diumenge, de novembre 26, 2017

Vídeos del IX Concurs del Barn d'en Greg 2017

En Josep Lluís Fernàndez (nashmerville), com tants i tants concursos, no ha anat a dormir fins que ha tingut penjats tots els vídeos dels balls del concurs de El Barn d'en Greg.

Mai, creieu-nos, es podrà valorar prou la seva feina. Treballar amb el seu nivell de professionalitat i autoexigència en un món encara amateur, no és només una extraordinària notícia pels aficionats i aficionades sinó que és, literalment, impagable. Però, tot i ser impagable econòmicament, si us plau, que no ho sigui en sentiment. Si en teniu la oportunitat, agraïu-li la seva tasca. Ell no ho demana, cosa que encara l'honora més. Però fem-ho.

I que per molts anys puguem gaudir de Josep Lluïsos i Quims per fer més professional la nostra afició.

Ara sí, aquí teniu la llista de reproducció amb tots els vídeos que ell mateix ha creat: https://www.youtube.com/playlist?list=PL8uYtLLeERQS_lSk573hMqmSJt3hkqm7c

I aquest és el seu canal a Youtube: https://www.youtube.com/user/nashmerville.

I algun dels grups vol fer-nos arribar el full amb la descripció del ball, ho pot fer-ho al mail de sempre: countrycat@gmail.com. Potser triguem uns dies, però acabarà penjat segur! ;-)
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger