dijous, de febrer 12, 2004

Nou disc BR5-49


Nou disc BR5-49
Font: Web Oficial BR5-49Després d'un dia d'absència per viatge de la redacció de Countrycat, avui tornem a la càrrega amb un missatge que tracta dels BR5-49.

Fa unes setmanes vam publicar un especial dels BR5-49 on avançàvem la publicació d'un nou treball que sortirà a la venda el 9 de març.

Duu per nom Tangled in the Pines i conté els següents temes:
    · 1. That's What I Get
    · 2. I'm Alright
    · 3. Ain't Got Time
    · 4. She's Talking To Someone
    · 5. Tangled in the Pines
    · 6. No Train To Memphis
    · 7. Movin The Country
    · 8. Run A Mile
    · 9. When I Come Home
    · 10. No Friend Of Mine
    · 11. Honky Tonkin' Lifestyle
    · 12. Way Too Late

La novetat és que aquells que volgeu ja podeu escoltar fragments d'aquestes noves cançons des d'aquesta pàgina.

Pel què he pogut sentir, molt bones cançons que tendeixen al més pur estil Honky Tonk.

Com comenta Dani Miravalles en un mail de la llista de distribució Americana, "Es el primero, aparte de mini-cd en directo, con la participación de Chris Scruggs, en el que se incluye un par de canciones suyas que ya grabara en solitario, en nuevas versiones con ellos, y una de aire cajun que recordamos de sus conciertos del año pasado."

Una molt bona notícia aquest nou CD. I seguint amb el tema, crec que no deu faltar gaire perquè Alan Jacskon o George Strait publiquin el seu àlbum anual, no? Ho dic perquè aquesta gent van a CD per any! Això sí que és justificar el sou! Algú sap si vaig ben encaminat?

Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger