3r Old Rooster Music Fest


Dia: 14 i 15 de setembre de 2019
Lloc: Granja Escola Castell Saidia - Almacelles (Lleida)

Torna l'Old Rooster Music Fest d'Almacelles!

El cap de setmana del 14 i 15 de setembre se'n prepara una de ben especial a la Granja Escola Castell Saidia. Concerts a dojo, barbacoa, food trucks, botigues, zona infantil,... un ambient rural 100% americà!

Ja són tres intensos anys amb bona música d'arrel. De sons folk ancorats a l'esperit dels vells rodamón que estarrufaven el borrissol del públic equipats únicament amb la seva guitarra i la seva veu. De pura màgia ancestral portada des d'algun remot racó dels Apalatxes Nord Americans. Aprenent un any més d'aquests grans genis armats amb whisky, banjos i mandolines que tant van fer ballar als porxos construïts a mà amb fustes velles.

Enganxats a l'esperit ranci d'estils com el Country, el Blues, el Bluegrass o el Rockabilly que ens omplen d'energia cada dia, us portem aquesta nova edició d'Old Rooster Music Fest.

Com bé coneixereu els incondicionals de cada edició, aquest festival es caracteritza pel seu esperit DIY i per la seva essència familiar i pròxima entre artistes i assistents. Un cap de setmana en plena natura gaudint d'un ambient immillorable a preus populars.

Enguany hi haurà 14 formacions i artistes de gran qualitat arribats des de diversos punts de la península, repartides entre dissabte i diumenge.

El DISSABTE, a partir de les 12 del migdia, aniran passant sense descans pels 2 escenaris formacions com: Red Pig Crossing, Badlands, La Perra Blanco, Hombre Lobo Internacional, Mud Candies, Jo & Swiss Knife, Howlin’ Ramblers, Les Bowings & Lluís Gómez, Newgrass Republic, Rowda Backbeat i Cozmic Jet.

El DIUMENGE, també a partir de les 12 del migdia, a la SESSIÓ VERMUT hi haurà 3 bandes més: Blues by Chance, Atomic Leopards i Pork Chop Boys.

A més d'això, a la ROOSTER TOWN no ​​fallaran els bons licors i cerveses artesanals i les millors Food Trucks i Barbacoes.

També hi haurà una zona amb el particular OLD MARKET, un mercat on es podrà adquirir el material de les bandes que toquin aquest dia i parades d'artesania relacionats amb el món de la música, els oficis tradicionals, instruments DIY, bijuteria de cuir i orgànica, moda country i rockabilly, etc ... A més també hi haurà una autèntica Barber Shop on els barbuts i amants dels talls tradicionals podran empolainar degudament.

Aquesta tercera edició segueix existint la zona de FREE CAMPING per als assistents que vulguin passar la nit a la seva tenda en plena natura.

I perquè no animar-se a portar cadascun el seu propi instrument de casa i muntar alguna autèntica JAM SESSION al costat d'una foguera? Doncs a Old Rooster Music Fest serà possible, així que qui vulgui podrà portar la seva guitarra, banjo, fiddle, harmònica o el que li vingui de gust i tocar i ballar tots junts temes tradicionals del gènere.

Igual que l'any passat hi haurà també algunes hores a la tarda amb ANIMACIÓ INFANTIL I TALLERS per als "Roosters" més petits. Perquè pares i fills es relaxin i s'ho passin d'allò més bé per igual.

Preu de les entrades: 12€ (Anticipada) o 15€ (Taquilla)

Més informació: pàgina de la trobada a Facebook.

Comentaris

Entrades populars