Matí solidari a Sant Cugat


Un total de 1.163 euros va ser la recaptació que la marató de ball organitzada per la Montse Moscardó, la Neus Lloveras i l'Anna Campmajó va recollir a Sant Cugat només amb un parell d'hores!

Feia un matí ideal a Sant Cugat, a tocar del monestir: un sol encantador que omplia de vitamina D a tothom qui en volgués i una temperatura que per qui es movia era primaveral. Centenars de persones van aplegar-se per ballar plegades per una bona causa. Balls de tots els nivells que gairebé mai van deixar la pista buida. Va començar amb un Bàsic, com no pot ser d'altra manera en una marató com cal, i va acabar amb un Cowgirl Hussle! Més clàssics que aquests, difícil! :-)

També van sonar balls com French Kiss, JR, Two boys, Ain't giving up, All shook up, Ay ay ay, Cajun dance, Coca-cola Stomp, D.H.S.S., Hold, Bring down the house, Just a girl, Lightning polka, On the rocks, P3, Priscilla, Sugar talk, Rose garden o It's alrigth.


Una ballada al carrer, per una bona causa i que no perjudica per horaris a cap local temàtic. Aquesta és una molt bona manera de donar a conèixer la nostra afició a qui no la coneix encara!

Comentaris

Entrades populars