dilluns, de març 08, 2004

Torna Heather Myles al Nashville de Terrassa


Heather Myles
Font: Countrycat FotografiesSegons ens anunciava ahir el mateix local a través d'un missatge al Fòrum Countrycat, s'acosten grans concerts al Nashville de Terrassa.

Per un cantó, els propers dies 14 i 15 de maig, actuarà al honkytonk vallesà ni més ni menys que Heather Myles!!! I encara hi ha més: l'acompanyarà al baix Dallas Wayne, que vam poder veure l'any passat a la Festa Major de Sarrià. També hi seran el guitarrista Bob Ryan, i la resta dels músics habituals, amb Emmet Roch al pedal steel.

Una setmana abans, el concert serà a càrrec de RedBilly, Redd Volkaert i Billy Dee Donahue juntament amb Ricky Davis i Chris Gilson. Tocaran divendres i dissabte 7 i 8 de maig, un dia abans de la inauguració del Fòrum Universal de les Cultures. Començarà a les 23:30h.

Més a la vora queden els concerts dels Kansas Rebels el 27 de març (23:45) i de Yanne Matis el dissabte 17 d'abril (23:30).

Encara no hi ha entrades a la venda, però és recomanable visitar sovint la web del Nashville per estar a l'aguait.

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger