Homenatge a Johnny Cash a Nashville



Johnny Cash

Font: CMT.com




El proper 10 de novembre, a Nashville (TN), tindrà lloc un sentit homenatge a la persona i figura de Johnny Cash, traspassat malauradament fa unes setmanes.

Concretament, l'acte es durà a terme al Ryman Auditorium de la ciutat, un dels edificis més representatius de la música country, amb capacitat per a 2.500 persones.

Un fet a destacar és que les entrades seran gratuïtes, i seran sortejades entre les peticions realitzades abans del 26 d'octubre. Per tramitar la petició cal enviar una tarjeta postal amb el nom, direcció i telèfon a la direcció següent: Johnny Cash Memorial Tribute, P.O. Box 20003, Nashville, TN 37202.

Els participants del concert-homenatge seran molts, i molt reconeguts. El repertori de músics i cantants és molt eclèctic, i no només es centra en el Country. No en va, Johnny Cash també era membre del Rock & Roll Hall of Fame.

Així doncs, han confirmat la seva assistència John Mellencamp, Dwight Yoakam, George Jones, Willie Nelson, Kris Kristofferson, Sheryl Crow, Hank Williams Jr., Jack Clement, Steve Earle, Larry Gatlin, Rosanne Cash (filla de Johnny Cash), Travis Tritt, Marty Stuart, Jimmy Tittle, Johnny Western, Bono, Bob Dylan i Bruce Springsteen entre molts altres que segur que aniran confirmant l'assistència.

Els qui no hagueu participat al sorteig d'entrades o els que no tingueu la sort de cara, podreu veure la cerimònia però no en directe. Serà el dia 15 de novembre, a les 8 p.m. East Time/Pacific Time, a la CMT (Country Music Television). Desconec si aquesta cadena pot agafar-se des d'aquí mitjançant alguna plataforma digital o antena parabòlica. Si algú sap com rebre'n la senyal, si us plau que deixi un missatge al Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars