Crònica concert Doug Adkins al Barcelona Cowboy Boots


Diumenge passat vam viure un gran vespre de concert al Renegade Music & Dance de Mataró.

Com a cloenda de la jornada de presentació de l'edició d'enguany del Cowboy Boots Festival, Doug Adkins i la seva banda van oferir un concert memorable que va combinar amb molt d'encert un reguitzell de temes propis i covers dels cantants més coneguts.

La banda va estar formada per Jef Marinus (pedal-steel, guitarra elèctrica, segons veus i harmònica), Ivo Opdebeeck (bateria), Tom Willems (guitarra elèctrica i pedal steel) i Bert Haerens (baix). Un autèntic luxe tenir, no només un, sinó 2 músics capaços de domar una pedal-steel guitar amb la solvència de Marinus (mestre) i Willems (deixeble, segons va explicar el mateix Adkins durant el concert).


Van sonar temes propis com ara Forever By Your Side, Jim, Habits and Hearts, Why Not One More Drink, Bismarck North Dakota, Waltz Across Montana o Whiskey Salesman. En l'apartat de covers, no van faltar clàssics com ara The Gambler, Mamma Tried, Thanks a lot o All my ex's live in Texas, però també cançons més recents com ara The World de Brad Paisley.

El concert va durar més de 90 minuts, confirmant les sensació de no voler parar de tocar que ja va oferir fa uns anys a la festa dels Xafa'l de Cardedeu (us en recordeu del Fem-ho possible i de l'enorme repercussió que va tenir? :-)).

En definitiva, si l'edició d'estiu del Cowboy Boots segueix la mateixa línia musical, serà un festival extraordinari! Som afortunats, no sabem com, de poder tenir esdeveniments com aquests a tocar de casa...

Galeria d'imatges del concert al Flick de Countrycat

Comentaris

Entrades populars