All Western 2017


En George Rius i la Kathy Torrella, incansables des de fa tants anys, ens han comunicat aquest matí a la concorreguda "VII Trobada de Per Nadal, cap nen sense joguina" que en preparen una de sonada de cara el proper mes de maig! No en va farà ja 15 anys de la primera moguda que van organitzar a les cotxeres de sants! Justament en George ens explicava anècdotes molt divertides d'aquella primera mega-trobada.

Així que, 100% amb música country, ja enllesteixen els preparatius per oferir a tothom qui ho vulgui diversió en forma de tallers de ball country, combat de DJ's country, concerts, concurs de coreografies, ball lliure, expositors,... en definitiva, un autèntic festival de 2 dies de durada a Barcelona mateix, concretament a la vil·la de Sants!

Ja hi ha confirmada la presència de bandes com els recentment televisius The Barroom Buddies, els Amos Moses o els espanyols Chisum Cattle Co.

Com a DJ's, hi participaran Tony Garcia, Montse Chafino, Xavi Morano, Pili Rubin, Manel Abelenda i Jesús Moreno. I com a coreògrafs, ni més ni menys que Yvonne Anderson, Cati Torrella, David Villellas, Montse Chafino, Belen Marquez, The Dreamers o Lee Hamilton.

I de ben segur que encara hi haurà moltes més sorpreses!

Dia: 6 i 7 de maig de 2017
Lloc: Cotxeres de Sants - C/Sants, 79 - Barcelona

Més informació: pàgina oficial de Cities in Line.

Comentaris

Entrades populars