dilluns, de novembre 14, 2016

VII Trobada Fem Country contra el càncer


Dia: diumenge, 20 de novembre de 2016
Hora: 11:00h - 13:30h
Lloc: Pavelló La Plana - Ptge. La Plana, 14, 08912 Badalona

Ja és aquí la 7a MARATÓ FEM COUNTRY CONTRA EL CÀNCER!!!

Us convoquem a venir a formar part d'aquesta gran festa el proper diumenge 20 de novembre, com cada any, al Pavelló de la Plana de Badalona. Començarem a les 11 h i durant una mica més d'un parell d'hores, ballarem per una causa tan important.

Com ja sabeu, la vostra col·laboració de 6 euros va íntegrament a la Fundació Badalona Contra el Càncer, en agraïment a la confiança que ens donen i que destinen tots els seus esforços i fons recollits a l'adquisició de maquinària de la més alta tecnologia per continuar amb la investigació, diagnòstic i tractament d'aquesta malaltia, que malauradament afecta tantíssima gent estimada a prop nostre.

Així doncs, us volem demanar la vostra assistència solidària a aquesta festa del Country i la solidaritat, com ja veniu fent cada any.

En aquest correu trobareu la llista de balls, així com el cartell publicitari per si us el voleu imprimir per fer-ne difusió en comerços o en la vostra àrea. Us agrairem la vostra participació.

Ens veiem al Pavelló de la Plana!!!


Més informació: pàgina de la trobada a Facebook.
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger