La CMA-Espanya

Avui us faré un incís sobre la Country Music Association - Espanya, que uns quants eixelebrats com nosaltres estant muntant ja fa un temps a Madrid. Bé, pel què en sé, més que muntant, el què fan és refundar-la de nou, ja que fa un temps ja va existir.

Estan constituïts en associació des del 19 de juny i tenen estatuts i tot. La cosa va en serio. Han anat fent actes i concerts molt destacables, però no us en deia res perquè clar, ens queda una mica lluny.

Per exemple, van organitzar el Dia Mundial de la Música Country, coincidint amb el 80è aniversari del naixement d'en Hank Williams, el 17 de setembre passat. També han fet concerts a un local (no honkytonk pel què sé) anomenat Bourbon Cafe.

Doncs bé, el proper dia 17 d'octubre han organitzat la presentació oficial de l'associació. Serà un acte al mateix local, el Bourbon Cafe, a Madrid.

Els noms propis impulsors de la CMA-Espanya són:
    · President: Juan Daniel Rodriguez
    · Vicepresident i tresorer: Daniel Miraballes
    · Secretari Executiu: Javier Márquez

A continuació us faig un copia-enganxa de part de l'acta de la reunió de constitució: (no cal que us la tradueixi, oi?) :-)

"Es decir, tenemos el placer y el honor de contar con tres grandes aficionados a la música country en la joven y nueva directiva de la CMA-España, un catalán de presidente, un vasco en la vicepresidencia y un andaluz en la secretaría. Una terna que representa una filosofía abierta y dialogante de apertura a todos los aficionados a la música country de este país y no como una asociación de ámbito madrileño. Asimismo se concluyó que la organización debía ser federal y autónoma colaborando en los temas comunes que afecten a todos, como giras de conciertos, etc..."

La seva web oficial crec que és aquesta però almenys a mi no em funciona: CMA-Espanya.

Comentaris

Entrades populars