a dins de Countrycat o a Google directament. Funciona com un cercador qualsevol.

I si teniu algun suggeriment més, vosaltres maneu que jo obeïré!

dimecres, de juliol 16, 2003

Tinc el Boogie, tinc el Boogie!

Ja fa uns dies que em ronda pel cap la cançó força coneguda de l'Scooter Lee, J'ai du boogie. Quan l'escoltava, intentava entendre la lletra però si l'anglesa em costava, la francesa ni us ho explico!

Així que l'he buscat per la xarxa i l'he trobat a la pàgina oficial de la cantant, Scooter Lee.

Qui vulgui veure què diu mig en anglès, mig en francès, que cliqui a aquest enllaç.

I qui vulgui repassar la fulla del ball homònim J'ai du boogie, pot entrar a la pàgina de la Teresa i en Pere, clicant aquí.

I ja posats, deixeu-me comentar que la cantant té altres cançons molt bones també. Si entreu a la seva pàgina oficial (clicant aquí), descobrireu que també interpreta cançons destacables com ara Dizzie, Rose garden o Rompin' stompin'. De totes elles en podeu treure la lletra des de la mateixa pàgina.

Dir també que segons publica la seva web, el passat 1 de Juliol va sortir el seu últim treball, Puttin on the Ritz, del qual encara no he pogut sentir res però que espero fer-ho en breu.
Alguns canvis a la pàgina

Com veureu si us fixeu en el menú de l'esquerra, he tornat a modificar algunes coses de la pàgina. Concretament, he ordenat per lletres els balls que hi havia penjats perquè sigui més senzill localitzar-los.

De moment, encara s'entenien i potser no feia falta, però la idea és ampliar molt considerablement el número de balls durant l'estiu. Així que donat el proper increment en el número de balls, feia falta ordenar-los una mica. I en això estic.

I aprofito per dir que qui vulgui penjar un ball a internet i no sàpiga com fer-ho, Countrycat és la resposta! :-) Deixeu un missatge al Fòrum Countrycat o envieu-me un mail a aquesta direcció.

dilluns, de juliol 14, 2003

Nou local a Solsona

Si fa unes setmanes anunciàvem des de Countrycat la inauguració del Buffalo a Sant Fruitós del Bages, avui li toca el torn a un altre honky tonk, ara a les comarques de Lleida.

Es tracta del Little Country, local de música i ball country que estarà obert tots els divendres i dissabtes a partir de les 23:00h a Solsona.

La seva direcció:
    Bar Restaurant el Tossal,
    Carretera de Bassella, 37

Per a més informació, podeu trucar-los als telèfons: 973 48 15 51 o al 678 64 08 09.

Per saber com arribar-hi, no he trobat cap mapa explícit a internet. El què més se li aproxima és el que Yahoo ofereix sobre Solsona, però ja veureu que no és gaire. [Entrar al mapa]

Des d'aquí desitjem llarga vida al local i esperem passar-nos-hi algun dia, tot i que ens cau una mica lluny.

divendres, de juliol 11, 2003

Dos nous balls a la llista de Countrycat

Ahir ja anunciàvem que aviat serien traduïts dos balls d'èxit al català. Doncs avui els teniu. Dit i fet. Tot s'ha de dir que l'ajuda de l'aNNa i de la Teresa i en Pere (PEMAI) ha estat considerable, ja que només m'ha calgut traduir el què ells havien escrit. Merci a tots.

Molt bé doncs, si voleu llegir les fulles de ball del Really Love de la Konchi (amb k?) i del Black Boots de l'aNNa, podeu fer-ho clicant als enllaços següents:
    · Fulla de ball del Really Love. Veure-la!
    · Fulla de ball del Black Boots. Veure-la!

I si veieu algun error de traducció o algun pas que balla (mai millor dit), ja m'ho fareu saber deixant un missatge al Fòrum Countrycat.

Ja sabeu que tots els balls que es publiquen a Countrycat van a parar al menú de l'esquerra de la pàgina, perquè hi podeu accedir sempre que volgueu.

Ah, i recordeu que avui a les 22:30h al Shotwell59 la Glòria (autora de balls com el Past Eleven o el Midnight Train) farà classe d'avançats per tots aquells que vulguin (entrada gratuïta).

Bon cap de setmana a tothom!

dijous, de juliol 10, 2003

Classes i Really Love

Avui dijous, tothom qui vulgui pot anar, a les 19:30h, a la classe de country line dance que dóna l'aNNa al Salooooon (sempre m'agrada afegir-hi os).

Com que no tenen web, us diré que el Saloon està localitzat al carrer València 166. Després de la classe sempre us podeu quedar fins tard ballant al vostre ritme.

Aprofiteu l'oportunitat d'assistir a les classes d'una veterana (però jove, eh?) professora de country, de les primeres que van saber què era això al nostre país.

Per cert, parlant de l'aNNa, ja ha escrit la fulla de ball del Really love, el ball de la Conchi, que podeu trobar entrant al missatge que ha penjat al Fòrum Countrycat. Està en castellà, però en breu en faré una versió catalana i el penjaré a aquesta mateixa web, ok?

dimecres, de juliol 09, 2003

Nova enquesta de la setmana

La situació és la següent: imagineu-vos que sou rics (no us costarà tant, que us conec, que en teniu més dels què dieu...). Ara imagineu-vos que us agrada el country. Bé, això no cal. Imagineu-vos que teniu la oportunitat de portar amb els vostres diners una estrella del country actual a Barcelona, de gira. Però només a una.

A qui escolliríeu?

Les opcions que teniu són les següents:
    · Alan Jackson
    · Tim McGraw
    · George Strait
    · Dixie Chicks
    · Garth Brooks
    · Dwight Yoakam
    · Tomeu Penya

Els cachés d'aquesta gent són elevats. Si sou catalanots escollireu es Tomeu per pressupost... Clar que la parròquia que vagi al concert serà la que serà...

Aposteu per les Dixie Chicks [Entrar a la web oficial] i així veneu més entrades per allò de la guerra d'Irak? Opteu per en Garth Brooks [Entrar a la web oficial] i a veure si hi va més gent que al 1.992? O pel ganxo que pot tenir per molts dur Tim McGraw [Entrar a la web oficial], el marit de la Faith Hill (més que res per si ve ella)? O decidiu jugar-vos-la econòmicament amb delicatessen de luxe com Dwight Yoakam [Entrar a la web oficial], Alan Jackson [Entrar a la web oficial] o George Strait [Entrar a la web oficial]?

M'agradaria dir allò de està a les vostres mans decidir qui vé però desgraciadament no crec que cap d'aquests vingui per terres catalanes un dia d'aquests... :-(

dimarts, de juliol 08, 2003

Resultats de l'enquesta setmanal

Ves per on, resulta que la pregunta, tot i ser una mica tonteta, ha despertat 55 vots. I resulta que el pas de country que més agrada als lectors/es de Countrycat és...... el Rock-step.

La cosa ha anat de la següent manera:
    · Shuffle 4 vots ( 7%)
    · Grapevine 0 vots ( 0%)
    · Jazz Box 3 vots ( 5%)
    · Coaster step 5 vots ( 9%)
    · Kick-ball change 8 vots ( 14%)
    · Monterrey 2 vots ( 3%)
    · Creu surenya 1 vots ( 1%)
    · Feet 3 vots ( 5%)
    · Keep on trucking 8 vots ( 14%)
    · Rock-step 21 vots ( 38%)

M'ha sobtat que ningú hagi tingut un detall per l'entrenyable Bàsic. Pobret, el primer pas que s'aprèn i el que menys agrada fer... Ni que sigui per quedar-me tranquil, el proper cop que el faci li retré un homenatge a títol personal.

dilluns, de juliol 07, 2003

Declaració de bon rotllo de cara al Mr. Banjo

Representants del country-bailonguerisme, concretament en Jordi i no sé si algun/a insensat/a més, han tingut una iniciativa molt bona de cara al Mr. Banjo 2003 [Entrar a la web del Festival].

Han decidit fer serigrafiar unes quantes samarretes per lluïr-les al festival dels Bellots de Terrassa. Al davant, una Harley-Davidson preciosa i, al darrera, una declaració de principis d'agermanament i de bon rotllo. Tot un encert de frase, per passar olímpicament de disputes infantils que no duen a enlloc i que fan més mal que bé a la música country.

Jo, personalment, me la penso posar, juntament amb en Jordi i companyia. Qui vulgui fer el mateix, em pot enviar un mail o deixar un missatge al Fòrum Countrycat.

divendres, de juliol 04, 2003

4th of July

Avui, 4 de Juliol, com ja sabeu, els americans del nord (bushistes i no bushistes), celebren la seva diada nacional. Ves per on, tal dia com avui van fer la declaració d'independència, mentre altres països ens limitavem a fer la declaració de la renda a madrid cada any... :-(

Bé, i per aquells/es que vulguin celebrar-ho, he trobat una web que permet enviar postals digitals o e-cards en motiu del 4 de juliol, algunes d'elles country.

És un servei gratuït i les postals duen música i tot. Més que res, una curiositat. Els qui volgueu enviar-ne alguna, podeu clicar aquest enllaç.

Bon cap de setmana a tothom!

dijous, de juliol 03, 2003

Fotos de la trobada de Harleys de Barcelona

Un amic de la Elisa i la Glòria, en Pepus, va realitzar un impressionant reportatge gràfic el cap de setmana passat en motiu de la trobada mundial de Harleys que es va fer a Barcelona.

Vam coincidir amb ell dissabte a Montjuïc i ens va explicar que havia fet un reguitzell de fotos i que fins i tot havia hagut d'anar a casa seva a descarregar la càmera digital i tornar de tantes que n'havia fet.

Doncs bé, ja les ha destriat i les ha penjat, amb molt bon criteri, a una web que ell mateix ha construït.

Aquells/es qui volgueu bavejar una mica amb alguna Harley-Davidson entreu a aquesta web.

dimecres, de juliol 02, 2003

Randy Travis, el més escoltat de la xarxa

Segons publica avui el diari Avui, valgui la redundància, Randy Travis, amb el seu Three wooden crosses, és el cantant més escoltat d'Internet.

Aquesta informació sorgeix de l'empresa Loudeye, especialitzada en serveis digitals multimèdia. Un dels serveis que ofereix aquesta empresa és el de permetre als seus clients poder penjar fragments de cançons a les seves pàgines web. A partir de la popularitat d'aquests fragments i dels cops que la gent els escolta, se n'ha extret la classificació que comenta la notícia.

Podeu consultar el rànking dels 10 cantants més escoltats segons aquesta empresa i també escoltar les cançons clicant aquí.

Web Country adreçat a la secció femenina

Segons em va fer saber la Glòria, l'altre dia per la radio en un programa de matí van anunciar un web que segons diuen fa les delícies de les cowgirls (i no tant cowgirls) de tot el món.

Es tracta de la pàgina NakedCowboy.com i segons m'han dit es tracta d'un tio que va pel món amb calçotets, botes i barret. Més o menys, com aniríem a ballar tots els homes a l'estiu, vaja... Però ell no, hi va sempre.

En fi, una pàgina dedicada a les cowgirls de Countrycat que em consta que en sou forces. Però això sí, no us feu il·lusions: sento dir-ho, però a mi no m'hi veureu mai...

Cliqueu aquí per veure la pàgina.

dimarts, de juliol 01, 2003

Nou ball a Countrycat

Avui toca presentar en societat un nou ball d'una coneguda de tots vosaltres (no ens enganyem, tots els qui llegim Countrycat ens coneixem...).

En efecte, la Glòria es va posar les piles fa unes setmanes i es va treure un ball de la màniga com aquell qui no vol la cosa, i la veritat, no és per dir-ho, però està força bé.

El ball duu per nom Midnight Train, en honor a la cançó de Sau Tren de mitjanit. Té 38 temps i tot i que no és difícil, la dificultat rau en la velocitat de les cançons. És un ball que queda més guapo si es fa rapidet.

L'autora va tenir el bon criteri d'escollir cançons del CD Countrycat II, com són dues peces de l'Erin Hay: False eyelashes i Bj the Dj, que vaig treure de la pàgina MP3.com. Podeu consultar la pàgina d'Erin Hay a MP3.com clicant aquí o també podeu entrar a la seva pàgina oficial.

I sense més dilacions perquè no us vull entretenir massa (i també perquè m'estic clapant i demà m'he de llevar aviat), us escric la fulla del ball. Alguns/es de vosaltres ja haureu pogut ballar-lo o veure'l ballar (va pel DJ Joan Enric) al Shotwell 59 els tres darrers divendres.

Midnight train
Autora: Glòria Xalma
Temps: 38
Parets: 4
Cançons:
    · Lenta: Erin Hay – False Eyelashes
    · Ràpida: Erin Hay – BJ the DJ

1. Punta dreta darrera
2. Punta dreta a la dreta
3-4. Coaster step començant amb la dreta i fent ¼ de volta cap a la dreta

5-6. Shuffle amb l’esquerra
7-8. Dreta davant i ½ volta cap a l’esquerra

9-10. Kick-ball cross amb la dreta
11-12. Rock-step amb la dreta a la dreta
13-16. Jazz box amb la cama dreta

17. Punta esquerra darrera
18. Punta esquerra a l’esquerra
19-20. Coaster step començant amb l’esquerra i fent ¼ de volta cap a l’esquerra

21-22. Shuffle amb la dreta
23-24. Esquerra davant i ½ volta cap a la dreta

25-26. Esquerra davant i ½ volta cap a la dreta
27-30. Jazz box amb l’esquerra
31-34. Feet cap a l’esquerra

35. Punta dreta darrera
36. ¼ de volta cap a la dreta

37. Stomp amb l’esquerra
38. Stomp amb la dreta
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger