Com comprar les entrades de la festa de Countrycat?


El proper 19 de febrer tindrà lloc la Festa dels 14 anys de Countrycat a les instal·lacions del Wild Bunch de Vilassar.

L'aforament del local és limitat, i per aquest motiu us recomanem que si no us la voleu perdre de cap de les maneres, compreu la vostra entrada (per la festa i pel dinar) tant aviat com us sigui possible. Només que vingui la meitat de la gent que vau venir a la festa dels 10 anys a Castellar del Vallès, el Wild Bunch ja estarà ple com un ou. I tampoc volem que hagueu d'estar com anxoves a la llauna. :-)

Com podeu comprar o reservar les vostres entrades?

Al Wild Bunch
La Dolors ja disposa d'entrades tant per la festa com pel dinar. Quan aneu al Wild no us oblideu de comprar l'entrada! ;-)

Al Josep Ponsà
En Josep farà de webmaster-anunci i durà entrades al damunt per tot arreu on el veieu circular. :-D No us talleu i demaneu-li directament si el veieu, que el noi és un xic tímid... :-P

Reserva d'entrades
Si no aneu mai al Wild (mal fet!) o no veieu mai al Ponsà (sort que teniu!), però teniu clarííííssim que el 19 de febrer no us voleu perdre la festassa, podeu reservar la vostra entrada, pagar-la per transferència bancària i recollir-la el dia de la festa.

Per demanar la vostra entrada heu d'omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per dir-vos si encara queden entrades a la venda i per explicar-vos com heu de fer el pagament.

Animeu-vos a venir a la festa! Té tota la pinta que serà sonada! :-D

Comentaris

Entrades populars