Xavi Olle & Friends - Quarantunes

Foto: Josep Ponsà (Al Ras Festival, 2014)

Des de que va començar la crisi del COVID-19, una pila d'iniciatives culturals han inundat les xarxes socials. Fins al punt que sovint no es té el temps suficient a arribar a totes elles! Però si una d'elles us recomanem en especial, dins el nostre món de música Country, Bluegrass, OldTime, Americana,... és les Quarantunes sessions, que el músic i cap visible dels mítics Th'Booty Hunters, Xavi Olle, porta organitzant ja unes quantes setmanes. Els divendres, a partir de les 22:00h.

Si entreu al canal de Youtube d'en Xavi podreu accedir als vídeos dels seus directes, que cada setmana tenen més popularitat. En la sessió d'ahir divendres, la que feia 6, entre 60 i 70 persones de forma simultània gaudien durant 2 hores de la seva actuació en directe i les dels seus friends que havien enviat vídeos fets des de casa seva.

Durant la sessió, en Xavi ofereix un concert en directe (ahir combinant el Banjo amb la guitarra acústica) que alterna amb vídeos dels convidats. Ahir va ser el torn del Rei del xiulet, en Curro / Kurt Savoy (absolutament imprescindible que l'escolteu interpretant un clàssic western...) o ni més ni menys que Malcolm Holcombre, que va emocionar a tothom. Memorable.

Per no parlar del duet que vam poder gaudir amb en Johnny Rooster a la veu i banjo i en Randy ballant, cadascú des de casa seva. O la participació de membres dels Booty's com ara en Dani Hunter o en Marc Santó.

La nit la van completar actuacions d'artistes, tant de consagrats als escenaris catalans com de novells, com són Quique i Roberto Cubero, Richard Da Silva, Marc Old Wilson, Tony Joe, Zoe Falagan o Joe Fields.

Va ser una nit per recordar, però de ben segur que no serà l'última.

Aquí teniu el vídeo del concert d'ahir divendres 24 d'abril:




Podeu veure la resta de concerts al canal d'en Xavi Olle: https://www.youtube.com/watch?v=MA8TQM18upc

Comentaris

Entrades populars