Crònica de la festa de presentació del Cowboy Boots Festival


Crònica de la festa de presentació del Cowboy Boots Festival
Per Paqui Monroy (GiP)


A les 11h es van obrir les portes de la Sala Renegade, lloc triat pels 3 locals organitzadors per fer la festa conjunta de presentació del Cowboy Boots Festival d'enguany.

Els encarregats d'animar i portar la festa eren alguns dels instructors dels 3 Honky Tonks organitzadors, el Renegade, el Legends i el Wild Bunch.

Només entrar a la sala et trobaves les paradetes de Mima't i Country Home.

Com que la Teresa Morell no va poder assistir per motius personals, l'Adolfo Calderero la va substituir i ell va ser l'encarregat de punxar a primera hora, des de les 11:30h passades fins les 12:30h va sonar música ballable per fer moure a tota la gent que ja anava arribant a la sala.

A les 12:30h van fer el relleu els GiP, en Gabi Ibáñez i la Paqui Monroy, en Gabi va ser l'encarregat de fer la classe del matí, va explicar el ball “Hey Cowboy”, coreografiat per l'Anna Balaguer, ja que es balla amb el tema “Why Not, One More Drink” d'en Doug Adkins, així la gent podria ballar durant el concert de la nit.


Després vaig punxar uns quants temes que vam suposar que en Doug cantaria com a covers, com per exemple el Johnny Be Goode ballable amb el “Tush Push” (i així va ser perquè el va tocar) i el “Lay Down Sally” ballable amb el “Rock Around The Clock” (aquest no el va interpretar) i vam seguir punxant una estoneta més de balls de tots els nivells.

Vam acabar amb el JR perquè vam explicar que aquesta cançó és especial per nosaltres i volíem aprofitar en aquesta ocasió per enviar un missatge a la gent allà present (i a més a més ARA l'envio per aquí): el títol de la cançó és “All You Needs Is Me”, traduït seria “Tot el que necessites és a mi”. Doncs vam demanar que canviéssim el context del significat i que l'apliquéssim a com si aquesta frase ens la diguéssim a nosaltres mateixos dient que TOT el que necessiten els locals és a mi, o sigui, el nostre suport en anar als locals i en tot el que organitzin, en aquest cas el Cowboy Boots Festival.

Amb això vam donar pas als Fem Country, la Lourdes Martín i en Joan de Haro0. Ells van continuar dalt de l'escenari punxant balls de tots els nivells i per tot el públic, i van fer ballar a tots fins l'hora del dinar.

El dinar consistia en una hamburguesa completa (enciam, tomàquet, ceba i formatge) acompanyada de patates fregides, una beguda i postres. Només van poder dinar els que van reservar, la resta de gent va marxar a dinar fora i a la tarda van tornar. Els privilegiats que vam dinar allà vam poder gaudir de la prova de so (en singular perquè amb una cançó en van tenir prou), pintava molt bé, quina veu que té el paio!

A les 16h es van tornar a obrir les portes per continuar amb la festa, la Neus Lloveras i la Silvia Calsina eren les encarregades de punxar la música a primera hora de la tarda, van tornar a sonar temes per ballar de tots els nivells, d'actuals i algun d'antic.

A les 18h en Josep Lluis Fernàndez i la Mercè Orriols eren els convidats per continuar amb la festa fins que fos l'hora del concert. La Mercè va explicar el ball “The Roads Never Taken” de la coreògrafa francesa TexasVal, que justament estava present a la sala, amb el Tema "Roads We've Never Taken" de High Valley.


I a les 19:35h va començar el concert, gran final de festa, amb en Doug Adkins i la seva banda. (llegiu la crònica sobre el concert d'en Josep Ponsà a Countrycat).

Mentres en Doud Adkins signava Cds i es feia fotos amb la gent, es va fer el sorteig de samarretes del Festival, en Toni Polonio del Renegade en nom seu i dels altres responsables de la organització (en Toni Parera del Legends, i la Dolors Roldos del Wild Bunch) va donar les gràcies a les més de 150 persones que van passar per la sala durant tot el dia.

I amb això es va donar per tancada tota la festa de presentació del Festival d'enguany, al qual us animo a participar. Com? Doncs comprant l'entrada individual o en pack a qualsevol dels tres locals organitzadors o per internet. No espereu a l'últim moment i sobretot no espereu que us ho expliquin, ho heu de veure, de viure, de gaudir !!!

Us adjunto foto del flyer amb els preus i la programació del Cowboy Boots Festival:


Ens veiem ballant o escoltant!!!!

Paqui GiP, 3 d'abril de 2017

Comentaris

Entrades populars