Cap de setmana country, però...

Tot i tractar-se d'un cap de setmana plegat d'esdeveniments country, la majoria no són pas motiu de satisfacció. Us els enumero a continuació i decidiu vosaltres mateixos on preferiu anar:

Divendres 27 de febrer
    · Despedida dels Ringo's Electric Cowboys. Avui a la nit diu adéu un dels pocs grups del país que havien apostat directament pel country. I de manera gairebé professional, amb la publicació d'un CD i tot.

Després d'una brillant trajectòria, els Ringo's ofereixen aquest nit al Tejano de Terrassa l'últim concert.

La seva desaparició ha suposat una notòria sorpresa als qui no en sabíem res, i crèiem que estaven ja preparant el segon àlbum, com aquell qui diu. Doncs no, desgraciadament no hi haurà segon àlbum, i deixaran un buit difícil d'omplir. Per saber com arribar al Tejano, entreu a la seva web.



Dissabte 28 i Diumenge 29 de febrer
    · Workshop i festa Country a Cardedeu. L'únic esdeveniment del cap de setmana que no tindrà regust amarg (llevat de noves sorpreses, que tal com està el panorama últimament...). En Xafa'l i els amics i amigues del country de Cardedeu han organitzat una gran festa a aquesta població, on tots hi estem convidats.

La festa es complementarà amb la celebració per part de la SHTBA de la seva 7ena workshop de linedance. Per saber més sobre aquesta trobada, llegiu aquest missatge que vam publicar el passat dia 17 de Febrer a Countrycat.



Diumenge 29 de febrer
    · Última nit al Tejano. Si per cap d'any parlàvem de l'última nit al Jambalaya, malauradament diumenge parlarem de l'última nit al Tejano.

Aquest local s'havia fet un nom ràpidament dins el panorama country català, i donava la sensació que fos veritablement el local de moda actual. Doncs aquest cop per causes alienes a la direcció, també es veurà obligat a tancar. Si entreu al Fòrum Countrycat veureu força missatges explicatius sobre aquesta qüestió, i d'altres sobre noves obertures.

    · Carnestoltes a Arenys. Menys trista serà la festa que s'ha organitzat a la Sala Yesterday d'Arenys de Mar. L'Emili ens ha informat que a partir de les 19:00 de la tarda i fins les 22:00 de la nit hi haurà el Carnestoltes Country. L'entrada valdrà 5 euros, i s'hi podrà escoltar el country que es punxa habitualment al local. No us deixeu la disfressa perquè es regala un reproductor de cd's al guanyador del concurs!


Com cada divendres, si algú coneix alguna altra festa o trobada country, que deixi un missatge al Fòrum Countrycat.


Per saber els horaris de les classes de linedance dels locals de Catalunya, podeu consultar aquesta pàgina de Countrycat. Aviat actualitzarem la pàgina amb els tancaments i obertures que hi hagin a partir d'ara. Aprofito per demanar-vos que si hi veieu algun error o informació incompleta, ens ho comuniqueu enviant un mail a l'adreça countrycat@terra.es o, també, deixant un missatge al Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars