dilluns, de març 24, 2003

Nou àlbum dels Derailers a la venda

Demà surt a la venda el nou àlbum dels Derailers, Genuine. Les dotze cançons d'aquest treball tenen un preu de sortida a Amazon de $13,99. Si sou clients més o menys habituals de productes relacionats, haureu rebut un mail amb un petit descompte si compreu aquest CD. A mi m'ha arribat per comprar CD's del Dwight Yoakam.

Podeu fer l'encàrrec clicant aquest enllaç.

Pels qui no ho sàpiguen, els Derailers són un conjunt creat a Austin l'any 1993 per Tony Villanueva i Brian Hofeldt. En poc temps han esdevingut un referent, i les seves cançons són d'aquelles que només sentint-ne algunes notes ja saps de qui són. Podeu consultar aquesta i més informació entrant a la seva pàgina web.

Tant els qui ja els conegueu com els que encara no i ho volgueu fer, teniu la vostra oportunitat de veure en directe als Derailers no gaire lluny de casa. Aquest proper mes de Juliol, al Festival de Craponne, tal com vam comentar anteriorment en aquesta pàgina.
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger