Un nou adéu: Tejano Cafe


Tejano Cafe
Font: Web del Tejano



Si el 31 de desembre de l'any passat tancava les portes el mític Jambalaya (tot i la reobertura d'un nou local al mateix espai), desgraciadament ens hem de fer ressó d'un més que possible nou tancament. En aquesta ocasió, sembla ser que, si no passa cap miracle, el Tejano Cafe tancarà també les seves portes el proper diumenge, 29 de febrer.

Han estat una sèrie de missatges al Fòrum Countrycat els que, almenys a mi particularment, m'han fet arribar la notícia. Són missatges creats per coneguts seguidors del local (fins i tot d'en Josep, professor del Tejano), per la qual cosa he cregut que no eren simples rumors.

Pels qui no n'estigueu assabentats, us en faig un breu resum.

Primer missatge alarma (14/02): en Francesc preguntava pel rumor del possible tancament del Tejano. Semblava que la cosa anava de debó. L'Stratman, membre dels Ringo's Electric Cowboys, apuntava que el seu concert del dia 27 de febrer podria ser l'últim al local.

Segon missatge (16/02): la Clàudia, ens tornava a preguntar pel rumor. En Francesc confirmava el rumor adduint motius econòmics (l'empresa gestora del Park Vallès demanava més diners de lloguer).

Tercer missatge (17/02): l'Elisenda oferia la possibilitat de crear una ONG per fer front al tancament de tants locals... Bé, la idea no va calar del tot... Altres opciones eren una cooperativa o una societat en comandita... :-)

Quart missatge (19/02): en Josep "Taxikey", instructor al Tejano, ens treia de qualsevol dubte. Donava les gràcies a tothom pel suport al local. Anunciava que el tancament era aliè als propietaris del local. Deixava la porta oberta a una possible sortida intermitja al tancament, qui sap si en forma d'obertura d'algun nou espai a mig termini.

Aquest missatge va donar peu a que sortís el tema de consumir/anar de gorra als locals country. En poques paraules, la idea acceptada més o menys per tots va ser que si volem locals on disfrutar amb el country, hi hem de posar de la nostra part, ja sigui pagant una entrada o no fent-nos els estrets a l'hora de consumir. Totalment d'acord.

Cinquè missatge (23/02): en Jawboy ens oferia ahir un bri d'esperança en comentar-nos la possibilitat de l'obertura a mig termini d'un nou espai on seguir amb el country al Park Vallès. Es tractaria del local que hi ha just a sota del Tejano, un restaurant americà, que sembla que estaria disposat a convertir-se en el successor del Tejano. Gràcies a les gestions de l'Encarni (professora del local), podria arribar-se a alguna mena d'acord en aquest sentit.

Aquest últim extrem, tot i venir de fonts fiables, encara està per confirmar.

Si algú de vosaltres vol aportar-nos una mica més de llum en tot aquest assumpte, pot deixar-nos un missatge al Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars