George Strait - Código


El Rei ha tornat, per vendre'ns tequila...

Però ha tornat!

Acaba de sortir a la llum un nou tema del Rei George Strait! Duu per nom "Código" i que formarà part del seu nou CD, Honky-tonk Time Machine, que veurà la llum durant el 2019.

Justament "Código" és la marca de tequila a la qual va invertir el mateix Strait fa uns anys, i aquesta cançó coescrita per ell mateix, el seu fill Bubba i l'assegurança de qualitat Dean Dillon, sembla més una promoció que no pas cap altra cosa.

Però, deixant això de banda, la cançó recorda al millor (i més country) Strait.Sense ser una ranxera, ni molt menys, sí que té aquella melodia de frontera mexicana (no us perdeu el refilet del final de la cançó!). I sense ser una cançó de Nadal, encara menys, pot recordar vagament l'estil de la cançó "Christmas Cookies" (aneu al vídeo) que en Gabi dels GiP ensenya a ballar cada Nadal (un Nadal sense el Christmas Cookies a la pista de ball, no és Nadal ni és res!). Bé, potser no la recorda tant... però s'acosta Nadal o no!? :-)

Se li pot retreure a Strait que faci propaganda de forma tant descarada d'una marca a la qual hi ha invertit diners. Potser sí. Però no es pot negar que: 1) Hi té tot el dret i 2) Aquesta cançó-anunci sona més country que la gran majoria de temes que surten de la factoria oficial de Nashville els últims anys.

Què en diuen els mitjans?
- Rolling Stone: "Hear George Strait Praise Tequila in Lively New Song ‘Codigo’"
- Saving Country Music: Song Review – George Strait’s “Código”

Comentaris

Entrades populars